mortheria Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Kötü bi arena sonrası gelen pack i açıp ilk Legendaryimi buldum Golden Harrison Jones genellikle Rogue ya da Priest oynuyorum disenchantlayıp Illidan yapmayı düşünüyorum ama yoksa başka bişeyler mi yapsam kartlarım tam değil öyle ne craftlayım bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 cairne ragnaros sylvanas ysera pagle bloodmage vs top tier kartlardan hangisi uyuyorsa sana ya da çok fazla druid oynuyorsan cenarius, warrior enrage için grommash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Bu Nat Pagle'da bug var kesin ha. Şimdi Artosis stream'inde de dikkat ettim. Dün kungen sayıyordu draw'ları burada da görünce emin oldum. Golden Nat Pagle her turn sonunda kesin kart çekiyor. Oranı %100 sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 5 el cekmedigim oldu ust uste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kungen istatistik tutuyor normal pagle 3/20 gold pagle 24/39 şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 3/20 de gerçekten abartıymış. 40% falan benim draw olasılığım, tahmini konuşuyorum. Ben de bakayım bundan sonra bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mindgames geldi hayvan gibi sevindim sonra ilk 4 maçımı kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Dat mana curve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 güzel deck yapmışsın bi 2 tane demolisher goze batıyor rare olarak kaç win'le bitirdin bir de dark iron eskisi kadar iyi degil o var ama paladın,shaman ile gideri var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Daha bitmedi, 5-1'de bıraktım bugün devam ederim. Herhalde 1-2 win daha alırım diye tahmin ediyorum. 6'dan sonra legendary'siz epic'siz win almak zor oluyor. Dark Iron iyi oluyor, oyun kazandırdı bir defa Arcane Golem'le birlikte oynayınca. Eskisi kadar iyi olmadığı kesin ama. Demo'lar için de başka alternatif yoktu, wisp falan gelmişti heh. Bu "her destede bulunan kartları nerfleyeceğiz, taken for granted kart istemiyoruz" kafası sıkıntılı yalnız. Bir dahaki patch'e Harvester'a nerf gelir kesin, en meta kart o şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Evet ona bir şey gelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 biktim hunter'a karsı oynamaktan ya ^^ her çulsuz da hunter deck'i var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Hunter kasmıyor ya. Bir iki aoe olsun yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 şu hound varsa karşı da emin olma ^^ 1 turn de şipşak bitiriyor işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Kungen deck mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kungen ve ucundan kungen yapmaya calisanlar bir de onun daha fakir versiyonu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Fakir versiyon lafına çok gülüyorum ya. Ama öyle valla. Benim shaman dışında elle tutulur adam gibi deck'im yok (full murloc var bi de). Fakir versiyon gerçekten rakiplerde patlayan epicler, legandaryler karşısında hüzünlendiriyor insanı. He golden cardlara girmiyorum bile. Şekilleri yetiyor ezik hissettirmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Kungen deck'i var bende iki saate rank 10 oluyorum. Bank Asya tier player ve deck'ler ile uğraşmana gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Kungen deck'e gerek yok ki onun için, aç bi murloc deck, yürü. Rank 2-3 olan bile var sadece murloc deck gidip. Ama bir manası yok ki. Copi pasterino deck ve copi pasterino game style, hep aynı şeyleri yapıyorsun ve hiç bir şekilde situational değil. O zaman oyunu oynamanın bir manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 http://www.liquidhearth.com/forum/viewmessage.php?topic_id=948 Şunu okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Rank 10'a kadar oyunu oynamanın manası yok. Çok absürt tipler geliyor. Asıl oyun ve meta game 10'dan sonra başlıyor. O yüzden o rank'a kadar neyle gelirsen gel doesn't matter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Kungen Rogue deck diyorsanız o da Kolento'nun decki kullanıyor. Ayrıca buyrun Kolento deck paylaşımı. http://imgur.com/a/q8LoB#7 Bir de Reynard diye bir eleman var. O da epey iyi oyuncu. Onunda deck paylaşımı bu. http://imgur.com/a/dUI0v Kolento falan varken Kungen hikaye kalır. İnanılmaz kötü bu oyunda. En açık p2w ispatı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Lan bu kungen de mala bağladı bu hafta. Gerizekalı montofon 923862387 dakika düşünüp konuşuyor ondan sonra turn sırası bitti diye "ÖYM SÖ FÖKT ÖP" diye ağlıyor mkmun salağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 yahu bazı oyuncular o kadar yavaş oynuyor ki delirtiyorlar.Concede çekiyorum yenecek durumda dahi olsam.Düşürsünler şu süreyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Derlerdi de inanmazdım bu ne yahu, her el 2-3 legendary atılıyor normal oyunlarda ortaya. Ulan bende 1 kart var oda kullanmadığım rogue destemde. Resmen fakirce dayanmaya çalışıyorum legendarylere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar