inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Ama NA. Hakikaten kolay NA'da oynamak. Nedense her Blizzard oyununda böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 adam bayağı iyi oynadı r2 ve r1 maçlarını LAN ADAMIN LOCK CONTROL DECKİ TAMAMEN FOİL CİZIS KIRAYST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Told ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Ve şimdi EU'da oynamaya kalkıyor ve 40'lık pack alıyor. Ahahaha gold'larla da 5 tane aldı. 2 tane de account'un içinde vardı. Yemedi parasız EU'da kasmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 son packten 2 legendary çıkardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 2 legendary 1 gold cikti son packten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 abow ikinci 40packi açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 40'lık pack'ten 3 legend geliyor zaten bana da öyle olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 collectiona bi girdim 1600+ dust çıkardım hiç beklemiyordum. şimdi ragnaros mu cairne mi craftlamalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ahahahahaha euya geldi 100 pack açtı legendaryli hayvan gibi druid decki yaptı ilk maçı kaybetti HAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Claiborne said: collectiona bi girdim 1600+ dust çıkardım hiç beklemiyordum. şimdi ragnaros mu cairne mi craftlamalı? Her deck için şu an en iyi legendary nat pagle. Erkenden oynayabileceğin de düşünülürse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 late game daha önemliydi sanırım cairne (sylv yerine) ve ragnaros basıverdim. çok eğlenceli oldu oynamak rogue ile ama ALL HAIL LORD PAGLE tabi. onun yeri ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben sans kartlarını pek sevmiyorum (tinker haric cunku onla rakibe 5/5 bile saglasan shild'i , taunt,deathrat.'i varsa yok edebiliyosun ama http://www.hearthpwn.com/cards/19-nat-pagle nat pagle en cok kullanılan kart galiba... 0/4 olması cazip geliyor millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Inventor nerfünden sonra en iyi draw kartı Nat Pagle çünkü. Coin+Pagle, 3. turn'de Shattered Sun. İdeal olarak Paladin'le divine shield, ya da Priest'le power word shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 inventor önceden nasıldı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 gnomish inventor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 inventor aynı. değişen novice engineer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bloodmage thalnos %17 kullanılıyor. en iyisi o gibi http://www.hearthpwn.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Blizzard'ın açıkladığı legendary rank listesinde NA #1 numara olan StrifeCo yayında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 elde tutabileceğimiz maximum kart sayısı nedir? yere koyabileceğimiz max sayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Elde max 10, yerde max 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Kaede said: ahahahahaha euya geldi 100 pack açtı legendaryli hayvan gibi druid decki yaptı ilk maçı kaybetti HAHAHAHAHAHAHAH Avrupa bu affetmez adamı. Bugün yayını açmaadı galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 açık şu anda. avrupada warrior buildi ile oynuyor. dün gece test ettim buildini gayet başarılı ya. hatta bende mortal strike falan da yok craft etmedim. bayağı da eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar