bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 abi hata verme değil, ben piç gibi açıp kapatıyorum ondan bozuldu sanırım. öyle yapmazsan 30 kbps çekiyor mal şey asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Dworgian said: bingildak said: downloader gg oldu ya, reconnecting fln diyor das. abi şu an ana folder içinde bir adet x64... dosyasının hem .hash hem .part hem de rpv mi e normal büyük boyutlu dosyası olmalı. var mı öyle bir şey? edit: öm kutun dolu istiosan bi telefon yaz ariyim anlatim nasıl halloluo vs audio dosyasında 3 u de var, biri 3gb diğerleri ufacık işteyim an itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 torrent'dan indirsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 aslında tam zombie survivorluk motor modu cıkar tarihi yazın birde joystick le oynayanlar auto aim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 şimdi anladım x64"".rpf 23 tane var hahaha toplamda 36.7gb hangisini silmem gerekiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Onların olması sorunlu değil. Onlar indirdikleri şey zaten ama önemli olan aynı şeyi indirip durmaması, öyle bir problem de var, büyüklükleri farklı olduğundan emin ol onların. Reconnecting falan oluyo evet kanser launcher şu an. Ona yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bingildak said: şimdi anladım x64"".rpf 23 tane var hahaha toplamda 36.7gb hangisini silmem gerekiyor ki abi örnek veriyorum, benim mesela x64q.rpf dosyamda 1kb lık x64q.part dosyası takıldıydı. gittim ben cart diye part dosyasını sildim gittim. oyun bu yüzden x64q.rpf yi indirdiğini zannedip diğerlerine geçti. en son "tamamladım ben indi herşey" dediğinde, gidip x64q.rpf yi silip client ı kapadım açtım, baktı ki o dosya eksik, onu baştan çekmeye başladı ve halloldu olay edit: zira o başta koyduğu x64q.rpf dosyası sadece placeholder. hani boyutu düzgün gözükse de md5 değeri saçma sapan çıkıyor. o yüzden silip yeniden indirtiyorsun vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 istersen "dosyalar doğru mu?" konusunda şu başlık bayağı yardımcı. ben tek tek kontrol ettim o x64 lerin md5 değerlerini http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/328ljj/found_a_fix_for_the_social_club_download_reset/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ok anladım şimdi, bende herhangi bir sorun yok o zaman bir şey silmem için. boyut olarak benim dosyalar daha büyük nedense reddittekinden. problem önceden pause - resume yaptığımda 3-4 mbps'den başlayıp baya bir süre öyle devam ediyordu. artık yaptığımda 2 mbps'den başlıyor hızlı bir şekilde 200 kbps e fln düşüyor. 2015 yılında bizi bu downloaderlara zorlayanlar utansın ne diyelim. doğrusu sabahtan beri 40 gb çektim dur kak yaparak asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 miss gibi link verdim indirseydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 en ucuz nerden satın alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Launcherda sıkıntı yaşıyorsanız retail torrentini indirin. Launchera kalsa 11 güne iniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Muhabbetler ne iyi oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 valla ben oyunu sildim tekrar indireyim dedim, launcher hiç açılmıyo. oyunu indiremiyorum bile. torrentten indiriyorum. oda biraz yavaş gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 işlemcimden dolayı fps dropları yaşıyordum. Trevorun prologue u zülüm oldu. Dx11 den dx10'a çektim. FPS baya bi arttı. bemre said: valla ben oyunu sildim tekrar indireyim dedim, launcher hiç açılmıyo. oyunu indiremiyorum bile. torrentten indiriyorum. oda biraz yavaş gibi geliyor Megadan anonim olarak limtsiz download edebiliyorsun. Genelde tam randıman indirtiyor. http://mega.co.nz/#F!N91DxBLJ!mO4qwYEfgcq4hPXUqlEdsA Unrar password: "www.intercambiosvirtuales.org" (without quotes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 min. sistem altındaki işlemci gpu ve ramde oyun açılmöıyormuş top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 hemen bakıyorum çok sağol, bu uydunetten nitro açtım. ne zaman aktive oluyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 oh 80 liraya aldim mis gibi nuveemden sdf da oyunu indirmeyi birak launcher bile inmiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 nuveemden alınca steame ekleniyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bemre said: hemen bakıyorum çok sağol, bu uydunetten nitro açtım. ne zaman aktive oluyor acaba. YarıM saate oluyor. Olmazsa kapat ac modemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Quel-Thul said: nuveemden alınca steame ekleniyor mu bilemiyorum orasini, ilk defa kullandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 normalde evet ama bu oyun için hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 http://i.imgur.com/JbspsEi.png bu arada lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Lan ghost mouse i görünce Ultima Online canlandı birden gözümde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 oo nostalji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar