suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 genel tarz "durmak yok yola devam" zaten başından beri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Bırak demagoji yapmayı. 130K üstüne çıkınca haber et. Ragnaros runlarına alalım seni..Alt content taşırız bilader. Kapatalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ilk warsongta ölen adamdan on numara nağmeler. he bide guild achievment garrosh fight'inda sen mi tanklamıştın? yoksa bu laf söylediğin adamlar mı vardı o achievment'ta? yanlış hatırlamıorsam saat 4 filandı di mi? dışardan koşa koşa gelip ss aldığını unuttun galiba? First 10-Man Garrosh Kill Taqo, Qebex, Inertiatic, Ned ayrıldı. al sana kemik kadro. he bi tane de pug vardı burda, HC gearlı. kemik kadroya gel hele hele yar. he ahali eniac'ın burda olması sizi yanıltmasın, tank çıktıntan sonra resim çekilmeye geldi sadece. dertli dertli çal kemancı ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 pug olan benim galiba oradayım işte warriorla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 chokella ile kesip, gronba ike ss almak paha biçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 evet aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 evet aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Herkesin yeri dolar bilader . Kurdunuz mu guildi? 10m yap ama olur mu 25 drama oluyor. Video link paylaşın biraz biz izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 RAID OVER beyler dağılın ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 micha said: olorin84 said: insanların sana laf etmesi için neden türk guildinde oynamıs olması gerekli ben onu anlamadım. Türk guildi bnm için wowda başıma gelebilecek en boktan şey. Çünkü keyif alamıyoruz. Finlandiya'lı neden sadece fince konuşan adam arıyor. Biz milliyetçi yaklaşıyoruz ve daha samimi buluyoruz. kusura bakmayın ama milliyetçilik dps yetmeyince bitmiş anlaşılan. adama muhtaç olup, sonraki hafta whisperlarına bile cevap vermemişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 /TradeChat Mekanik LF Healers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 .----------------. .----------------. .----------------. | .--------------. || .--------------. || .--------------. | | | _____ | || | ____ | || | _____ | | | | |_ _| | || | .' `. | || | |_ _| | | | | | | | || | / .--. | || | | | | | | | | | _ | || | | | | | | || | | | _ | | | | _| |__/ | | || | `--' / | || | _| |__/ | | | | | |________| | || | `.____.' | || | |________| | | | | | || | | || | | | | '--------------' || '--------------' || '--------------' | '----------------' '----------------' '----------------' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 LonelyWolf said: /TradeChat Mekanik LF Healers Age:35 Status:Nerd Attığın ss wow hayatında görüp görebileceğin en iyi ss iyi sakla o resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 .-'---`-. ,' `. | | _ , _ ,'-,/-) ( * ,' ,' ,'-) `._,) -',-') / ''/ ) / / / ,'-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Zergling said: pug olan benim galiba oradayım işte warriorla Sen olmasan şaşardım Can. Hay senin... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 micha said: LonelyWolf said: /TradeChat Mekanik LF Healers Age:35 Status:Nerd Attığın ss wow hayatında görüp görebileceğin en iyi ss iyi sakla o resmi. kendini ifşa yasak beyler dağılın. ahaahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 beni biliyon emre yardım sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Bu zerg askere gitmeden önce bayağı kötüydü öğrendi mi oynamayı? sdşlfksşdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ahahaaaa. can'a mı geldi sıra. gel kanka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 adem sen yapma lan bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 LonelyWolf said: ahahaaaa. can'a mı geldi sıra. gel kanka :D dalga geçiyor bakma sen ona ashdashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Takıldım lan gönüllerin paladiniydin sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ad3m said: Takıldım lan gönüllerin paladiniydin sen :D eywallah haci ama shaman'da daha iyiydim galiba Huskar kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ad3m said: Takıldım lan gönüllerin paladiniydin sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Can aradan çekil!. Gençler dramaya devam. /popcorn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar