Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Namessar said: Oski said: Kanuni said: S-H said: neymiş abi bu monitör, merak ettim bi link atsana :) http://www.asus.com/Monitors/ROG_SWIFT_PG278Q/ bunda benim de gozum var. ps4 baglayip yorum yapan var mi buna cevirici olmadan baglayamazsin ps4. dvi ve vga ciksii yok. ayrica gsync sadece 6xx ve uzeri nvidia kartlarla calisiyor. bilader sallama sende :D ps4 un yok yaziyon. baglanmiyor hic bir kosulda. baya baktim ben arastirdim malaesef sadece 2k pure destek alette baglanmiyor ps4 vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 namessar playing comp cs go http://www.youtube.com/watch?v=Pv1Vyd5wjjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Liebe said: comp cs go oynuyorum dediği silver 4 :( :p Bir DMG, bir MG2 bir de Nova4 um var (paticik ile oynadigim smurf). Baskasi ile karistiriyorsun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Namessar said: kanuni nin gaizna gelmeyin. kendisi eskiden ne kullaniyormus bilmiyorum ama benim bir onceki 23inch lik monitorumun goruntu kalitesi ve renk degerleri 2ms lik eski bir panel falan ama buna 10 basiyor. 2 aydir bu monitoru kullaniyorum. GTA V icin gysnc cok guzel. ama GTA V icin gysnc olayi cok guzel diye bu para bu monitore verilmez. onceden de yazdim. gene tekrar ediyorum. cs go benzeri competitive fps oynamiyorsaniz 144hz monitore ihtiyaciniz yok. bf4, cs:go ve planetside 2 gibi oyunlar onemliyse go for it. ancak onlarda da eger sisteminiz zaten max fps yi cizebiliyorsa gysnc i input lag yapmasin diye gene de kapatacaksiniz. o zmaan neden 1000tl daha fazla veriyorsunuz bu panele? panel iyi goruntu kalitesi veren bir panel degil bu arada. performans paneli. performans panelleri her zaman cok pahalidir. ama camur gibidirler. pahalidir daha iyi goruntu verir diye alirsaniz pisman olursunuz. monitor islemci gibi bir olay degil. en pahalisi en iyi degil. ihtiyaciniza gore en kalitelisini almalisiniz. bu monitor 8bit bir panel olmasina ragmen panelin renk ve goruntu kalitesi cok iyi degil. hz yukseldikce de bunlar daha da kotulesiyor. Gysnc yuzunden bu kadar pahali. Soyle anlatayim, normalde 60hz lik bir monitor 60 kare cizebilir saniyede. ekran karti 130 kare cizebiliyorsa monitor yetisemez. bu durumda vsync acarsiniz, sistem ekran kartini bekletir. vysnc bir input lag yaratir. o yuzden vsync acik competitive fps oynamak kimse istemez. gysnc de olay otoban cift yonlu calisiyor. yani duruma gore hem monitor hem ekran karti ayri ayri ya da ayni anda bekletebilebiliyor. vsync de sadece monitorun kareyi cizip cizemedigine bakilirken, vsync de ekran kartinin monitorun refresh rate i kadar kare gonderip gonderemedigine de bakiliyor. dolayisi ile dusuk fps li kotu sistemlerde ciddi bir iyilesme gerceklesiyor. yuksek fps li sistemlerde ise vsync in cok altinda bir input lag ile yirtilma sorunu ortadan kaldiriliyor. (input lag sifirlanmiyor, gene de bir miktar lag var. Ancak vsync den kat kat iyi bir lag orani) tearing ve shutter yoksa, yani vsync acmak zorunda kalmiyanlardansaniz, vsync i de gynsc i de acmanin bir anlami yok. kimse cs go da 3-5 milisaniyelik bile olsa bir input lag istemez. gysnc zayif islemciniz ve ekran kartiniz varsa cok iyi. 144 fps sabit hic dusmeden verebilrn high end sisteminiz varsa gereksiz. bu monitore donersek eger:goruntu kalitesi ve gamut degerleri onemliyse alternatiflere yonelin. gsync overrated. 120 ve 144 hz lik daha iyi goruntu veren alternatifler en az 1000 tl daha ucuz, gereksiz hype var bu modelde. kanuninin gazina gelmeyin. 2600 tl ye 2 ay once aldim. cok memnunum ama competitive fps oynuyorum. bir de 1000 tl ucuza alternatifler de ayni isi yaparmis, onlardan birini alsaydim da cok memnun kalirmisim muhtemelen. gsync minimum lag yapsada gene de cs go da kapatiyorsun. bir anlami kalmiyor. fallout3, vegas, GTA V, dragon age vs gibi single player oyunlarda ve mmo larda vsync yerine gysnc cok daha akici ve daha az input lagli oluyor. ancak bunun icin 1000 tl fazla odemeye gerek var mi? bende var ips 21.5 hp 22xi.. fena alette degil ama sanirim senin alet bozuk. ne abartin washed olayini. TN panele gore 21.5 ips den iyi bence. bi ara ss falan alip steamden paylasalim hatalimidir nedir seninki :P ha alet pahali bende almazdim dusese gelmeseydi o konuda hakli. ama gta 5 de ornegin gsync sayesinde blur yok artik bende. sacma sapan bir blur vardi o ortadan kalkti bir sekilde. hersey cok net TN e gore, renkler vs benim kullandigim en iyi. elimdeki 2 eski (tiksindigim) monitoru verip ustune 1000liraya aldigim icin aldim yoksa nah veririm 3000lira ya da 800euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Kanuni said: bilader sallama sende :D ps4 un yok yaziyon. baglanmiyor hic bir kosulda. baya baktim ben arastirdim malaesef sadece 2k pure destek alette baglanmiyor ps4 vs. vardi ps4 um vardi, bosanmadi hatun aldi gitti. bluray izlicekmis. ps3 u al dedim, almadi. zaten kullanmadigim icin israr etmedim. ps3 u de 10 kere ya acmisimdir ya acmamisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Namessar said: Liebe said: comp cs go oynuyorum dediği silver 4 :( :p Bir DMG, bir MG2 bir de Nova4 um var (paticik ile oynadigim smurf). Baskasi ile karistiriyorsun sanirim. abi 30 kere beraber oynadık takılıyorum yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 adam hep resmi hep ciddi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 kimse yok mu heist yapalım ekleyin beni nolax_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Liebe kerile beni Liebe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Ya biraz level atlayayım sonra heistlara girecem diyorum da bir yandan iş bir yandan tez sıkıştırdı iptal oldum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ben 60hz 20inç lcdyi 75hz'e oc ettim beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 silph namessar liebe tam olmuş, hadi gta5 boşverip cs'ye girelim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 düğüne gitçem ya birazdan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 profesyonel düğün attendee adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Düğünler altın takacaksan kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ya konunun çok dışına çıkıyoruz ama bizim düğüne bi bahane uydurup gelmeyen birinin düğününe gitmek zorunda kalıyoruz ve evet takı parası falan da yollamadı. biz gidip şimdi vericez para belki her gün eşimin yüzüne bakarken utanır biraz kız. iş aslında biraz daha karışık, iş yerinde para toplanıyor ve bu kız büyük ihtimalle toplanan parayla birlikte para verenlerin adlarının kağıda yazılıp verildiğini bilmiyor. görünce kağıdı baya dumur olacak keşke o anki yüz ifadesini görebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 bunlar da evli adamın IRL GTA tecrübesi işte hep, hep entrikalar hep aksiyon heyecannn hf hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Oyunu yükledim BEX64 sorunu yüzünden 2 gündür uğraşıyorum lanet olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 saka gibi ya. Oyun ilk launcher'dan indikten sonra "dependency d3dx11_43.dll is missing" hatası aldim. İnternet üzerinde hic bir bilgi yok adam gibi. Bu dosyayi ve bir tanede daha DLL dosyasini bulup klasöre attım. Bu seferde GTA V exited unexpectedly seklinde hata aldim. Torrent'ten oyunu tekrardan indirdim ve dosyaları değiştirdim. Sonuç yine aynı. Gercekten bu nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 heist falan yapan var mı ya ekleselim. levelim az ama cok cabalıyım sdf. ya bir de bu insanların voice input seviyesi nasıl dusuruluyor. heistta inbsanların sesleri yankılanıyor o nası ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 LG'nin 240Hz IPS panelleri çakma anladığım, orjinal sinyal 60Hz diyor, EIZO'nun paneller gibi 3 siyah frame sıkıştırıyordur araya. Sonuç native refresh rate'inden kötü oluyor input lag bakımından. İlgili tablo: img]http://www.tftcentral.co.uk/images/acer_xb270hu/lag.jpg[/img] 144Hz panelde G-sync hiçbir işe yaramaz, şöyle ki: Akıcılık aranıyorsa: -FPS < Refresh Rate her türlü en akıcı görüntüyü sağlar -FPS > Refresh Rate V-sync kapalıyken en akıcı 2.opsiyon İtibariyle ne V-sync ne G-sync açılıyor. Eye Candy aranıyorsa zaten ayarlar full açıldığı için 144 FPS'nin çoğu zaman yanından geçilmiyor. Ha 144Hz panelde ne zaman işe yarar, CPU veya GPU bottleneck senaryoda FPS'de ciddi çakılmalar oluyorsa anlık çakılmalardaki "düşük fps hissini" geçiştirir, hafifletir ama onun yerine ayar kısıp daha akıcı görüntü elde etmek daha ideal bir tecrübe olacaktır. ULMB, açıldığındaki panelin color bleed miktarına göre blur'u azaltarak çok daha güzel bir opsiyon olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Ulmb 60-144 de yok bunda. 85-120 de acilabiliyor. Fyi Hep 144 de tutuyorum gerisini gsync hallediyor valla hattamonitorden hz yi 60 a cekersem cat fps 60 a dusuyor falan. Guzel bir eklenti iste ilerde yogunlasir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 heist için ekleyin beni de : catzee genelde 2-3 kişi oluyoruz 4 olamadık bir türlü uymadı zamanlar, mumbledayız ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Hata veren d3dcompiler_43.dll dosyası d3dcompiler_46.dll olarak oyun klasöründe var. Neden ben hala 43'lü dosya hatası alıyor olabilirim? 46 ile acamiyor mu? evet 2. defa yuklesem de acilmadi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 f ile garaj aldım, 4 araba var, elegy rh8 seçtiriyor sadece, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar