Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

retail i torrentten yükledim 5gb patch var onu bile çekemedi ya kendi serveri. update klasörü mü oluyo bu retail harici doyalar. bi silip baştan yükleyeyim.

edit:dns girdim indiriyo şimdi. baştan beri sorun o muydu acaba. hiç dns yokken niye sorun olur ki. mallık resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

retail i torrentten yükledim 5gb patch var onu bile çekemedi ya kendi serveri. update klasörü mü oluyo bu retail harici doyalar. bi silip baştan yükleyeyim.

edit:dns girdim indiriyo şimdi. baştan beri sorun o muydu acaba. hiç dns yokken niye sorun olur ki. mallık resmen.

5gb patch ne?

Bu arada, evet galiba DNS de büyük engeldi. DNS'i otomatik aldırınca loadingte stuck olması düzeldiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

df said:

5gb patch ne?

Bu arada, evet galiba DNS de büyük engeldi. DNS'i otomatik aldırınca loadingte stuck olması düzeldiydi.

retail versiyon 55 gb. 5 gb day 1 patch'miş. ben sadece retail i çekmiştim torrentten. 5 gb patch çıkardı üstüne launcher. update klasörünün içindekiler sanırım. şimdi heist i indiriyo oradaki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...