Namessar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 benim tek alma sebebim competitive fps oynamam. 2 headshot fazla attiriyor. rpg, singleplayer vs oynayan adam icin goruntu kalitesi daha iyi secenekler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Olabilir tabii de aldim artik :) Bu washedsa benim dun kullandigim citilenmis demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Trevorun redneck katliami :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 i need to meditate or masturbate or both :) bu arada ben franklinle ucmaya calismistim trevorla cok cok daha iyi, skillerden dolayi pek kazma franklin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 3 gün 21 saat kaldı inmesine ehuehu 10 saat oynar bırakırım max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 onlineda surekli bir bug bir takılma. 3 mission yapamadım ya la., single inanılmaz ama. 10 saat aralıksız oynadım galiba. ve sadece %18 e geldim. gezinmekten mission faillamaktan asdf. single oyun oynamayalı cok olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 2 haftada anca biter benim single. o zamana kadar da serverler adam olur heralde. boşa kanser olmayın şimdiden girip. single fazlasıyla iyi zaten bf4 vs gibi es geçmek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 online modu oynuyanlar biraz anlatabilir mi yetemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 onlineda insanların sesini nası kısıyoruz ya. mal mal sesler cıkarıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 di said: Mission : complications diyen. Franklin ile malikane gibi evdeyim. Diyo ki Take out the gardener = yaptim Find a way into the house = yaptim retrive the car. bunu yapamadim. evin icinde napcam onu cozemedim dogrusu. evin sol cephesindeki çöp kutusuna çıkıp yukarı pencereye gireceksin.alt kattaki garajdan arabayı çalacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Certhas said: di said: Mission : complications diyen. Franklin ile malikane gibi evdeyim. Diyo ki Take out the gardener = yaptim Find a way into the house = yaptim retrive the car. bunu yapamadim. evin icinde napcam onu cozemedim dogrusu. evin sol cephesindeki çöp kutusuna çıkıp yukarı pencereye gireceksin.alt kattaki garajdan arabayı çalacaksın. eve girince de sessizce aşağı inip garaja gitmek gerekiyor, tenis hocası falan takılıyolar aşağıda bakmıyolar pek, süzülür gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 single ı ne kadar iyiyse online ı okadar kotu lan oyunun. random ses cıkaran insanları tek tek bulup mutelamak nedir abi. bi "sehir" insanın birbiriyle mantıklı konusacagını dusunen aptal developer hangisi acaba. tum loadingler hayvan gibi uzun. tum baglantılar problemli(vpnli vpnsiz hersekilde problemli). surekli buglanıyor zaten. silah cekiyorum silah cıkmıyo. restart atıyım missiona diyorum 10 dakika suruyo. cile online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Kanuni said: S-H said: neymiş abi bu monitör, merak ettim bi link atsana :) http://www.asus.com/Monitors/ROG_SWIFT_PG278Q/ bunda benim de gozum var. ps4 baglayip yorum yapan var mi buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 madcow said: single ı ne kadar iyiyse online ı okadar kotu lan oyunun. random ses cıkaran insanları tek tek bulup mutelamak nedir abi. bi "sehir" insanın birbiriyle mantıklı konusacagını dusunen aptal developer hangisi acaba. tum loadingler hayvan gibi uzun. tum baglantılar problemli(vpnli vpnsiz hersekilde problemli). surekli buglanıyor zaten. silah cekiyorum silah cıkmıyo. restart atıyım missiona diyorum 10 dakika suruyo. cile online. m ye bas orda bi opsiyon var kimleri duymak istediğine dair, crew, friends noone fln yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 oh allahım cok saol. lan sunu audio altına koymak cok mu zor ya? m nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 heist e 4. var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Oski said: Kanuni said: S-H said: neymiş abi bu monitör, merak ettim bi link atsana :) http://www.asus.com/Monitors/ROG_SWIFT_PG278Q/ bunda benim de gozum var. ps4 baglayip yorum yapan var mi buna Master race only:P Pc gaming icin sadece bu monitor dp girisi haric baglantisi yok ps4 vs baglanmiyor. Hdmi dp convertorde ise yaramiyor vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Kanuni said: ahaha abi ne iyi monitormus dun sana bahsettigim olay sen bana ferrarimi iyi porschemi iyi anlatiyorsun benim altimdaki sahin mis. cok iyi cok. bu arada ultrada bu cozunurlukte 60 hizli alanlarda vs 35-40 lara dusuyor ama hic bir sey farketmiyorum. eski aletlere oyle bir alismis ki gozum bu sicsa bile cicek gibi duruyor bana :D bu arada gta 5 birde call of juarez denedim aman yarabbi 2k - 144 hz de meger kullandigim silahin uzerinde hasar cizik vs varmis hic bilmedigim agzim acik kaldim ekrana bakarken. neyse zaten super reviewler almis bir monitor. sam kizmadan, bu monitor ile eski 1080p 27 inch monitorum arasinda gta 5'de turk kiziyla rus kizi arasindaki fark gibi bir sey olustu :D :( iş mi bu yaptığınız, aldın ballandırma bari adam, bi de utanmadan ekran kartı değiştirmiş üstüne cık cık Edit: Neey 3 bin lira mı? Harbi master racemiş bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 ekran kartini once aldim :P diger monitorlerim kotuymus buyuk ihtimal.. 3 u birden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 paticik social club vardı bi ara, duruyor mu o? bi de gta 5 custom radio nasıl yapabiliyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Oski said: Kanuni said: S-H said: neymiş abi bu monitör, merak ettim bi link atsana :) http://www.asus.com/Monitors/ROG_SWIFT_PG278Q/ bunda benim de gozum var. ps4 baglayip yorum yapan var mi buna cevirici olmadan baglayamazsin ps4. dvi, hdmi ve vga cikisi yok. ayrica gsync sadece 6xx ve uzeri nvidia kartlarla calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 kanuni nin gaizna gelmeyin. kendisi eskiden ne kullaniyormus bilmiyorum ama benim bir onceki 23inch lik monitorumun goruntu kalitesi ve renk degerleri 2ms lik eski bir panel falan ama buna 10 basiyor. 2 aydir bu monitoru kullaniyorum. Ahanda ispat GTA V gibi oyunlar icin vysnc acmak zorunda kaliyorsaniz eger onun yerine gysnc cok daha guzel. ama GTA V icin gysnc olayi cok guzel diye bu para bu monitore verilmez. onceden de yazdim. gene tekrar ediyorum. cs go benzeri competitive fps oynamiyorsaniz 144hz monitore ihtiyaciniz yok. bf4, cs:go ve planetside 2 gibi oyunlar onemliyse go for it. ancak onlarda da eger sisteminiz zaten max fps yi cizebiliyorsa gysnc i input lag yapmasin diye gene de kapatacaksiniz. o zmaan neden 1000tl daha fazla veriyorsunuz bu panele? panel iyi goruntu kalitesi veren bir panel degil bu arada. performans paneli. performans panelleri her zaman cok pahalidir. ama camur gibidirler. pahalidir daha iyi goruntu verir diye alirsaniz pisman olursunuz. monitor islemci gibi bir olay degil. en pahalisi en iyi degil. ihtiyaciniza gore en kalitelisini almalisiniz. bu monitor 8bit bir panel olmasina ragmen panelin renk ve goruntu kalitesi cok iyi degil. hz yukseldikce de bunlar daha da kotulesiyor. Gysnc yuzunden bu kadar pahali. Soyle anlatayim, normalde 60hz lik bir monitor 60 kare cizebilir saniyede. ekran karti 130 kare cizebiliyorsa monitor yetisemez. bu durumda vsync acarsiniz, sistem ekran kartini bekletir. vysnc bir input lag yaratir. o yuzden vsync acik competitive fps oynamak kimse istemez. gysnc de olay otoban cift yonlu calisiyor. yani duruma gore hem monitor hem ekran karti ayri ayri ya da ayni anda bekletebilebiliyor. vsync de sadece monitorun kareyi cizip cizemedigine bakilirken, vsync de ekran kartinin monitorun refresh rate i kadar kare gonderip gonderemedigine de bakiliyor. dolayisi ile dusuk fps li kotu sistemlerde ciddi bir iyilesme gerceklesiyor. yuksek fps li sistemlerde ise vsync in cok altinda bir input lag ile yirtilma sorunu ortadan kaldiriliyor. (input lag sifirlanmiyor, gene de bir miktar lag var. Ancak vsync den kat kat iyi bir lag orani) tearing ve shutter yoksa, yani vsync acmak zorunda kalmiyanlardansaniz, vsync i de gynsc i de acmanin bir anlami yok. kimse cs go da 3-5 milisaniyelik bile olsa bir input lag istemez. gysnc zayif islemciniz ve ekran kartiniz varsa cok iyi. 144 fps sabit hic dusmeden verebilrn high end sisteminiz varsa gereksiz. bu monitore donersek eger:goruntu kalitesi ve gamut degerleri onemliyse alternatiflere yonelin. gsync overrated. 120 ve 144 hz lik daha iyi goruntu veren alternatifler en az 1000 tl daha ucuz, gereksiz hype var bu modelde. kanuninin gazina gelmeyin. 2600 tl ye 2 ay once aldim. cok memnunum ama competitive fps oynuyorum. bir de 1000 tl ucuza alternatifler de ayni isi yaparmis, onlardan birini alsaydim da cok memnun kalirmisim muhtemelen. gsync minimum lag yapsada gene de cs go da kapatiyorsun. bir anlami kalmiyor. fallout3, vegas, GTA V, dragon age vs gibi single player oyunlarda ve mmo larda vsync yerine gysnc cok daha akici ve daha az input lagli oluyor. ancak bunun icin 1000 tl fazla odemeye gerek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 comp cs go oynuyorum dediği silver 4 :( :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 silver 4 olan bendim. bu monitörü alayım da gold 4'e çıkayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Ahaha liebe thug life. Performans monitoru camur gibi olacak onermeai baya yanlis. Ayni fiyattaki ips panel monitor tabi ki daha iyi goruntu verir ama yaninda input lag ve 60hz ile geliyo. Acikcasi oyun icin alinacak monitorler belli. Ips ile de gayet iyi oyun oynaniyo ama ayni akiciligi bulamiyosunuz iste. Lg nin 240hz ips panelleri uretime gecse baya bi fark olacak aslinda sektorde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar