Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

yahu şu story mode da böyle arada yapacak bir şey kalmıyor fln. bir kere şans eseri eve gittim de devam etti hikaye. böyle ipucu fln verse ya. yapacak bir şey kalmadı moduna girince eve mi gidiyoruz hep?

gerçi zaten online a geçip kovalaya kovalaya adam vurmaktan kafamı kaldıramıyorum o ayrı lksjadklsaj
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

GONDARCENGIZ said:

dreagloth said:

f ile garaj aldım, 4 araba var, elegy rh8 seçtiriyor sadece, nedir?

onu beleş veriyolar,gerisini kendin park edicen abi

park ettim zaten, dediğim gibi içerde 4 araba var görüyorum ama seçemiyorum.

valla bug olmuş diyeceğim ben gayet seçiyorum arabaları.
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:

Hata veren d3dcompiler_43.dll dosyası d3dcompiler_46.dll olarak oyun klasöründe var. Neden ben hala 43'lü dosya hatası alıyor olabilirim? 46 ile acamiyor mu?

evet 2. defa yuklesem de acilmadi oyun.

gün içinde bilgisayarına erişimi olan bizden biri atsın sana email ile o dll i?
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

yahu şu story mode da böyle arada yapacak bir şey kalmıyor fln. bir kere şans eseri eve gittim de devam etti hikaye. böyle ipucu fln verse ya. yapacak bir şey kalmadı moduna girince eve mi gidiyoruz hep?

gerçi zaten online a geçip kovalaya kovalaya adam vurmaktan kafamı kaldıramıyorum o ayrı lksjadklsaj

Kisilerin bas harfleri renkli oluyor ya da iste haritada soru isareti vs.
Sosyal ağlarda paylaş

forumun yarısı gta/witcher3 fln için yeni değiştirdi sistemi =)

ayrıca pc alırken fiyat performans değil de high end alırsan uzun ömürlü olur. 7970 ilk çıkınca almıştım. pc 4. seneye girdi hala her oyun canavar gibi. o zamanın fiyt performans kartını alsaydım şimdiye ölmüştü.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ya şu sitede herkesin mi high end ekran kartı var 1-2 senelik.

Bütün paticik oynuyor oyunu. yeter :(

580gtx (1.5gb lık ramli olan degil de 2 lik olursa daha iyi tabi) ve uzeri kart varsa oynarsın. cok super kartlar gerekmiyor sandıgının aksine.

tum grafik ayarlarını acmak icin de cok pahalı kart degil cok VRAM li kart daha onemli gta V de. her sey max acık 10gb civari VRAM istiyor ki bu yeni nesil Titan ile SLI yapman lazım demek.
Sosyal ağlarda paylaş

2k cozunurlukte tum sliderlari sona cekip msaa yi maxlarsan 10-11gb civari vram ihtiyacı hesaplıyor. Limiteri kapatırsan oyuna girebiliyorsun ama slide show seyrediyorsun.

bende 780gtx sli var, toplam 6gb vram oluyor. Yetmiyor. Advanced e dokunmaz, ya da dokunur ama msaa yi 2x de tutarsam ucu ucuna 6gb dolduruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ya ben de güzel almıştım PC'mi.

ekran kartı çalıştırmıyor gözüküyor internette baktım da.

2gb ati 6950. şimdi gidip 1.5k da vermek istemiyorum 1 GTA için.

sunu referans alabilirsin. Bu bir performans hiyerarsisi ve standart cozunurlukleri ve standart textureları varsayıyor. yani standart VRAM ihtiyaclarına gore.

istisna durum olarak, Skyrim de butun dunyayı 4k texture doldurursan ornegin aynı hıyerarsideki en yuksek VRAM li yi satın alman gerekir.

SLI lar yok listede ancak onun icin de asagı yukarı kabaca soyle bir varsayım yapabilirsin: aynı tip kartın iki nesil ustune denk olurlar. (SLI destekleyen ve optimize oyun motorlarında ve standart texturelarda kabaca varsayım)

ornegin 580gtx sli, sentetik testlerde tek bir gtx780 civarı performans verir varsayabilirsin.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...