Pascha Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 @Bıngıldak vazgectin sanırım satmaktan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 evet ya, dursun kenarda 1-2 ay sonra oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 sabah girdim catır catır hiç sıkıntı yok steam bonusumu ne bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 online oynamadım ama story mode sıkıntısız açılıyor bende başından beri. (google dns var. o yüzden olabilir) Istari said: df said: kendi radyo kanalımızı/kanallarımızı yapabiliyor muyuz? - Bilgisayarınızda Belgeler klasörüne girin, - Oradan sırasıyla Rockstar Games, GTA V, User Music yolunu izleyin, - Karşınıza çıkan boş klasöre kullanmak istediğiniz parçaları kopyalayın, - Oyunu açın, - Ayarlardan 'Audio' kısmına gelip radyoyu 'Self Radio' olarak seçin çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 D3dx11_43.dll hatasi aliyorum karsilasan var mı? Oyunun sunduğu çözüm müthis. "Please reinstall the game" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ben open dns ve normal isp dns ile denedim olmadıydı. şimdi pia aldım bakalım. gerçi google dns le de denemek lazım ne saçma iş =) master facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Sereglin said: D3dx11_43.dll hatasi aliyorum karsilasan var mı? Oyunun sunduğu çözüm müthis. "Please reinstall the game" dün 200 gb'lık akk dolmuş, 98 gb'ı GTA 5. 15 gün 300 kbps kullanana kadar 30 dolar daha verir ps4'de oynardım, sırf gtx 970 deneyim diye heves etmiştim. neyse her şey ders işte. rockstar olayı bitmiştir. bundan sonra pc'de oynayacaksam da korsan direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 According to Steam Spy there are currently almost one million users on Steam that own Grand Theft Auto V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 comodo dns ıle gırdım bende admın olarak baslattım dns degıstırıp calıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Kanuni said: Master countrysiz master race olmuyormus :( rockstar servisleri yamulduysa konsol pc farketmemistir. ayni serverlar. master country olayi da aral yuzunden. hepimiz disaridan cd key e abandigimizdan aral in satislar dusuk gozukuyor muhtemelen. ilk bizim fisi cektiler anlasilan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 ulkeden bahsettiydim. konsol pc degil. romanya da ornegin en azindan ben hic bir sikinti yasamiyorum yilin hic bir zamani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 kanuni yine farklı kafalar yaşıyor ya. gir forumlarına bak adamların. yüzlerce sorun yaşayan insan var her ülkeden. serverların USA öncelik vermesi dışında oyunu crash yiyen, dll hatası yiyen, launcher patlayan, corrupt dosyalar çıkan, saveler çalışmayan. liste uzuyor gidiyor. romanya yunanistan türkiye olayı değil yani. PC release'ı rezalet. her oyunun release'ınde sorun yaşanabilir, hani bir raddeye kadar sabır edersin, anlayış gösterirsin. fakat support'un public hiçbir alanda hata kabul etmiyor olması ve common hataların çözümlerini paylaşmıyor olması akıllara ziyan. akıllarınca PR yapıyorlar herhalde. "şştt, burada yazma, msn'den ekle, ben anlatacam sana" sene 2015. support anlayışınıza sıçayım. en azından şunu teknik alanda yapma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Namessar said: Kanuni said: Master countrysiz master race olmuyormus :( rockstar servisleri yamulduysa konsol pc farketmemistir. ayni serverlar. master country olayi da aral yuzunden. hepimiz disaridan cd key e abandigimizdan aral in satislar dusuk gozukuyor muhtemelen. ilk bizim fisi cektiler anlasilan. herkes adamların serverine bağlanıyor o yüzden kendi analytics'i vardır heralde kim hangi ülkeden giriyor diye. dijital satış bu kadar yaygınlaşmışken dağıtıcı satış rakamları her zaman yanıltıcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Anladim onu sayende zaten :) sorun var biliyorumda brn genelden bahsettim bu oyuna ozgu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 genelde ülke bazlı ne sorun oluyormuş pc gaming'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 brezilya, rusya, turkiye. oyun bedavaysa boku cikma problemi yasanyo, oynanabilirlik dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 abi gecmiste iste burada bile konusu acilmiyormu neti hizli-yavas olan var mi ? lag sorunu, netim kesildi sorunu vs gibi. bu yani bahsettigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 pc master race'le internet hızının ne alakası var abi 3 günde iner orada burada 5 günde iner sonuçta inen şey aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 PS4 um var. ama PC'de oynamak daha eğlenceli olur diye düşünüyorum. Nitekim ekran kartım kaldırmaz 2gb 6950 :( Bir GTX 970'im bile yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 sıkıntı muhtemelen bikaç sayfa önce anlattığım nuuvem olayından dolayı oldu. steam'den çok daha fazla satış beklenirken büyük bir insan topluluğu nuuvem'den alıp rockstar serverlarına abanınca beklemedikleri bir yükün altında kaldılar büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 neyse abi lagdan oyunun online oynanirken ki aksakliklarindan anladigin download hizi vs ise kapatiyorum ben klavemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 PrudenT said: sıkıntı muhtemelen bikaç sayfa önce anlattığım nuuvem olayından dolayı oldu. steam'den çok daha fazla satış beklenirken herkes nuuvem'den alıp rockstar serverlarına abanınca beklemedikleri bir yükün altında kaldılar büyük ihtimalle. su mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 adamın biri de code 2 alıyor sunuculara bağlanamıyor diye kullandığı keyi iade etmeye çalışıyor bana. zaten edemez de sorun çözülsün istiyorum. google dns denedik çözüm olmadı? vpn mi tek çare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 usa vpn'li şeyler işe yarıyordu, ben tunnel bear kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 konsolda 45 milyon satmis bir oyunun ongorusunun sundan daha iyi durumda olmasi gerekiyor ama. ne bekliyordu ki bunlar satislardan da boyle acaip sorunlar yarattilar. acaba konsolarin online kismi sony microsoft vs serveri uzerinden mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar