inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Icon'larını hazırlamışlar ipad için. Yakındır baya çıkması.
Aceace Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Bi gecede iki defa üst üste 12 yaptım. Amaa gel gelelim sabonis gibi ballı bir insan olmadığımdan haaala sürünüyorum. Çünkü dün gece açtığım 10a yakın packten toplamda 1 tane bile epic çıkmadı. Legendary hak getire zaten. E tinkmaster nerfi yüzünden de sanırım oynanabilir olarak shaman ve warlocktan başka deckim kalmadı. Token druidi sevmiyorum. Paladin ve warrior'un temel kartları (Tirion, Grom) eksik. E ne anladım ben bu işten.
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Ayıptır söylemesi iki gün önce 100 gold'luk pack'ten grom'u çıkardım.
sabonis Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Aceace said: Bi gecede iki defa üst üste 12 yaptım. Amaa gel gelelim sabonis gibi ballı bir insan olmadığımdan haaala sürünüyorum. Çünkü dün gece açtığım 10a yakın packten toplamda 1 tane bile epic çıkmadı. Legendary hak getire zaten. E tinkmaster nerfi yüzünden de sanırım oynanabilir olarak shaman ve warlocktan başka deckim kalmadı. Token druidi sevmiyorum. Paladin ve warrior'un temel kartları (Tirion, Grom) eksik. E ne anladım ben bu işten. ne balı lan? legendary'm yok benim de :( bir rag ve cairne yaptım sadece. ama kontrol decklerinde 7-8 tane legendary olduğu için, benim de hala deck'im yok resmen.... apaçi gibi warlock rush oynamak istemiyorum. benim istediğim warrior aggro aslında ama o da eziliyor herkese karşı. bööle kala kalmış durumdayım. kontrol decklerim için thalnos, ysera, baron geddon ve class legendary'leri eksik. en iyi kontrollerden olan druid'de neredeyse bütün epic'lerim eksik zaten. oooof ooof dertliyim lorewalker cho'ya bi değişiklik daha yapsalar da full price alsam 3 tane :(
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Bir gecede iki 12 diyince afallıyorum. Bir gecedeyi bırak hiç 12 yapamadım. Hatta 10 bile yapamadım ulan. Ranked'de fena değilim ama Arena'da niye böylesine sıçıyorum bilmiyorum, sanıyorum kart seçemiyorum hiç. Fena kıskanıyorum böyle 12 falan denince.
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Bu para ile pack alanlara gold verilecek mi yada ne zaman verilecek.
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 oyle bisi okumustum da eskiymis demekki şimdi ne varsa patlattık mage deck yaptık kart kalmadı :) oyle bakınıyorum ise yaramaz mage deckle
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Sorieno said: Bir gecede iki 12 diyince afallıyorum. Bir gecedeyi bırak hiç 12 yapamadım. Hatta 10 bile yapamadım ulan. Ranked'de fena değilim ama Arena'da niye böylesine sıçıyorum bilmiyorum, sanıyorum kart seçemiyorum hiç. Fena kıskanıyorum böyle 12 falan denince. trump izle
Aceace Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 sabonis said: Aceace said: Bi gecede iki defa üst üste 12 yaptım. Amaa gel gelelim sabonis gibi ballı bir insan olmadığımdan haaala sürünüyorum. Çünkü dün gece açtığım 10a yakın packten toplamda 1 tane bile epic çıkmadı. Legendary hak getire zaten. E tinkmaster nerfi yüzünden de sanırım oynanabilir olarak shaman ve warlocktan başka deckim kalmadı. Token druidi sevmiyorum. Paladin ve warrior'un temel kartları (Tirion, Grom) eksik. E ne anladım ben bu işten. ne balı lan? legendary'm yok benim de :( bir rag ve cairne yaptım sadece. ama kontrol decklerinde 7-8 tane legendary olduğu için, benim de hala deck'im yok resmen.... apaçi gibi warlock rush oynamak istemiyorum. benim istediğim warrior aggro aslında ama o da eziliyor herkese karşı. bööle kala kalmış durumdayım. kontrol decklerim için thalnos, ysera, baron geddon ve class legendary'leri eksik. en iyi kontrollerden olan druid'de neredeyse bütün epic'lerim eksik zaten. oooof ooof dertliyim lorewalker cho'ya bi değişiklik daha yapsalar da full price alsam 3 tane :( ya sabo bırak allaşkına Bakın şimcik. Bu sabonis var ya o kadar ağlak o kaddar ağlak bir adam ki anlatamam. Geçen skype'ta konuşuyoruz. Diyo ki warrior oynamak istiyom. Ladder malum kitkatz warriordan geçilmiyor. Açıkçası ben de çok beğeniyorum. Çok başarılı bir deck bence. Deck şu: Bu decki 5 eksiği ile kurabiliyoduk. Eksikler Pagle, 1 tane shield slam, Ysera, Grom ve Geddon. Geddon core değil, Ysera core değil. Pagle zaten nerflendi. Adama Ysera olmasın ysera'nın yerine başka bişiler koyarız diyorum. Mızıkıyo. Adam 400 dustını shield slam'e harcamamak için şekilden şekile girdi. VE BU ADAMIN 6K'DAN FAZLA DUSTI VAR!!!1111 (Bi de patlatmadığı 2.5k var.) Ne diyim ki ben bu adama? Laddera girmiyo "kartım yok" bahanesiyle. Benim kız arkadaşım open betadan sonra başladığı, Watcherları olmayan, Sunfury'si, Argusu olmayan hatta Druid of the clawı dahi olmayan hesabı rank 10'a kadar yükseltti. Control druid'in 4 tane core kartı var. 2x Lore, 1 force of nature, 1 roar. Çıkan gold kartlar harici hiç bir kartı patlatmadan decki kurduk. Gayet stabil bir şekilde yükselmeye de devam ediyor. Sabonis anca mızıklasın :) Görende bütün control decklerde istisnasız thalnoslar, yseralar paglelar var sancak. Pff..
totemic Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 oyun tam sinir sistemini test etmek üzerine kurulmuş... asdf
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 dün başladım oynamaya rogue oynuyorum ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Aceace o bildiğin apdrop'un warrior deck'i değil mi? Bir de ben yaptım o deck'i çok ağır bir holy paladin kadar hem de. Rank 10'dan sonra anca oynanacak bir şey çünkü rush deck'lere direk gg oluyorsun.
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 gold kazanmanın yolu nedir? 1 görev çıktı bugün onu yaptım 130 goldda kaldım arenaya giremiyorum illa para mı vericez?
Madcat Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 günlük quest+ 3win 10 gold. başka yolu yok.
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 beyler bu oyunun esprisi nedir ? tutuldu mu nasıl oynayanı var mı başlayalım mı
Madcat Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 tutuldu tabi ki, kanser olmak istiyorsan daha güzel oyun yok. eğlence, hırs, öfke herşey mevcut hastasıyız.
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 anladığım kadarıyla arenaya girmeden progress için illa para vermek lazım arenaya girmek için de 150 gold 2-3 günde mi ne toplanıyo her gün girip questi yapıp çıkmak mı en mantıklısı yani
Öne çıkan mesajlar