Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

online oynamadım ama story mode sıkıntısız açılıyor bende başından beri. (google dns var. o yüzden olabilir)

Istari said:

df said:

kendi radyo kanalımızı/kanallarımızı yapabiliyor muyuz?

- Bilgisayarınızda Belgeler klasörüne girin,
- Oradan sırasıyla Rockstar Games, GTA V, User Music yolunu izleyin,
- Karşınıza çıkan boş klasöre kullanmak istediğiniz parçaları kopyalayın,
- Oyunu açın,
- Ayarlardan 'Audio' kısmına gelip radyoyu 'Self Radio' olarak seçin

çok sağol.
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:

D3dx11_43.dll hatasi aliyorum karsilasan var mı? Oyunun sunduğu çözüm müthis. "Please reinstall the game"

dün 200 gb'lık akk dolmuş, 98 gb'ı GTA 5.

15 gün 300 kbps kullanana kadar 30 dolar daha verir ps4'de oynardım, sırf gtx 970 deneyim diye heves etmiştim. neyse her şey ders işte. rockstar olayı bitmiştir. bundan sonra pc'de oynayacaksam da korsan direkt.
Sosyal ağlarda paylaş

kanuni yine farklı kafalar yaşıyor ya. gir forumlarına bak adamların. yüzlerce sorun yaşayan insan var her ülkeden. serverların USA öncelik vermesi dışında oyunu crash yiyen, dll hatası yiyen, launcher patlayan, corrupt dosyalar çıkan, saveler çalışmayan. liste uzuyor gidiyor. romanya yunanistan türkiye olayı değil yani. PC release'ı rezalet.

her oyunun release'ınde sorun yaşanabilir, hani bir raddeye kadar sabır edersin, anlayış gösterirsin. fakat support'un public hiçbir alanda hata kabul etmiyor olması ve common hataların çözümlerini paylaşmıyor olması akıllara ziyan. akıllarınca PR yapıyorlar herhalde. "şştt, burada yazma, msn'den ekle, ben anlatacam sana"

sene 2015. support anlayışınıza sıçayım. en azından şunu teknik alanda yapma yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

Kanuni said:

Master countrysiz master race olmuyormus :(

rockstar servisleri yamulduysa konsol pc farketmemistir. ayni serverlar. master country olayi da aral yuzunden. hepimiz disaridan cd key e abandigimizdan aral in satislar dusuk gozukuyor muhtemelen. ilk bizim fisi cektiler anlasilan.

herkes adamların serverine bağlanıyor o yüzden kendi analytics'i vardır heralde kim hangi ülkeden giriyor diye. dijital satış bu kadar yaygınlaşmışken dağıtıcı satış rakamları her zaman yanıltıcı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...