aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Bugun mudahele olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 aboww kesin yeni ban dalgası geliyo. yayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Seele said: http://www.weekendnotes.com/im/002/04/dj-jane-daffy-from-her-facebook-page.jpg 3 kolyeli adama şunu spo aldıran yönetimi kınıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Kolye mi ? Yok gerdenalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 abooooov ne değişik bir şey miş: http://www.suckmusic.com/uploads/2012/02/artworks-000017616476-t8b5zb-original-550x366.jpg http://vinebox.co/gif/wo6MSlMkT4g.gif?try=7 ayrıca sormuştunuz, rihanna ve sahakiradan güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ban geliyor, kesin bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ne güzelde kızdı yazık oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 resimde bisi yoktu ki :( kardes gercekten cok sertsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 garbageda guzel kadin paylasimlari konusu acabilirsiniz istiyosaniz, burda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 güzel kadın eğlenceli bir şeydir, önce bunda bir anlaşalım... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Güzel kadın başa beladır. O yüzden siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 abooovvv kadın düşmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Hangi filmdeydi ya, kadın çok güzel olmamalı diyordu. Çok güzel olursa kendini geliştiremez eksik kalır diye. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 doğruluk payı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ben kadına güzel demem o kadın benim olmadıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Aslında doğru. Hatat erkek için de aynısı geçerli. Bakın mesela, çirkin erkekler daha hırslı olur. Dolayısıyla daha fazla risk alır ve ya suça bulaşır yada zengin olur. Çok Freud'luk mevzular var aslında ama, detaya girmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 çirkinim ve hırslı değilim. o zaman yakışıklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Çok güzel olmasın dediysek, çirkin olsun da demedik. Eli yüzü düzgün olsun. Oturup kalkmasını bilsin asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 guzel olsun, benden akilli olsun(bu zor degil). coklara gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ahahha android phone über :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 kadında güzelliği, sadece fotoğrafik güzellik olarak algılamamak ve arzulamamak da lazım... ve genel olarak güzel kadınla alakadar olmak fotoğrafta olsa eğlenceli bir iştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 kelebek etkisinin yeni versiyonu olan filmde başrol karakterin annesi, elemanın sevgilisi hakkında diyordu ama filmin ismini ben de hatırlayamadım yildirimokur said: Hangi filmdeydi ya, kadın çok güzel olmamalı diyordu. Çok güzel olursa kendini geliştiremez eksik kalır diye. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yildirimokur said: Hangi filmdeydi ya, kadın çok güzel olmamalı diyordu. Çok güzel olursa kendini geliştiremez eksik kalır diye. hehe houseda da ayni kafada bi geyik vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Zikko said: kelebek etkisinin yeni versiyonu olan filmde başrol karakterin annesi, elemanın sevgilisi hakkında diyordu ama filmin ismini ben de hatırlayamadım yildirimokur said: Hangi filmdeydi ya, kadın çok güzel olmamalı diyordu. Çok güzel olursa kendini geliştiremez eksik kalır diye. hehe AAa, evet elemanın annesi söylüyordu gelin adayı hanım kızımıza. Bitiremedim la ben o filmi sıkıldım . hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar