Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Ben sunu demis miydim? Master race yalan oldu :P

http://4.bp.blogspot.com/-FTMbvQDpTv8/UZRtkZI5poI/AAAAAAAAAd0/7owjWc44pe8/s320/154546_388740421219843_810934647_n.jpg

4K ss koymadiktan sonra buraya birsey yazmayin plz. Ayrica konsolda 1080p idi cozunurluk onunla kandirmayin kendinizi lutfen. Supreme race sahibi olarak ben ps4 de teee ne zaman aldim bitirdim pc icin hic gerek duymuyorum suan almaya. Bana gram farkli bir deneyim sunacagini dusunmuyorum hikaye sonuc olarak ayni fps mod zaten ps4de de mevcuttu. 4k cozunurluk ile 27 inch monitorde oynamaktansa 1080p ile 60inch tvde oynadim mis gibi oldu valla.

Rockstar movie studio gibi birsey cikarmis bununla video yapip buraya koymadiginiz surece onun da anlami yok. Tek yenilgiyi kabul ettigim nokta 30 vs 60+ fps kismi onu da arar miyim diye bakindim youtube 60fps videolara ve gordum ki bana gore cok esprisi olmuyormus yeniden oyunu aldirmaya deger bir getirisi yok.

Neyse hepinizden bekliyoruz 4k videolar ssler gosterin master gucunuzu.
Sosyal ağlarda paylaş

Aglamalik bir durum yok burada pc yetmedi diye alamadim demedim almadim diyorum fark ettiysen zere cok sukur 32gb ram, i7 5820k, SLI 770GTX kullaniyorum pekala yeterim oyle tuhaf ayar kissam calisir mi modunda degilim israrla ustunde durdugum nokta 1 sene once bitirdigim oyun suan bana farkli ne sunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

bu preorder oyun parasi dedigi sey ne ise yariyor?

geceyarisini gectikten sonra aktive edebildim oyunu cok lazim bisey degil galiba gerci

nuuvem'den aldim 30 dolara, 2mb/s ile indiriyor sorunsuz.

nuveem login bir denesene sen de 404 mu alıyorsun yoksa benim vpn mi patlak diyeceğim de, yine de 404 vermezdi herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Skyfire said:

Dworgian said:

yok problem zaten steam dan değil rockstar dan indirenlerde mevcut.

Buradan kontrol yapılabiliyormuş dosyalarla ilgili;

http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/328ljj/found_a_fix_for_the_social_club_download_reset/

bilgilendirme için teşekkürler; 1 partım bozukmuş düzelttim sayende

rica ederim. benim de 1 dosya bozukmuş sildim onu, oyun indirdi sağolsun.

ama anca akşama bakabilecek olmak üzücü :/
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...