Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Supreme race olarak cogunluk zaten pc konsol vs her seye sahip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 birisi bi yer onersede alsam editor senin sattigin nedir ki o kadar ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Oyunu ilk gece kesin oynayamayacagiz. Hata falan olacak, patch bekleyeceğiz gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 nuveem oneririm. chrome arti hola ile 30 dolarmi ne. hola ile ulkeyi brezilya arjantin falan secip aliyorsun. steam degil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 SenariouS said: birisi bi yer onersede alsam editor senin sattigin nedir ki o kadar ucuz gmg'de en ucuz sanırım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ShadowFax said: Oyunu ilk gece kesin oynayamayacagiz. Hata falan olacak, patch bekleyeceğiz gibi geliyor Singleplayer olacağı için olmaz gibi. On kere ertelediler herhalde bakmışlardır düzgünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 DareJedi said: Master race yalan oldu :P http://4.bp.blogspot.com/-FTMbvQDpTv8/UZRtkZI5poI/AAAAAAAAAd0/7owjWc44pe8/s320/154546_388740421219843_810934647_n.jpg Şuna çok güldüm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 SenariouS said: birisi bi yer onersede alsam editor senin sattigin nedir ki o kadar ucuz Rusmuş şimdi sen öyle diyince baktımda oynanıyormu ruslar tr de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 retail i torrentten yükledim 5gb patch var onu bile çekemedi ya kendi serveri. update klasörü mü oluyo bu retail harici doyalar. bi silip baştan yükleyeyim. edit:dns girdim indiriyo şimdi. baştan beri sorun o muydu acaba. hiç dns yokken niye sorun olur ki. mallık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 df said: retail i torrentten yükledim 5gb patch var onu bile çekemedi ya kendi serveri. update klasörü mü oluyo bu retail harici doyalar. bi silip baştan yükleyeyim. edit:dns girdim indiriyo şimdi. baştan beri sorun o muydu acaba. hiç dns yokken niye sorun olur ki. mallık resmen. 5gb patch ne? Bu arada, evet galiba DNS de büyük engeldi. DNS'i otomatik aldırınca loadingte stuck olması düzeldiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Bu arada Crew falan kim kuruyor? bir de R* Social Club profil sayfası paylaşmak için bir thread mi açsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ShadowFax said: df said: retail i torrentten yükledim 5gb patch var onu bile çekemedi ya kendi serveri. update klasörü mü oluyo bu retail harici doyalar. bi silip baştan yükleyeyim. edit:dns girdim indiriyo şimdi. baştan beri sorun o muydu acaba. hiç dns yokken niye sorun olur ki. mallık resmen. 5gb patch ne? Bu arada, evet galiba DNS de büyük engeldi. DNS'i otomatik aldırınca loadingte stuck olması düzeldiydi. retail versiyon 55 gb. 5 gb day 1 patch'miş. ben sadece retail i çekmiştim torrentten. 5 gb patch çıkardı üstüne launcher. update klasörünün içindekiler sanırım. şimdi heist i indiriyo oradaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paticik Crew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Yolladım Requesti da ps4 crewi galiba bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Scalanova Requestledim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Quixef, request attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 DesperateCry, request attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 80 liraya aldım oyunu. GG! http://www.nuuvem.com.br/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Steamden almadığıma pişman etti resmen rockstar helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 neden? ben rockstardan gayet güzel indirdim dün oyunu anlamadım sorun nedir milletin çektiği dgsfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 00 days 01 hrs 32 mins 52 secs until PC release Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 beta driver'i çekiyor muyuz ne yapiyoruz? http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+8.1+-+64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 indiriyom bakalım,gtx970 gelene kadar idare eder inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Sonunda gördüm countdown u. Megadaki dosyaları attıktan sonra kendi kendine duplicate yapmaya çalışıyodu. Part dosyasını silince oh be diyip kendine geldi downloader. Şimdilik hazır gibiyiz. Nvidia sürücüsünü de çekeyim bakalım 8gb 880m de ne iş yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 hadi neyse editledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar