Editor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bingildak said: off editor bazen gerçekten aklın sınırlarını zorluyorsun. eğer vpn olmadan olsa hepimiz öyle yapardık di mi, hasta mıyız vpn ile uğraşalım. tamam çabuk* vpn de o kadar değil yani. seviyorsunuz böyle bedava şeyleri kullanmayı ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Spo vermedim bir yonlendirme yaptim istersen onu secince ne oldugunu da soyleyim hatirladigim kadariyla tabi baya oldu zere oynayip sileli. Tekerlegi bastan icat etmeye gerek yok sonucta next gen ile pc hatta eski konsollar temelinde konu olarak ayni halta yariyor. O kadar master race diye konusacak arkadaslarin hakkini vermesini bekliyorum. Ben konsol fag degilim butun platformlar var elimde cok sukur. http://img.gawkerassets.com/img/17zj82u6vfnl3jpg/ku-xlarge.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 kaç yaşındasın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 said: Benim herşeyim var ben de relevantım benimle de ilgilenin size bilgiler veriyorum ÇOK SAKAT VAR! oysa gerçekler.. http://i.imgur.com/hYuZori.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 asdasdas dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 üzüldüm lan 29 yaşında olup bide sidik yarışına girdiğine. en uzun sen işiyosun tebriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 yav hadi kimsemi oynamıyor paticikde,2 ss koyun , ilk izlenimleri yazın , şirkette başka siteye giremiyorum paticiğe mahkum kaldık :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Benden uzuna bir tek arda iseyebilir zere benden uzun tek adam forumda o sanirim. Ben sidik yarisi yapmiyorum diger postlarda pcnin farkli oldugunu belirttim ama o kadar master race yaaaw diye yazanlara diyorum ki koyun buraya 4k ss video gorelim gercekten elindeki master race e yakisir bir pc mi? Yoksa annemde de var makine low acar mi acar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 şirkette niye paticiğe girebiliyorsun asıl soru bu olmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 off en son mahallenin kısır gününde böyle çekememizlik gördüydüm nostalji oldum. aksam kısır yerken gtav oynuyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Dark_Soul said: yav hadi kimsemi oynamıyor paticikde,2 ss koyun , ilk izlenimleri yazın , şirkette başka siteye giremiyorum paticiğe mahkum kaldık :=) Benim bilgisayar sorunlu olduğundan çok cnaımı sıktı oyun. Tüm ayarları kıstım gene fps düşük çok takılıyor. PSU siparişi vericem sanırım kararsızım hala. Xbox 360 da oynamıştım şimdilik herşey aynı fasçödm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Sizce 2K 60 FPS için minimum hangi ekran kartı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 NolaxThensbane said: off en son mahallenin kısır gününde böyle çekememizlik gördüydüm nostalji oldum. aksam kısır yerken gtav oynuyayım ivy nin eltisi sen misin yoksa, doğru söyle bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 axedice said: DareJedi said: Hadi bekliyoruz halen 4k videolar ssler goz bebeklerimizi yerinden firlatmanizi istiyoruz konusturun master gucunuzu de gorelim. O kadar adamdan bir kisi cikti o da 4k degil. Hea bu arada oyun sonunda deathwish secmeyi unutmayin zere karakterler oldugu zaman yan gorevleri yapamiyorsunuz. Ah yoksa siz daha o kadar oynayamadiniz mi? Mmmmmmmhhhh http://i.imgur.com/qBEXC9F.gif kjlkjlskadjsaklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Anhora said: Sizce 2K 60 FPS için minimum hangi ekran kartı lazım? 970 oc'ed yeterli. 1512 ghz de 60 dan aşağı düşmedim. görseller grafikler harika. ssd ye kurulu load time sıfır. ps3 te karakter değiştirince 20 saniye sürüyordu load. *2560x1440 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Yani en az 4K'lık bir PC lazım bu oyunu iyi oynayabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 DareJedi said: Hadi bekliyoruz halen 4k videolar ssler goz bebeklerimizi yerinden firlatmanizi istiyoruz konusturun master gucunuzu de gorelim. O kadar adamdan bir kisi cikti o da 4k degil. Hea bu arada oyun sonunda deathwish secmeyi unutmayin zere karakterler oldugu zaman yan gorevleri yapamiyorsunuz. Ah yoksa siz daha o kadar oynayamadiniz mi? ahahha yok daha köpek varmış kısmına gelemediler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 kafayi mi yediniz yahu? 500-600 dolarlik ekran kartlari ile tabi ki de daha iyi olacak. MASTER RACE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Auril said: NolaxThensbane said: off en son mahallenin kısır gününde böyle çekememizlik gördüydüm nostalji oldum. aksam kısır yerken gtav oynuyayım ivy nin eltisi sen misin yoksa, doğru söyle bak oha herif bana sulandı kız zannedip dur kezban tribi atayım üfff snn be slk şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 elti gelmiş saldırın beyler elti ney lan bu arada sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Dark_Soul said: yav hadi kimsemi oynamıyor paticikde,2 ss koyun , ilk izlenimleri yazın , şirkette başka siteye giremiyorum paticiğe mahkum kaldık :=) steamden ss leri koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 df said: kaç yaşındasın abi. ben seni karıştırmıyordum di ile eskiden. Şimdi adının tam altına di gelince karıştırmaya başladım. Son sayfalardaki en mantıklı mesajı atmış bulunuyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 770 gtx SC ac support kartla geforce exp very high optimization yapıyor ve oynuyorum da haha ama higha aldım yine de neyse birkaç aya iyi bir kart alır full de oynarım nasıl olsa sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Çukulatalar püskevitler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar