monoscope Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 data derken şifremi kredi kartı bilgilerimi mi satıyordur yoksa pazarlamayla ilgili dataları mı satıyordur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 GERGE said: Zenmate beles. Buyuk ihtimalle data satiyordur. bende kullanıyorum bunu. Thank you for using ZenMate! You have unlimited free data during our launch phase diyor ama bilemedim. sonra paralı olacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 onlar ssl zaten. pazarlamadir. nereye girdi, neye bakti filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 chrome remote desktop kullanan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 bu https everywhere Firefox'da Youtube videolarını açmıyor. bu arada şu eklentiyi de kullanın kesin. Firefox'un ram kullanımını inanılmaz azaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar