Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

bingildak said:

downloader gg oldu ya, reconnecting fln diyor das.

abi şu an ana folder içinde bir adet x64... dosyasının hem .hash hem .part hem de rpv mi e normal büyük boyutlu dosyası olmalı. var mı öyle bir şey?

edit: öm kutun dolu istiosan bi telefon yaz ariyim anlatim nasıl halloluo vs

audio dosyasında 3 u de var, biri 3gb diğerleri ufacık

işteyim an itibariyle
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

şimdi anladım

x64"".rpf

23 tane var hahaha

toplamda 36.7gb

hangisini silmem gerekiyor ki

abi örnek veriyorum,

benim mesela x64q.rpf dosyamda 1kb lık x64q.part dosyası takıldıydı. gittim ben cart diye part dosyasını sildim gittim. oyun bu yüzden x64q.rpf yi indirdiğini zannedip diğerlerine geçti. en son "tamamladım ben indi herşey" dediğinde, gidip x64q.rpf yi silip client ı kapadım açtım, baktı ki o dosya eksik, onu baştan çekmeye başladı ve halloldu olay

edit: zira o başta koyduğu x64q.rpf dosyası sadece placeholder. hani boyutu düzgün gözükse de md5 değeri saçma sapan çıkıyor. o yüzden silip yeniden indirtiyorsun vs
Sosyal ağlarda paylaş

ok anladım şimdi, bende herhangi bir sorun yok o zaman bir şey silmem için. boyut olarak benim dosyalar daha büyük nedense reddittekinden. problem önceden pause - resume yaptığımda 3-4 mbps'den başlayıp baya bir süre öyle devam ediyordu. artık yaptığımda 2 mbps'den başlıyor hızlı bir şekilde 200 kbps e fln düşüyor. 2015 yılında bizi bu downloaderlara zorlayanlar utansın ne diyelim.

doğrusu sabahtan beri 40 gb çektim dur kak yaparak asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

işlemcimden dolayı fps dropları yaşıyordum. Trevorun prologue u zülüm oldu. Dx11 den dx10'a çektim. FPS baya bi arttı.

bemre said:

valla ben oyunu sildim tekrar indireyim dedim, launcher hiç açılmıyo. oyunu indiremiyorum bile. torrentten indiriyorum. oda biraz yavaş gibi geliyor

Megadan anonim olarak limtsiz download edebiliyorsun. Genelde tam randıman indirtiyor.

http://mega.co.nz/#F!N91DxBLJ!mO4qwYEfgcq4hPXUqlEdsA

Unrar password: "www.intercambiosvirtuales.org" (without quotes)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...