PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 hype'ın bitti abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 minide olsa karı kaldıramaz bu tiple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kırmızı kötü ya ben mini beyaz üstü siyah şeritli seviyorum. ya da füme üzeri kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kürtlük en onurlu meslektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kovboy said: minide olsa karı kaldıramaz bu tiple para konuşur bebeyim malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 para ucuz kadinlarda konusur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 paramla bi kadın tavlayamadım bu yaşıma kadar zaten. içimde uktedir adidas eşofmanlı fenerli bi cadde kızı tavlamak. bi de turbanlı denemek istiyorum mumkunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 at gibi duruyorsun arabanın yanında yalnız. baya bildiğin at. siyah inci. hayır kıskanmadım. ciddiyim. sakalı kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 sakalı kesersem 22 yaşına dönüyorum. o kadar da zamanda yolculuk yapmıyım, başım ağrıyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ya cidden gerek yok, nasıl koltuk altındaki kılı kesiyorsan(?), kes sakalıda, hani yakışmamış belli bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 dur lan sakalsız halinide bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 sakalı 40ından sonra bırakcan ya jeff bridges stayla takılcan sonra etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 cooper'ın yanında cadde kızı hediye etmedi mi sequo sdfds. bayiden alsan yanında veriyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 abi parayla karı tavlamak için vasat klüplere gidip loca kapatıyosun 3-5 şişe açtırıyosun kızlara şişe gönderiyosun gg bb no rmk zaten direk kızlar sana bakmaya başlar 20-30 sn bakıştıgın 3-5 kız olur zaten gruba davet edersin işte hepsini taksimde barda fln parayla karı tavlaman zor tabi onlar ucuza tav olduklarından paralıyı görünce kaçabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 somon oss ye calis bosver sen bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 3.yü okumucam abi gerek yok hazır yicem ömrümün sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ne uğraşıyonuz gidip parası neyse verin 1 saat 1 gece neyse hevesinizi alın sonra eve gidip oyun oynayın sanki görende evlenmelik kız arıyosunuz barlardan sanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 mono. 2 si aynı şey değil. benzio gibi de değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 parayı konuşturunca işin içine ego da giriyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ehueh yaver-mobil dendi mi? güle güle kullan bro. artık bu araba ile gezdireceğin bayanlar max 22'lik, çıtır tier olmak zorunda. 25'liklere bile anca hala genç turkcell'i devam ediyorsa yazabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bundan sonra senin adin beyazbiyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 rakun bıyık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kulagi da delik zibidinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 yaver-mobil ahahaduıgeauhdfskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hayırlı olsun hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar