unity100 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ne o oyle abi ya tabancali, irkcilik kalkmadan onceki guney afrika gizli servisi ajani kilikli herifler, dogru durust ingilizce konusamayan, aksaninin romen rus olmasindan mi yoksa o aksani taklit ededen bir turk olmasindan mi garip oldugu anlasilamayan bir kadin, yok i want that telephone hedesi, ozgur kizin pencereden ucmasi. scmislar imaja. oyle ozgur kizla oglanin tatilde backpacka cikan univeriste ogrencisi ya da hayati icinden yasayan modern genc imajlari vardi adam gibi, herkese hitap ediyodu reklam milletin hosuna gidiyodu, simdi zcmislar imaja, artik tum genc kesim yerine van dam - ceki çen hayranlarina indirmisler kitleyi.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ceki çen hayranı dediğin kitledenim bana hitap etmio bu. berbat.[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 olay şudur hani bu ikisisenaryo gereği sevgili ya hah bunlar sağda solda birbirlerinin resmini videosunuçekmişler aradabu ajanların dalgası da çıkmış o resmi/video görüntüsünü yokj etmek için hababam peşlerinden koşacaklar bişzde oturup çıtır çekridek çitleterek izleyecez...[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 hala öğrenemediler silahın aşağı doru tutulması gerektiğini .. tavana doru tutuyo öküzler p.s:şarkının yalan dünya dolan dünya yeri hoşuma gidiyo (bkz itiraf.com ehe)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 çok kötü olmuş iyice saçma yani ne alaka ne güzel özgür bilmem ne modunda gidiyordu falan filan.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ceki çem'i ben de severim, güleyim mi ağlayayım mı bilemedim ekşın sahnelerine, yerli mafya dizileri gibi olmuş gerçi şaşmamak gerek.. eskiden de hiç sevmezdim ve hatta iğrenirdim, önceki imajı neyse özgür hedelerin şimdiki de farklı değil gözümde. yok tarkan şapka atıyordu yok bunlar havadan para kazanıyor da ödüyorlar tel faturalarını ve böyle gider..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Adamlar kominist bunların özgürlüğünü kısıtlamaya çaşılıyorlar gibi salak bi fikir düşünmüşler ama bence de sıçmışlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 reklam cıvıdı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 euheu uçmuş adamlar "onlar artık özgürlük için savaşıyolar" ŞANGIRT!!!! *!nil camdan atlar*[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 tv reklamı çok sıkıcı. ancak radio reklamındaki şarkı çok güzel. hele haraketli kısmında da şarkı söylüyor ya, çok sevdim. ama topluma uyalım hemen ;) reklam zcık iğrenç rezalet berbat...[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Bence en guzel reklam... Reklam olmayandır )alın sıze yanıtın allahı :D([hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 abi bi sonraki bolumde darth vader gelecek isin kiliciyla nil karaibrahimgil dikilcek karsisina telefonu alip. banyoda da yoda ozgur oglana jedi egitimi vericek. hatta bi sonraki bolumde de gandalf gelip nerde ne kadar telefon varsa hepsinin...[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 abartma adamlar türkiyedeki reklamların aynısından yapsalar, klişe dersiniz, farklı bir şeyler denemek isteseler, zcmiş dersiniz. ne yapsalar yaranamaz size.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ne abartmasi ya. resmen tepetaklak dondurmusler olayi. inanilir, hayatin icinden olabilir, herkesin icine girebilecegi sirt cantasiyla gezen ozgur insan imajindan zort diye james bond filmine donusturmusler olayi. sor bakalim cevrene arkadasina akarabalarina kim bu gune kadar ajanlar tarafindan telefonu calinmak istenen birini gormus, ya da duymus. birak yasamayi.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ajanlardan yuzuklerin efendisine bi iki basamak var arada fantastizm olarak.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 çok çekim hatası var (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: unity100, 02 June 2003 16:48 tarihinde demiş ki: ne abartmasi ya. resmen tepetaklak dondurmusler olayi. inanilir, hayatin icinden olabilir, herkesin icine girebilecegi sirt cantasiyla gezen ozgur insan imajindan zort diye james bond filmine donusturmusler olayi. sor bakalim cevrene arkadasina akarabalarina kim bu gune kadar ajanlar tarafindan telefonu calinmak istenen birini gormus, ya da duymus. birak yasamayi.[hline]www.mizzah.com filmlerin gerçek hayattan alınması ne zamandan beri mecburi oldu? belki çocuk bizim bilmediğimiz işler çeviriyor. Belki çocuk aslında fbi'da felan çalışıyor. Benim hiç bir yakınım fbi'da çalışmadığı için onların yaşantıları hakkında hiçbir fikrim yok. Belki reklamdan daha atmasyon yaşıyorlardır?[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 valla bu bir film degil, bir reklam. amaci belli bir kitleyi hedefleyip etkileyerek onlara bir urunu sattirmak. bunun icin bu reklamin ilk cikisinda kullandiklari yol ozdeslestirme idi. yani urunu belli bir grubun yapmayi sevdigi seylerle ozdes gostererek reklame etmek. neydi kullanilan sey, ozgur yasam, serbest yasam, backpack travel. hedef kitle kimdi ? gencler, universite gencleri, calisan genc kesim. onca zaman ozdeslestirme reklamlarini yayinladilar, belli olcude basarili da oldular. tam ozdeslestirmeleri oturuyorken simdi birden reklami james bond olayina dondurduler. simdi ilk ozdeslestirme uctu gitti. ben daha bu gune kadar evinde telefonu icin rehin alinip biri de pencereden atlayan universite ogrencisi, genc, ne duydum ne gordum. dolayisiyla bu ajan romenler ozgur genc kaciriyor, ozgur kiz pencereden ucuyor olayini kendisiyle ozdeslestirebilecek genc de oldugunu zannetmiyorum. ha yok mudur mafyaya bulasmis hedesi hodosu olan. vardir. kac tanedir ? bir milyon kiside 1000 tane. dogru filmler istenilen sekilde yapilabilir. reklamlar da istenilen sekilde yapilabilir. demokrasi var. ama bu bu filmlerin ve reklamlarin hedeflenen kitleye istenen etkiyi yapmasini garantilemez. hazir hede reklaminin bu rota degisimi reklamin basarisini olumsuz etkileyecek, hakkinda iyi konusulan, muzikleri dillerde dolasan basarili bir reklam olmaktan, kisiler arasinda eglence icin konusulan reklamlar statusune sokacaktir. bonuskart mesela. oldu olacak bir de bonus ajan koysalarmis tam rota degisikligi olurmus ehehe.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bonusun futbolcu reklamı çok iyiydi bence[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Reklamı filan boşverdimde bir insan nasıl giderde öyle bakar O kadının telefonu öaldırdıktan sonraki bakışı nedirya uyuz oluyom püf.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bence bunları kızın babası gönderdi... oğlanı yakalayıp .. yapacaklar kızıda babasının yanına köyüne gönderecekler :)[hline]wrak wrak wrakkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 izleme imkaanım oldu, harbi aşırı zıçmışlar karizmalarının içine..Bir avuç karizmaları vardı,onuda allak bullak ettiler şimdi..Yazık.Boşuna zaman kaybetmeslerdi..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 güzel olmamış bence abartmışlar[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 21:10 tarihinde demiş ki: siz lamer açlığı yaşıyonuz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Bonecrusher, 03 June 2003 09:25 tarihinde demiş ki: said: unity100, 02 June 2003 16:48 tarihinde demiş ki: ne abartmasi ya. resmen tepetaklak dondurmusler olayi. inanilir, hayatin icinden olabilir, herkesin icine girebilecegi sirt cantasiyla gezen ozgur insan imajindan zort diye james bond filmine donusturmusler olayi. sor bakalim cevrene arkadasina akarabalarina kim bu gune kadar ajanlar tarafindan telefonu calinmak istenen birini gormus, ya da duymus. birak yasamayi.[hline]www.mizzah.com filmlerin gerçek hayattan alınması ne zamandan beri mecburi oldu? belki çocuk bizim bilmediğimiz işler çeviriyor. Belki çocuk aslında fbi'da felan çalışıyor. Benim hiç bir yakınım fbi'da çalışmadığı için onların yaşantıları hakkında hiçbir fikrim yok. Belki reklamdan daha atmasyon yaşıyorlardır?[hline]You want a piece of me, boy? Valla türk FBI ajanı bulursan bana bir telefon çak allahını seversen çok merak ettim nasıl kabul ediyorlar... Onu bırak tamamen amacından sapmış reklam. Eski halini de sevmezdim ancak bir noktada ÖZENTİ DEĞİLDİ, orasını az çok severdim. Ne bu böyle Matrix çıktı ya hemen i want that telephone falan, hem amerika mı burası evelallah rus mafyası yok bir şey yok, niye ingilizce konuşuyor ki madem türkçe alt yazı koyacaksınız rusça konuşsun alala :P Ne bilim ben uyuz oldum şahsen.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 çok uyuz dandik iğrenç bi reklam. (düşüncem bu ) zaten nedenlerimi diğer yazanlar belirtmiş[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar