Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Spo vermedim bir yonlendirme yaptim istersen onu secince ne oldugunu da soyleyim hatirladigim kadariyla tabi baya oldu zere oynayip sileli. Tekerlegi bastan icat etmeye gerek yok sonucta next gen ile pc hatta eski konsollar temelinde konu olarak ayni halta yariyor. O kadar master race diye konusacak arkadaslarin hakkini vermesini bekliyorum. Ben konsol fag degilim butun platformlar var elimde cok sukur.
http://img.gawkerassets.com/img/17zj82u6vfnl3jpg/ku-xlarge.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Benden uzuna bir tek arda iseyebilir zere benden uzun tek adam forumda o sanirim. Ben sidik yarisi yapmiyorum diger postlarda pcnin farkli oldugunu belirttim ama o kadar master race yaaaw diye yazanlara diyorum ki koyun buraya 4k ss video gorelim gercekten elindeki master race e yakisir bir pc mi? Yoksa annemde de var makine low acar mi acar.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

yav hadi kimsemi oynamıyor paticikde,2 ss koyun , ilk izlenimleri yazın , şirkette başka siteye giremiyorum paticiğe mahkum kaldık :=)

Benim bilgisayar sorunlu olduğundan çok cnaımı sıktı oyun. Tüm ayarları kıstım gene fps düşük çok takılıyor. PSU siparişi vericem sanırım kararsızım hala. Xbox 360 da oynamıştım şimdilik herşey aynı fasçödm
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

DareJedi said:

Hadi bekliyoruz halen 4k videolar ssler goz bebeklerimizi yerinden firlatmanizi istiyoruz konusturun master gucunuzu de gorelim. O kadar adamdan bir kisi cikti o da 4k degil. Hea bu arada oyun sonunda deathwish secmeyi unutmayin zere karakterler oldugu zaman yan gorevleri yapamiyorsunuz. Ah yoksa siz daha o kadar oynayamadiniz mi?

Mmmmmmmhhhh

http://i.imgur.com/qBEXC9F.gif

kjlkjlskadjsaklj
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Hadi bekliyoruz halen 4k videolar ssler goz bebeklerimizi yerinden firlatmanizi istiyoruz konusturun master gucunuzu de gorelim. O kadar adamdan bir kisi cikti o da 4k degil. Hea bu arada oyun sonunda deathwish secmeyi unutmayin zere karakterler oldugu zaman yan gorevleri yapamiyorsunuz. Ah yoksa siz daha o kadar oynayamadiniz mi?

ahahha
yok daha köpek varmış kısmına gelemediler bence
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...