Felix Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Avustralya'dan aldığım iPhone 5s'lerin içinden çıkmış şarj adaptörlerini satıyorum. 2 adet vardır elimde. Jelatini açılmamış, hiç kullanılmamıştır. 1-2 liraya alınabilen fiş dönüştürücü ile sağlıklı bi şekilde kullanılabilir. Tanesi 35tl. İstanbul içi elden teslim yapabilirim. Diğer şehirler için konuşuruz. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 apple store'larda 50 tl zaten o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sunun fotografını cekip satılık ilanı açmaya üşenmedin mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 fizban said: apple store'larda 50 tl zaten o. senko said: sunun fotografını cekip satılık ilanı açmaya üşenmedin mi ya Evet 50tl, %42 daha pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 yüzde bile hesaplıyo adam, fotoğraf çekmeye mi üşenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hakketen ya allah aşkına şuna ihtiyacı olan gitsin apple store'dan alsın üstünü ben tamamlıyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 adamdan alın kargo benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 j_bLiND said: yüzde bile hesaplıyo adam, fotoğraf çekmeye mi üşenecek 35i aradaki fiyat farkı 15 e bölmek 2 saniye falan sürdü, bilmiyorum sizin için uzun bi işlem mi. senko said: hakketen ya allah aşkına şuna ihtiyacı olan gitsin apple store'dan alsın üstünü ben tamamlıyacam. Benim o 35tl ye dahi ihtiyacım var, inş daha çokları sizin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 35 tlye bunu alacam, 2 tlye convertor alcam. Seninle bulusup elden alacagim. Otobusle gelmis olayim 2 tl de o olsun. Eder 39. Madem yuzde hesapliyoruz apple store fiyati da 50 degil 49 onu da belirteyim. Bu bilgiler isiginda farki tekrar hesaplar misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 fizban said: 35 tlye bunu alacam, 2 tlye convertor alcam. Seninle bulusup elden alacagim. Otobusle gelmis olayim 2 tl de o olsun. Eder 39. Madem yuzde hesapliyoruz apple store fiyati da 50 degil 49 onu da belirteyim. Bu bilgiler isiginda farki tekrar hesaplar misin? Otobusle gelmenize gerek yok ben gelip veririm, convertor'ı da hediye ederim canınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Onun yerine 35 tl demeyip mantikli bir rakam iste bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Op ölücüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 inş cnm ya ;))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 lan bedavaya verdim ben millete bunları. türk adaptörü olsa hadi neyse, avustralya mı ne bi de ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 kutu içeriği orijinal şarj aletini 150 kaymeye veriyorum ben sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 5S 5S 5S kullanıp 35 tl peşine düşmek ben buna şöle diyorum ayranı yok içmeye atla gider sıçmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 adam kibarlığıyla ezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 karikatür kimin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Ben zamaninda avustralya donusturucu cok aradim bulamadim hic. her halt var o yoktu. Gittim 50 tl'ye travel seti aldim hepsi icinde olan ancak o sekilde kurtardim pacayi (degerli bir elektronik esya icindi bu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 KillJoy said: karikatür kimin? Abi ilk bakışta o çemçük ağzı tanımıyorsan kimin olduğu pek önemli değil zaten senin için bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Cok kiymetli ismini veremem yani degeri duser o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 asdfsdfdasd yok yok adam haklı, çizimlerden tanımam gerekirdi pardon abi sorduğum için.. o kadar üşenmemişsin cevap vermişsin, kim olduğunu söylememişsin bravo! bu arada umut sarıkayadır tespit adamı yoksa yamuluyor muyum?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Felix said: senko said: hakketen ya allah aşkına şuna ihtiyacı olan gitsin apple store'dan alsın üstünü ben tamamlıyacam. Benim o 35tl ye dahi ihtiyacım var, inş daha çokları sizin olur. 5s kullanıyor, Avustralyalarda geziyor ondan sonra Benim o 35tl ye dahi ihtiyacım var, umarım gerçekten ihtiyacın olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Beddua ya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar