bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 nuveem patlamış bu arada login veya payment'a giderken 404 veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 http://i.imgur.com/EgYaHSx.jpg http://i.imgur.com/YvTomZO.jpg http://i.imgur.com/OUDA64Z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 barbu said: 2gb 9650 ile calisir mi? Iyi ayarlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Motor 60 fps cap'li mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Optimizasyon olmuş mu bu sefer? Birde AMD kullanıcılarını dinlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Ben sunu demis miydim? Master race yalan oldu :P http://4.bp.blogspot.com/-FTMbvQDpTv8/UZRtkZI5poI/AAAAAAAAAd0/7owjWc44pe8/s320/154546_388740421219843_810934647_n.jpg 4K ss koymadiktan sonra buraya birsey yazmayin plz. Ayrica konsolda 1080p idi cozunurluk onunla kandirmayin kendinizi lutfen. Supreme race sahibi olarak ben ps4 de teee ne zaman aldim bitirdim pc icin hic gerek duymuyorum suan almaya. Bana gram farkli bir deneyim sunacagini dusunmuyorum hikaye sonuc olarak ayni fps mod zaten ps4de de mevcuttu. 4k cozunurluk ile 27 inch monitorde oynamaktansa 1080p ile 60inch tvde oynadim mis gibi oldu valla. Rockstar movie studio gibi birsey cikarmis bununla video yapip buraya koymadiginiz surece onun da anlami yok. Tek yenilgiyi kabul ettigim nokta 30 vs 60+ fps kismi onu da arar miyim diye bakindim youtube 60fps videolara ve gordum ki bana gore cok esprisi olmuyormus yeniden oyunu aldirmaya deger bir getirisi yok. Neyse hepinizden bekliyoruz 4k videolar ssler gosterin master gucunuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Ağlama melis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 mouse > joystick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 sorry darejedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 beklenti farklı mıydı ki? PC ile PS4 grafikleri 1080p aynı mı şimdi? ona göre hiç PC alarım veya PS. mouse > pad ama konsolun rahatlığı da pc'i eziyor şu oyunlar için. öyle ağır fps olsa pc her türlü ezerde aim alma olayına baktım öyle micro aim alınan bir durum yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Aglamalik bir durum yok burada pc yetmedi diye alamadim demedim almadim diyorum fark ettiysen zere cok sukur 32gb ram, i7 5820k, SLI 770GTX kullaniyorum pekala yeterim oyle tuhaf ayar kissam calisir mi modunda degilim israrla ustunde durdugum nokta 1 sene once bitirdigim oyun suan bana farkli ne sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 konsolda oynarken o meme ucu gibi zimbirtilarla mi aim aliniyor yoksa otomatik mi nisan aliyor aimbot kullanir gibi? baska sorum yok sayin yargic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Sen aldigin aim ile komple oyunu butun tutuyor isen arma 3 alman gerekiyordu yanlis oyun almissin. Boyle birseyi kiyaslayacak isek ben de sana sorayim o zaman 60inchden buyuk ekranda oynamiyorsan ayni platformda degiliz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 darejedi sana farkli bir sey sunmuyor. noted :) bu arada evde ot kafasi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 soruya cevap vereydin bari. ben daha almadim oyun moyun. alsam oynamaya vakit bulur muyum, bulsam oynar miyim sorularim var once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bu preorder oyun parasi dedigi sey ne ise yariyor? geceyarisini gectikten sonra aktive edebildim oyunu cok lazim bisey degil galiba gerci nuuvem'den aldim 30 dolara, 2mb/s ile indiriyor sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Cevabimi vermistim aslinda bir nevi ama duymak istiyor isen ben meme ucu gibi seye sutyen taktim kontrolfreek vortex oylesi daha iyi geldi bana oyle oynuyorum auto aim olsa bile olabildigince headshot icin kendim yine ayar cekip oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 DoruK said: bu preorder oyun parasi dedigi sey ne ise yariyor? geceyarisini gectikten sonra aktive edebildim oyunu cok lazim bisey degil galiba gerci nuuvem'den aldim 30 dolara, 2mb/s ile indiriyor sorunsuz. nuveem login bir denesene sen de 404 mu alıyorsun yoksa benim vpn mi patlak diyeceğim de, yine de 404 vermezdi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 vpnsiz alamıyor muyuz? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 nuveem'den hayır bu arada şunu yanıtlayabilecek var mı 1080p ps4-pc detay seviyesi aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Vpn yerine chrome ve hola eklentisi yeterli. Cok basit hola ile ulkeyi arjantin secin tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Skyfire said: Dworgian said: yok problem zaten steam dan değil rockstar dan indirenlerde mevcut. Buradan kontrol yapılabiliyormuş dosyalarla ilgili; http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/328ljj/found_a_fix_for_the_social_club_download_reset/ bilgilendirme için teşekkürler; 1 partım bozukmuş düzelttim sayende rica ederim. benim de 1 dosya bozukmuş sildim onu, oyun indirdi sağolsun. ama anca akşama bakabilecek olmak üzücü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 detayda illaki fark vardir yumusatma vs pcde daha fazla. Ama yakin cekim vs yapmadigin surece oyun esnasinda cok goze carpan birsey oldugunu dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Cons said: steamdede aynı fiyat değilmi green gaming den 37 dolara aldim ben iki uc hafta once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Kanuni said: Vpn yerine chrome ve hola eklentisi yeterli. Cok basit hola ile ulkeyi arjantin secin tmm mersiboku <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar