Komutan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Beklendiği gibi Hearts of Iron 4 de geliyor. http://www.youtube.com/watch?v=Q1bvX2-XrAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 çocuk gibi sevindim, içim kıpır kıpır oldu. hemen 3ü kurup oynamalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 artık biraz daha sosyal ve ekonomik gelişim olsun lütfen. 1946'da dünya çelik üretimi 1936 ile aynı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 2015 diyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 İnş Hoi3 ile yaptıkları hatadan dönerler. Yoksa Darkest hours a devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Çok geç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Ön bilgiler veren bir makale. strategyinformer Başlıca : 1- Victoria 2 tarzı ,province fabrikaları üretim yapacak. 2- Üretilen araçlar havuzda toplanıp, oradan birlikler oluşacak. 3- Battleplan oluştur ve AI senin için halletsin. 4- Techtree karma bir şey olmuş. Doctrineler geri gelmiş. Major değişikler var kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 o yazdıkların güzel de said: The only other thing we can talk about at the moment is Politics, and the general progression of the game. Hearts of Iron IV is going to be less scripted than Hearts of Iron III - they want to stick to key events, but only if they make sense. For example, the team believe that Germany may have not been able to annex Czechoslovakia as easy if one of the other major powers had stood up to Hitler, so we can imagine the event in HoI3 where Germany just automatically annexes that territory is going to be removed and made into a more open-ended scenario where it's one of multiple plausible outcomes. The sandbox philosophy of CK2 and EUIV is probably going to influence Hearts of Iron IV heavily, so there should be more flexibility to get a different and unique 'version' of World War II between multiple playthroughs. almanya 1939 eylül'e ancak hazırlanıyordu, çekoslavakya'dan savaş çıkarsa gg. 38'de ally'lara kafa tutacak ordu henüz hazır olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ~ hem bunu hem crusader kings i bilen biri varsa, aralarında benzerlik var mı söyleyebilir mi? crusader ı öğrendim bunu çözemedim arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 çok başka oyunlar, bu savaş odaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 (tu) http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?754427-Hearts-of-Iron-IV-Development-Diary-1-Our-Vision Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 soviet union faust-cyrilic ile yazılsın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 evet ben de gotik ile germany aradım ama pre-alpha diye söylemek istemedim. :) harita detayını süper yaptılar son 3-4 oyunda cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Bu adamalrın yaptığı oyunları izlemek çok keyifli, CK2 de 2 saat gameplayim var, youtubedab belki 30 saat gameplay izlemişliğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 japonya amerika theatre'ı olacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Tabii olacak. Oyunda o dönemdeki bütün devletleri yönetebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Promenader said: soviet union faust-cyrilic ile yazılsın yine. Paradox formunda ,bu fotonun olduğu konuda; faust-cyrilic olmayacağını söyledi proje yöneticisi. Developerlar ikna etmişler olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?774778-Hearts-of-Iron-IV-Development-Diary-5-Production-Lines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 önceki devdiary'leri de okudum şimdi bunu görünce, sağolasın unutmuşum. güzel görünüyor genel olarak, ülkelerin endüstriyel kapasitesini daha doğru yansıtacak gibi bu sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 aşırı güzel olmuş, ıslandım okurken. tek sorun effiency/retooling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 3 kaynak ne? Drıru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 http://www.heartsofiron4.com/r/6cszyg7hs9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Oyun çıktıktan sonra ilk 6 ay bugfest olacak... 6 ay sonra falan eli yüzü düzelince oynamaya başlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 3 u çekip bi bakım nasımış ck2 yı cok sevmıstım dedım baya karışıkmış bu yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar