Of bu Artosis gerçekten düşük zekalı.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Hearthstone: Heroes of Warcraft #4
karsılasmıyo.
matchmating o ranklere göre yapılmıyo, mmr denilen bişi var o sıfırlanmıyo sadece decayleniyo.
bok karşılaşmıyo ahsdfuasdhufh
ha mmr var evet ama hs'de düzgün kullanılıyor mu orası biraz meçhul. gayet yeni başlayanların karşısında full legendary epicli adamlar geliyor sık sık.
Serverlar ne zaman geri gelecek acaba
MMR elinizdeki kartlara göre belirlenmiyor, aldığınız galibiyetlere göre belirleniyor.
Yeni başlayan birinin karşısına 3-4 legendary'si olan biri geliyorsa o kişininde benzer bir galibiyet oranı var demektir. Oyun her zaman size denk birilerini karşınıza çıkarıyor. Bu kadar ay oldu oynuyorum oyunu, daha bir kere bile 10 maçta 8-9 yenilgi aldığım olmadı. %50ye hep çok yakın seyrediyor galibiyet-malubiyet dengesi.
Yeni başlayan birinin karşısına 3-4 legendary'si olan biri geliyorsa o kişininde benzer bir galibiyet oranı var demektir. Oyun her zaman size denk birilerini karşınıza çıkarıyor. Bu kadar ay oldu oynuyorum oyunu, daha bir kere bile 10 maçta 8-9 yenilgi aldığım olmadı. %50ye hep çok yakın seyrediyor galibiyet-malubiyet dengesi.
Legendary olsa bile p2wci ezikler geliyor karşına, onları da çat çat çat yeniyorsun.
yenebiliyorsan zaten p2w olmuyor ki oyun? bu neyin hırsı para harcayanlara karşı. asdf
EZİK ezik ezik ezik ezik ezik
bir sorum daha olacak...
şimdi benim priest lvl 24 oldu ama hala priest deck te 3 tane art kapalı bunlar belli lvl a gelince acılacak mı yoksa şansa bulmamız mı gerekli?
şimdi benim priest lvl 24 oldu ama hala priest deck te 3 tane art kapalı bunlar belli lvl a gelince acılacak mı yoksa şansa bulmamız mı gerekli?
Açılabilecek bütün kartlar lvl10da açılmış oluyor zaten, sende olmayan kartlar packlerden çıkabilir ya da craftlayabilirsin.
Golden dread corsair geldi, weaponum kartı yok elimde doğru düzgün.
First world problems.
First world problems.
http://www.twitch.tv/artosis
Reis online.
Reis online.
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar