Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Vallahi artik anlatmam lazim. Uzun olcak muhtemelen ama neyse amac benim rahatlamam. Simdi ben universite hayatim boyunca lisedeki pismanlik dolayisiyla kapadim kendimi. Oturdum oyun oynadim (revangelis'i fish kill'lerle domine etmisligim var. araya sikistirayim) ve derslerime calistim. Neyse artik okul bitince tekrar sosyal hayatimi yavastan normale dondureyim dedim ve tam o surecte bir kizla tanistim :( Kendisiyle pek ortak noktamiz yok. Hatta hic ortak noktamiz yok lan. Akilalmaz bir sey yani. Espri anlayislarimiz farkli, sevdigimiz muzik farkli, hayat tarzimiz tamamiyle farkli yani. Zaten nerd'un allahi bi insan oldugumdan benle ayni hobilere sahip olmasini falan beklemiyorum da cok farkliyiz iste. Bu gercegi bilmeme ragmen gittim ben bu kiza bir guzel sanirim asik oldum. Tanisali 2-3 ay oldu ama artik yani kabul ediyorum ki sanirim asik oldum. Kizimizin hala takintili oldugu bir eski sevgilisi var. Unuttum artik triplerinde ama bence yalan. Neyse, 2-3 hafta once aramiz cok iyiydi, tam oluyo galiba bu is derken bi haftasonu bu eski sevgili geldi istanbula. Haftasonunu beraber gecirdiler arkadaslariyla falan topluca. Beraberden kastim 3 gun 2 gece beraberlerdi. Ne yaptilar ne ettiler bilmiyorum. Merak ettim ama sormadim. Hatta kendisi "herkesten dinliyorsun bana neden sormuyorsun bir de benden dinle" dedi ama istemedim. Yanildigi nokta da zaten gercekten kimseden dinlemedim. Hic bilmiyorum ne yaptilar. Her neyse. O haftasonu ben aramadim sormadim hic. Iste o bana yazdi bi "niye takmiyorsun beni, neden bu tavir" gibisinden. Ben biraz tepkili konustum ve onun uzerine 3 gun konusmadik biz. Ne olduysa ondan sonra oldu. Kizin bana tavri bi anda degisti. Hala gorusuyoruz oldukca SIK(ambiguity olmasin diye caps - yazdigim gibi okuyun) bir sekilde ama eskisi gibi degil. Her gun konusuyoruz falan vs ama yok yani o hava kayboldu bir kere. Bu hava kaybolunca ben gene bi ezik triplere girdim sebepsizce. Kizin yanimda kendimi rahat hissedemiyorum boyle bi garip. Ozguveni yerinde adamimdir aslinda ama su an gercekten liseli ergen gibiyim. Hayati boyunca kazanmis winner bi insan oldugumdan(dsf) bu sefer istedigimi elde edemedigim gercegini bi turlu kabul edemiyorum sanirim. O iyi oldugumuz surecte arkadaslariyla falan da tanistirdi. Baya girdim ortamlarina simdi o yuzden napcam bilmiorm. Cunku o da farkinda ve aramizda surekli bi gerilim var ve dun ortamda fark edildi artik insanlar "siz niye boyle karsilikli surekli bi gerginlik halindesiniz" sorulari geldi. Aslinda beraberken egleniyoruz ve arkadaslarini da cok sevdim kopmak istemiyorum ama iste unutmak icin gozden irak gonulden irak yapmak gerekiyo sanirim. Nasil olcak bilmiyorum. Tl; dr: Neyse ya baya boluk porcuk anlattim ama iyi geldi valla. Sonuc olarak resmen bu kizda DABDA'yi yasadim. Once "yok la ne alaka onu niye seveyim" modundaydim. Sonra kendime kizdim "ne alaka kardes niye simdi bi anda kendini vulnerable hale getiriyosun az erkek ol sert ol" diye. Sonra liseli kizlar gibi bargaining modunda planlar yaptim ve gordugunuz gibi an itibariyle depression evresindeyim. Acceptance'a gecmek icin de icimi dokmek istedim. Bu kadar yazi yazdik anlamli bir sarkiyal bitirelim bari. "don't fool yourself, she was a heartache from the moment that you met her" http://www.youtube.com/watch?v=HO0svGjVEP8 Oh ne kadar iyi geldi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 olm seviyorsan git konuş