Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

Xenus said:

abi CN yazıyor yanlız oyun çince only çıkabilir, sansür olabilir, online çin serverlarına falan atabilir

Yok ya, direkt giriyosun kodu Rockstar'in sitesinde, normal oyunu indirir gibi indiriyosun. Zilyon tane adam almis, kimse region lock turevi biseye denk gelmemis henuz. Haliyle bi sikinti cikacagini sanmiyorum. Cikarsa da artik bedeviligimden deyip katlanicam artik napayim. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

Xenus said:

ne var ki oyunda dediğin oyun gta abi lol

http://www.esrb.org/ratings/synopsis.jsp?Certificate=33073

o esrb, çin'de geçmez o.

şeriat ülkesinde isveç hukuku geçmez gibisinden birşey olmuş bu. adamlarda facebook ve youtube kapalı lol

neyse abi retail fiyatını 30$'a indirmişler çinde zaten. pre-order yapmanıza gerek yok. oyun çıksın bi sorun olmazsa vpn ile alırsınız ya da nuveem'de zaten 29$'dı bu ne zamandır
Sosyal ağlarda paylaş

Paticikte oynayanların olduğu bir server olcak mı, ben baya yeniyim bu olaya.

Önce single playerda bitirip mi geçmek lazım.
Eşyalar online kısmına taşınıyor mu?

Herkes minecraft gibi kendi serverını mı okuşturuyo yoksa olan server'a mı geçiliyor.

Bir serverda başlayıp diğerlerine atlanıyor mu? Ev alma falan var sanırım. Kısa bilgi verebilirmisinz son gün
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

indirmede sürekli conn lost olanlar baksın folder da 1 tane 1 kb lık part dosyası olacak (harf değişiyor zira hep aynı isimli kısımda takılmıyor), onu silsinler halloluyor bağlantı sorunu

Bunu yapmak için ilk 1.8gblik partın inmiş olması lazım,yoksa download 0 dan başlıyor her seferinde.Cmtesi bunu 4-5 kere yaptıktan sonra dank etti,rockstar forumlarında yazmışlar.
Birde .part dosyasını sildiğinde ,tam yüklenemeyen partın manuel yeniden yüklenmesi gerekiyor.Mal client anlayamıyor hangi partın bozuk olduğunu.

Bence 20gb'a kadar çekenler rockstar downloaderla hiç uğraşmayıp,torrenten çeksinler , ben dün 8-10mb/s ile çekiyodum torrentten sıkıntısız.Hala starta yetişebilirsiniz :=)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...