Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 18. Hafta: Trabzonspor - Beşiktaş | 25 Ocak Cumartesi - 19.00

PZero

Öne çıkan mesajlar

bir maç eksik ile gs ile aramızda 4 puan vardi bu maçlar öncesi, acaba gs'li arkadaşlar da öyle düşünüyor mu. ne bu karamsarlık.

bu takımın sezon başında 5 hafta ve geri kalanında ilk yarılarda ne kadar iyi oynadığı ortada. ha ikinci yarılardaki düşüş de ortada

fenerin yarısı kadar oyunumuzu 90dk'ya yaysak su puanda olmazdık, evet eksiklerimiz var falan filan. ama öyle öldük bittik olayına getirmeye gerek yok.

4 haftada takımı şampiyon yapanlar 4 haftada küme düşürüyor, yapmayın şunu
Sosyal ağlarda paylaş

tolga-sivok-atiba-motta-oguzhan-olcay-almeida

bunlar belli kalitenin üzerinde adamlar, yetenekleri ve katkıları ortada.

sen bu adamların olduğu takıma ptt takımı seviyesi dersen şüphe duyarım.

tamam zor sene,stad falan yok,o yok bu yok, su var falan. bunlara rağmen hepimiz başarı bekliyoruz.

ama bu kadar da eski kafalı olmayın ya. o zihniyetin 8 senede bu klübe verdiği zararlar ortadayken hala eskiyi savunmayın
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

madcow said:

besiktaslı. aktiftablet senin derken galatasaraydan bahsediyo galiba asdf. o da komikmis yine de. asdf.

gökhan zan diye bi adam vardı dimi, beşiktaşta sözleşmesinin bittiğini bile farketmemişti kimse :D

o sene forza'da yılın transferi gökhan'ın gitmesi seçilmişti ahahaha hatırladım bak yine gülme geldi
Sosyal ağlarda paylaş

gokhan cam olmasa son 2 senede cok iyi isler yapıyo.

semih gayet iyi. ceju hala ısınamadı bi ısınsa kafasını maca verse ligi supurucek de adam fransada yılın savunmasıcısı secildi sonucta. dany i de gecen siz istediniz zaten madem kotu niye istiyosunuz.

alves in alması gereken kartların yarısını gosterseler zaten sahada kalamıycak hangi iyi stoper. doverek adam durduruyo egemen daha iyi bu sene.

sivok u gectim de semih ceju(biraz kafasını oyuna vermis hali %100 u bile degil) gokhan dany nin hepsi ersanı kesebilir. bi olayı yok ersanın baya siz de ersana burda az sovmediniz. ki ben 4 tane saydım sizin 3. stoper sayacagınız yok hic oynamayan pedro franco ve kim?
Sosyal ağlarda paylaş

ki cok daha dengeli oldugunu dusundugunuz halla daha guclu olmanız gereken hat olan savunmanız (sonucta atiba sivok motta ve ersan cok iyi bizimkileri kesemezler) aynı mac sayısında aynı gol sayısını yemis. (bizden olan 3-0 i 2-1 yaptım 2 tane de kasımpasadan yediginizi cıkardım). e madem okadar iyiydi savunma hattınız hic bizimkilerden almayacak kadar iyiydi bari 2 3 tane az yiyeydiniz de bi anlamı olsaydı.

bizim oyuncularımıza lafımız beklentimizin altında kalmasından.
Sosyal ağlarda paylaş

semih üst düzey futbolu daha 1-2 senedir oynuyor şurda, iyi dememiz için cok yol var önünde, milli takıma kaybettirdiği maçlar daha dün gibi gözümüzün önünde. ha yaşı daha genç gelişir ve çok iyi olur orası ayrı.

ama şu hali ile ülkenin en iyi 2 stoperi sivok ve alves. end of story

şeycu'yu konuşmuyorum bile oynadığı oyun ortada, gidip gs topic'ini karıştırabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada galatasaray defansı ligin en az gol yiyen defansı hani kafanız karısmasın. biz daha fazlasını bekledigimiz icin defansımıza laf ediyoruz.

burak'a da laf ediyoruz ama en iyi turk forvet oldugu gercegini degistirmiyo mesela anlamazsınız diye soyluyorum.

alves oguzhanın bacagına bastıgında hungur hungur kırmızı diye aglıyosun. ben de buna katılıyorum ve ekliyorum alvesin katliam niteliginde yaptıgı defansa ceza cıksa alvesin esamesi bile okunmaz. egemen kesinlikle bu sene alvesten iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

ki cok daha dengeli oldugunu dusundugunuz halla daha guclu olmanız gereken hat olan savunmanız (sonucta atiba sivok motta ve ersan cok iyi bizimkileri kesemezler) aynı mac sayısında aynı gol sayısını yemis. (bizden olan 3-0 i 2-1 yaptım 2 tane de kasımpasadan yediginizi cıkardım). e madem okadar iyiydi savunma hattınız hic bizimkilerden almayacak kadar iyiydi bari 2 3 tane az yiyeydiniz de bi anlamı olsaydı.

bizim oyuncularımıza lafımız beklentimizin altında kalmasından.

mantığın çok basit, golü sadece geri 4'lü ve kaleci yemez, takım savunması diye bişey var modern futbolda, herşeyi geçtim savunmamız en iyi diye bir iddia yok ortada, sivok en iyi,2.stoper zaten sıkıntılı o yüzden oraya transfer istiyoruz. motta idare eder ama beklenenin altında, e atibanın mevkisi zaten ön libero adam ihtiyaçtan orda bek oynuyor ve yine de asıl mevkisi orası olan birçok oyuncudan daha iyi oynuyor.
dediğim gibi sorunsuz bir defans hattımız yok, 1 stoper 1 sağ bek gerekli şu hali ile

konu stoperler zaten beklere nerden geldik onu anlamadım :D

bizim sorun orta saha verimsizliği, adam gibi bir bek alsak, atiba'yı göbege ferdi'yi yedeğe çeksek bence cok daha az gol yiyen, az pozisyon veren bir takım oluruz.

atiba ilk 5 hafta ön liberoda oynadı, inanılmaz az pozisyon verdik, yalandan bir penaltı,ersanın salak bir geri topu falan 2 gol erciyesten yedik.

olay yine ersan'a geldi sdsf evet adam su hali ile yetersiz, o yüzden transfer şart ki şart.

yani özetle, en iyi savunma bizde falan diye bişey yok, 2 tane eksik var geri 4lüde, ama en iyi stoper bizde o da sakatlandı :(
Sosyal ağlarda paylaş

bence bjk nin çok iyi kadrosu var fb ve gs den sonra en iyi kadro beşiktaş ta ama beşiktaş ta oyunu sırtlayacak oyuncu yok.

misal gs de drogba bazen selçuk,melo veya şınayder bu görevi üstleniyor tek başlarına maç alıyorlar yada hırslarıyla takımı ateşliyorlar.beşiktaş ta bi ruhsuzluk var.5. haftada ki gs maçına kadar gayet iyiydi bjk iyi bi havaya girmişlerdi ama gs maçından sonra bozdular.

bjk ye ronaldinho transferi bu yüzden gerekliydi.hem taraftarı gaza getirecekti hemde takımı.fernandes den de cacık olmaz daha 11 oynatmak gereksiz

bu sene bjk için ilk 3 bile zor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...