hakikaten konuş al karşına lan böyle seni seviyorum kıskandım eski sevgilinle derdin ne unutamadın mı amk ben aşığım ulan sana de. sevmek ne ayıp ne de utanılacak şey git dök içini sen, kendine dert edip sabah akşam düşüneceğine bırak o düşünsün auhesuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 abi baştan yanlış okuyup üni'ye yeni geçmiş biri olarak okudum ve mantıklı geldi. ama sonradan acı gerçeği gördüm ki yaşın pek de genç değilmiş ama şu ilişki pek bir olgunluktan uzak duruyor. sana benzer bir şeyi yıllar önce yaşamış biri olarak tek bir şey söyleyebilirim ki, bu kadar alakasız bir insana aşık olduğundan bu kadar emin olmaman lazım. insanın kendine yapabileceğini en büyük kötülük kendini kandırmasıdır. bunu da yaparken anlayamaz malesef. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 3 gun 2 gece bu done önemli abi. Sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 said: sevmek ne ayıp ne de utanılacak şey naif duygularin en iyi ihtimalle "olgunlukla karsiladim >:|" tepkisi alacagi bir ulkedeyiz, yapma gozunu seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Memlekette kadın mı kalmadı, boş ver. Yeni arkadaş ortamlarına gir, yeni hatunlar tanı. Eski sevgiliyle hala görüşülüyorsa boş değildirler birbirlerine. Ezilen, arada kalan sen olma. Büyük ihtimalle ben ayrılmak istiyorum desen kız üzülmez peki güle güle der bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Liebe said: olm seviyorsan git konuş Worst. Advice. Ever. Black-ice said: abi baştan yanlış okuyup üni'ye yeni geçmiş biri olarak okudum ve mantıklı geldi. ama sonradan acı gerçeği gördüm ki yaşın pek de genç değilmiş ama şu ilişki pek bir olgunluktan uzak duruyor. Ya olgunluktan o kadar uzak ki. Anlatmadigim bir suru sey var. Arkadaslarimdan cok azar yedim zaten. Ama 5 senelik iliskisini "eski sevgili" diye tanimladigim cocuk icin bitirmis gecen sene. Sonra tabii cocuk agzina edip birakmis gibi bir durum olmus. O yuzden orda bi yerlerde olgun bi insan olma ihtimali var yani 5 sene long-distance iliski yurutmus. said: sana benzer bir şeyi yıllar önce yaşamış biri olarak tek bir şey söyleyebilirim ki, bu kadar alakasız bir insana aşık olduğundan bu kadar emin olmaman lazım. Burda hakli olabilirsin ama iste sanirim o birisiyle olmadan ya da ben baska birisine ilgi duymadan bu kafadan cikamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 şu 2 gün 3 gece tipi olayları yüzünden ben de bi kızdan soğudum. bilmiyorum böyle durumda napmak lazım. bi de yok onu sevmiyom vs. muhabbeti yaparlar. ben o bikaç günde ali nin zevk pompası olma ihtimalini gözardı edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 son bi kez sevisin ayrilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Eğer bu kadar DUYGU varsa akan, asla vazgeçme. Acı çekeceğinden eminsen de vaz geçme. Senin gibi ingilizce bir iki kelime atarak anlatayım arada. ALIVE hissedeceksen acı sevgi mutluluk önemli değil, YAŞAMALISIN bunu. Bitene kadar kadar artık HİSSETMEYENE kadar yaşamalısın. Bundan kaçarsan QUITTER olmayı kabul etmiş olursun. O 3günbilmemkaçgece kafaya takılacak şey değil kardeşim. Kulak asma o içindeki kötülüğe. Belki de CLOSER için ihtiyacı vardı o sürece, saygı duy. Sen bu ilişkide HIGHER HAND'e sahip kişisin unutma, giden olacaksa o sensin bu da sana HIGHER GROUND avantalı veriyor, sen obi vansın o da Anakin. Atak yaparsa o kaybeder. Çünkü sen gidersin. Doya doya yaşa bu durumu. Belki biter belki bitmez ama inan ileride sen artık eski sen olmayacaksın. Bol şans ve mutluluklar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 konuşmadan olmuyor bu işler de. konuşunca da götü kalkabiliyor işte hatunların. ama konuşmadan olmaz. liebe+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Birader kusura bakma da; Sen ona hadi aşıksın diyelim( ki bene seninki sahiplenmek ve alışkanlıktan ibaret, aşk nedir bilememişsin), kız sana aşık değil yani. Bu kadar basit. 3 gün görüşmemek nedir abi, bide elin herifine gidecek? Arkadşalarıyla(?) eylenecek cart curt, bide hesap vermeyip üstüne trip atacak. Yerler öyle sevgiliyi. tam bir alpha male'im, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 aslında sevmiyosun. sevgi ihtiyacın olmuş senin. kız olmasa da olur kafasındasın bence. bence git bi vurdur gel sen. kendine gelirsin açılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Kızı dinlememişsin, kafandan kurmuşsun, kendi kendini yiyorsun. Kız belki yalan söyleyecek ve seni rahatlatacaktı./Kız belki gerçekten doğru söyleyecek ve seni rahatlatacaktı. İzin bile vermemişsin. Silkinde değilmişsin hissiyatı yaratmaman lazımdı. Bir de seni bu kadar gerecek ex get-together olayına başından karşı çıkman gerekirdi. Hata senin... Bir de öyle böyle de değil hani. 2 gün 3 gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yalnız mesajların çoğunda deacon ile kız sevgililermiş gibi izlenimler var, ben mi yanlış okudum aralarında bi elektriklenme olmuş ama adı yok yani di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 critic vurmasana olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Deacon said: Vallahi artik anlatmam lazim. Uzun olcak muhtemelen ama neyse amac benim rahatlamam. Hepsini okudum. Benimde başıma benzer bir durum gelmişti. Oyunları çok iyi beceriyorsun, işin içine aşk, kıskançlık girince, oyundan kopmuşsun ama biraz farklı bir açıdan baktığında; bu da bir oyun neticesinde. Kozunu baştan belli edersen kaybediyorsun, hatta seviyorsan git konuş konusuda bence çok doğru değil. Başıma gelen bir olaydan bahsedeyim. Özgüven 1500 gidip kıza söyledim senden hoşlanıyorum diye, ilişki başlayacak noktasından kopma noktasına geldi. Soğuk tavırlar, hareketler, en sonunda bende fitili ateşledim hafif bir tartışmadan sonra, açık kapı bırakarak bir daha aramadım. 4 ay konuşmadık sonra bir şekilde birgün yeniden konuştuk, yeniden ısındık, fazla ısındık, çıkmaya başladık. Daha sonra sordum neden biz bu duruma 4 ay önce gelmediğimizi. O da sen hoşlandığını söyleyince bir anda soğudum senden dedi. Kadınlar köpek gibidir demiycem ama kadınlar köpek bakmaya benzer. Eğer kötü bir davranışı cezasız bırakırsan şımarır ve devam ettirir, evin ortasına sıçar, koltukları kemirir. Sen o konuda onu şımartmak yerine, cezalandırmışsın. İyi yapmışsın. Ama haklımısın? Onun gözünden haklımısın? Ben şahsen biraz "haksız" bir şekilde cezalandırmış olabileceğini düşünüyorum. Dolayısıyla sana küsmüş ve artık kuyruk sallamıyor. Emirlerini yerine getirmiyor. Biraz bu konuyu sorgula eğer hatalıysan da vakit kaybetmeden konuş; "ya geçen sana sert çıkıştım özür dilerim..." gibi. Hatta ilerletip neden bu şekilde davrandığını da ufaktan belli edebilirsin. "Çünkü sana karşı birşeyler hissediyorum, kendime işkence çektirmektense en iyisi biz görüşmeyelim." Biz görüşmeyelim. / Keywords Kadınlar duygusal bir tür oldukları için kendilerini dünyanın merkezinde ilan ederler. Doğal olarak hiçbir kadın bu konumunu kaybetmek istemez; dolayısıyla seni de kaybetmek istemeyecektir. Bu kozunu oynarsan gerçekten sevgilisiylemi yoksa seninlemi vakit geçireceğini anlayabilirsin. Riskli bir koz ama herşeye değer. En kötü ihtimal zamana bırakırsınız ve bu sürede kafan rahat olur. Tabiki sosyal ortamından kopacağın gerçeğine de kabullenmiş olman gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Kiz hesap sorulsun istemis aslinda. Sen bilememissin. Al karsina hala soylemediysen ondan hoslandigini (asik oldugunu degil kesinlikle) soyle. Sonra verdigi tepkiye gore (eger o da biseyler dusundum, ben de bos degilim ama kem kum diyorsa) yaptiginin yanlis oldugunu sert ama kirici olmayan bir dille anlat. Sonra sevisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sosyal ortamdan neden kopuyor onu anlayamadım, arkadaşlarıyla görüşmene karşı çıkamaz. şayet arkadaşları sırf onunla ayrıldığın için seninle alakayı keseceklerse zaten görüşme onlarla. kimin kiminle görüşüp konuştuğu kimseyi ilgilendirmez. bas tekmeyi en yakın arkadaşlarıyla samimi ol, aktiviteler yap. o yalnız kalsın, hatta mümkünse onun arkadaşlarından birine çak. işte bu vakit kimin götünde ayı bağırıyor olduğunu fark edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 olayı fazla büyütmüşsün, insan ilişkileri karmaşık olabilir. ama tabi detayları bilmediğim için sağlıklı yorum yapamıyorum. bir de said: O 3günbilmemkaçgece kafaya takılacak şey değil kardeşim. Kulak asma o içindeki kötülüğe. Belki de CLOSER CLOSURE için ihtiyacı vardı o sürece, saygı duy. yazım hatası vs. değil de honest mistake gibi geldi o yüzden düzeltme ihtiyacı hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 kavurma said: sosyal ortamdan neden kopuyor onu anlayamadım, arkadaşlarıyla görüşmene karşı çıkamaz. şayet arkadaşları sırf onunla ayrıldığın için seninle alakayı keseceklerse zaten görüşme onlarla. kimin kiminle görüşüp konuştuğu kimseyi ilgilendirmez. bas tekmeyi en yakın arkadaşlarıyla samimi ol, aktiviteler yap. o yalnız kalsın, hatta mümkünse onun arkadaşlarından birine çak. işte bu vakit kimin götünde ayı bağırıyor olduğunu fark edeceksin. Çirkefçe ama çok zekice (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 O 3gün 3 gecede ne pompiş dönmüştür belli değil. Diye yazacaktım da çok hayvanlık olduğunu fark edip vazgeçtim. Yine de madem seviyorsun git konuş (mehehe) [ciddi]Sevgi aynı hobileri, hatta aynı ortamı paylaşmakla falan alakalı bi konu değil , hayatında böyle güzel bi şeyi yakalamışken niye bırakmanın peşindesin? Tepkiliyim çünkü kıskandım de açık açık, şöyle bi durumda kıskanmaman mümkün değil zaten. Aralarında ne geçtiğini dinle, ona göre hareket et.[/ciddi] Akşam simidi olduysa sana başka kız mı yok, sen de git çıtırdat biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Liebe said: olm seviyorsan git konuş hakikaten konuş al karşına lan böyle seni seviyorum kıskandım eski sevgilinle derdin ne unutamadın mı amk ben aşığım ulan sana de. sevmek ne ayıp ne de utanılacak şey git dök içini sen, kendine dert edip sabah akşam düşüneceğine bırak o düşünsün auhesuh ilk cevap net cevap olmuş. aynen böyle olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Sen kızla adını koymadığın bir yakınlaşma yaşarken kızın unutamadığı ex inin 3 gün 2 gee onla kalması sırasında yakınlaşmaları da gayet doğal zaten aksi saçma. Ha o 3 gün de kız o adamla olmadıysa da tebrik gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Kaysı ye kaysı, varsa kurusu da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar