ulfang Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Arkadaş nefret ediyorum solak olmaktan ya , ne arasam bulamıyorum... Superpoze fabrika çıkış solak üretilen tüfek var mı? Yerli olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 abi bu konudan bende muzdaribim,müzik aletleri olayında cok cektim. bişey sorcam askerde solaklık nasıl oluyo,mermi kovanı suratımızamı geliyo asdasd yoksa solak m4a1 falanmı veriyolar ahahahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 veriyolar eline 1985 yapım g3 kovanlar eline çarpıp duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 askerde solaklar için nohut hazırlıyorlar di mi? yoksa aç kalırım. solaklar zeki olur, yaratıcı olur falan dünyanın en büyük yalanı lan. üzülmeyelim diye söylenmiş belli ki. hani "her boku sağlaklar için yaptık ama siz de zekisiniz be oğluuum" gibisinden. hatırlıyorum davul setini solağa çevirmekten imanım gevremişti her seferinde stüdyoda. ulan sağ elimle kalem tutamıyorken, mouse kullanıyorum çatır çatır. alışmışım zorunluluktan zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 mouse olayında bende sağ eldeyim koreli gibi çatır çatır basıyorumda,en basitinden duştaki dalgayı bile sağ elle tutamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Solaklar daha zeki demekten ziyade beynini daha iyi kullanabilme avantajına sahipler diyelim. Hani basit bir iddia değil, defalarca deneylerle, otlarla boklarla istatiksel ve mantıksal olarak kanıtlanmış bir şeydir. Ama sen gidip böyle bir vasfın varken kullanamıyorsan orası da bambaşka bir sorun işte, o konuda ben de kendimi aşırı zayıf hissediyorum sdfsda Bunun yanında solak olmak büyük dezavantaj değil. Hani ben hayatım boyunca tek dezavantajını ömrüm boyunca kalem,çatal-kaşık-bıçak vs. dışında ilk defa solak gitar kullanmakla yaptım. Hevesim kaçtı, gitarı satamıyorum. Sağ olanına göre 150TL daha ucuza satıyorum, alan yok sdfsd Bunun yanında bir de basketbolda sağlam şutördüm ama bazen garip bir şekilde top sağ elimden çıkıyor ve farkında olmadan solla itiyordum. Bir yandan her yerden harika ve zor şutlar sokabilirken bir anda inanılmaz saçma sapan, panyaya bile değmeyen şutlar çıkartabiliyordum bu yüzden. Sırf bunun yüzünden hem Ülker de hem de sonradan gittiğim bir eğitim kulübünde istemediğim halde beş-dört oynatıyorlardı... Basketboldan soğumuştum, şutör olma hayalim vardı :( Bıraktığıma da pişmanım ya neyse... Bunların dışında solaklığın hiç zararı olmadı. Hatta görsel olarak bayağı avantajı oldu diyebilirim. Sinema okurken kafam resim seçmeye veya yorumlamaya bayağı çalışırdı, hatta sınıftakilerin hepsinden daha iyiydim bla bla asdfsad hayat işte, sinemaya da sırtımızı döndük. Solak olmanın zaafları sadece içinde yetiştiğin topluma göre değişkenlik gösteriyor. Bazı gruplar ciddi ciddi solaklığın günah ve şeytan işi olduğuna inanıyor. Ben bir cenaze namazında sağ elimi sola değilde solu sağın üstüne koydum diye yanımdaki tarafından elime vurulmak suretiyle dürtülmüş ve uyarı almıştım. Adamlar o kadar takıntılı. Keza sol ile çatal tuttuğum için cinler çarpar diye uyarıldığımda oldu bir dış set çekiminde aktör tarafından asfsad Bu tip çevrelerde yetişmiş adamlar için solaklık cidden çekilmez çile, çünkü engel olamıyorsun o eli kullanmaya ve eninde sonunda acı çekiyorsun. Yine de solaklar sağ ellerini kullanmaya da çok yatkınlar ve üzerinde çalışırlarsa fazlaca başarılı olabilirler. Ben mesela kulüpte tenis oynarken sağ elimi kullanırdım, masa tenisinde de keza halen sağı kullanırım. Çatal bıçak veya tamir ekipmanları vs. kullanırken sağ sol fark etmiyor ama tornavidaydı, çekiçti vs. hep sağ kullanmaya alıştım. Hatta bazen sol ile çekic kullanmam gerektiğinde elime vurduğum vs. de oldu. Bu tip şeyleri hep sağla yaptığım için sol bileğimin biraz daha güçsüz olduğunu da söyleyebilirim gerçi. Elleri alıştırmakla alakalı işte tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 var av tüfeği benelli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 hatta ata avdada olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Benelli dediğin 5k dan başlıyor , ata arms da bir tane var oda otomatik... Baikal falan var rus malı superpoze ama önermiyorlar onuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ne yazmışın be ozan son bölüme gelirken gözlerim ağrıdı başım falan döndü askofaskfoa,solaklık iyi abi neden ,farklıyız ama gitar olayında haklısın,ilk taşaklı gitarımı abdden getirdim o yüzden şektır aldım 1.2k geldiydi burda alsan 2.2k anasını satim sonuç: müzik olayında böyle boktan bi ülkede büyük dezavantaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ulan ne övündünüz solaklıkla be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sanada bütün eğitim hayatın boyunca "sol ellaa nassiğğğ yazğğğiisen q@rDAsh" "ay sol elle nasıl yazı0ğğğsunuz h1ç anlam10ğğğraaaam" diyenler olsaydı buna hak kazanırdın afsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yediğin yemeğe karışıyorlar lan asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sağ elle yazıyorum. sol elle daş bile atamam sağ ayakla balona bile vuramam. sol ayakla maçların aranan adamıyım. tüfenkle solak ateş ederim, sağ ile hep karavana tabanca ile sağ gözümü kullanırım. nasıl mikemmelim ama nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sol gözümü kullanıyorum sol kulak sol testis.. falan diye gidiyo hacı aksofaksof ama solak olup futbolu sağla oynamak bana acı veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 mahallenin tek sol ayağıyım kritik duran toplarda evden alıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 o ayağa her maçta 200 vuran kaç tekme geliyodur acaba koskaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yok ben duran topa vuruyorum. sonra eve bırakıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 marksman said: yok ben duran topa vuruyorum. sonra eve bırakıyolar nicke şimdi dikkat ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 http://www.huglu.com.tr/tr ara derdini anlat, hallederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Alışıyorsun ya. Mouse sağ elle, raket sağ elle falan derken tüfeğe de sağ elle pratik yap bence. Sırf sağ elini kullanabilen köylülerden farkın olur hem. Oyun sırasında el değiştirdiğimi gören insanlar bunalımdan bunalıma sürükleniyor mesela sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 GONDARCENGIZ said: mouse olayında bende sağ eldeyim koreli gibi çatır çatır basıyorumda,en basitinden duştaki dalgayı bile sağ elle tutamıyorum this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 siparisle ayni fiyata yaparlar huglu dan alabilirsin en iyi yerli superpoze ben 103de aldim memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Ben iki elimi de kullanıyorum. Sadece solla daha hızlı ve düzgün yazıyorum. Bir de sağla bardak tutarken biraz dengesiz oluyor. Solak olduğum için bir kez laf geldi, onda da din hocası "sağla yiyin, en süperi sağ" derken "hocam ben solağım, yiyemiyorum" dedim. Adam bana "sen zaten cehennemliksin, sen sağla yemesen de olur, takma" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar