totemic Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 diğer konu 100 sayfa olmuş buradan devam edelim. arena için kart seçimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 key var mı kimsede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 open beta olmadı mı? oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ipadde oynayabiliyor muyuz sunu ? oynaniyorsa nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Daha çıkmadı Ipad ve Android versiyonları bildiğim kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 totemic said: arena için kart seçimi İlk defa buraya bakarak deck yaptım. 6 win / 1 lose oldu, hala devam ediyorum. Daha önce maksimum 5 görmüştüm. Ekleme (ağlama duvarı): Sokiim rng'ye. Bana deck yaparken epic gelmedi 1 tane bile. Millet 3 epicle oynuyor. 6-3 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 oba malygos çıktı, ikinci legend kartım sdf Daha önceden millhouse manastorm çıkmıştı.Disenchant etsem mi sizce.Güzel kart ama çok da op gelmedi bana, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Legend 1 strifecro mage ve druid deck. mage druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Harir said: oba malygos çıktı, ikinci legend kartım sdf Daha önceden millhouse manastorm çıkmıştı.Disenchant etsem mi sizce.Güzel kart ama çok da op gelmedi bana, bilemedim. Bence cok kotu kart. parlaksa direk disenc. et ,degilse sen bilirsin. Oyun surekli degisiyor.suan yaramayan ileride yariyabilir. ne bileyim hunter gibi hizli decklere girebilir bu kart ama Spellssss demesi yikim oluyor. 1 tane free spell verse neyse bi derece diyicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ya deck almak şart mı yoksa çok mu kasmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Hergün oyuna girip daily questini yap, bütün charları 10 yap, elindeki goldlar bitene kadar sürekli arene yap falan derken zaten baya bir kartın oluyor. Sonra oyuna iyice alışınca kendin zaten karar verirsin para ile pack almalımıyım yoksa gerek yok mu diye? Ama bu aşamaya gelene kadar sakın para falan verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Ben bi 9 yuro verip aldım deck bişi çıkmadı ama shaman seti yaptım az çok. idare ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Selamisahin said: key var mı kimsede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 open betadan oynuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 http://www.liquidhearth.com/forum/viewmessage.php?topic_id=756 Şöyle bir şey var okumanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 open beta başlamış layn heyecandan typo yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 aboow bana cıkan sylvanas goldmus yeni farkettim disenc. yapmaya kalkınca 3200 dust veriyor bu her gold legend.'de aynımı yoksa kart değişti diye sylvanas sahiplerine tanınan gecici birşey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 değişti ya ondandır. bu arada deneme için bi yayın yapıyorum http://www.twitch.tv/patinejad priest oynuyorum rank 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 hayda yine daily gozukmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 bi maç yap gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 baska hic gold leg.'im yok o yüzden bilmiyorum gold leg. disenchant ettiginde kac veriyor ? 3200 mu veriyor normalde 1600 mu ? Birde gold'un hiçbir artısı yoksa cevircem 3200'e 1600'u ile geri alırım aynısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 goldu çıkarıp boarda vurmanın havası başka sdf 3200 veriyorken dusta çevir bence. 2 legend basarsın direk. ben golden alex'i yakıp rogue deckimi tamamlamıştım. pişman değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 yok 1600 verir normalde de kart değiştiği için 3200 veriyordur. direk kır 2 tane legendary yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 daily questler saat kaçta resetleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 gece 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar