Xenus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 abi CN yazıyor yanlız oyun çince only çıkabilir, sansür olabilir, online çin serverlarına falan atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 çinde dota'dan başka pc oyunu oynadıkları yok, çin only servers yoktur. sansür falan ayrıca ne var ki oyunda sansur olsun. bence hiçbir problem olmaz, kıskanmayın çok para verdiniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 çinde dota sansürlü cok garip oalyları var orspu yumruklayamıyor bile olabilirsin ingame de çin versiyon ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ne var ki oyunda dediğin oyun gta abi lol http://www.esrb.org/ratings/synopsis.jsp?Certificate=33073 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Xenus said: abi CN yazıyor yanlız oyun çince only çıkabilir, sansür olabilir, online çin serverlarına falan atabilir Yok ya, direkt giriyosun kodu Rockstar'in sitesinde, normal oyunu indirir gibi indiriyosun. Zilyon tane adam almis, kimse region lock turevi biseye denk gelmemis henuz. Haliyle bi sikinti cikacagini sanmiyorum. Cikarsa da artik bedeviligimden deyip katlanicam artik napayim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Xenus said: ne var ki oyunda dediğin oyun gta abi lol http://www.esrb.org/ratings/synopsis.jsp?Certificate=33073 o esrb, çin'de geçmez o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 68GB ne lan pöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Seru said: Xenus said: ne var ki oyunda dediğin oyun gta abi lol http://www.esrb.org/ratings/synopsis.jsp?Certificate=33073 o esrb, çin'de geçmez o. şeriat ülkesinde isveç hukuku geçmez gibisinden birşey olmuş bu. adamlarda facebook ve youtube kapalı lol neyse abi retail fiyatını 30$'a indirmişler çinde zaten. pre-order yapmanıza gerek yok. oyun çıksın bi sorun olmazsa vpn ile alırsınız ya da nuveem'de zaten 29$'dı bu ne zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Editor said: 68GB ne lan pöff 60ti en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paticikte oynayanların olduğu bir server olcak mı, ben baya yeniyim bu olaya. Önce single playerda bitirip mi geçmek lazım. Eşyalar online kısmına taşınıyor mu? Herkes minecraft gibi kendi serverını mı okuşturuyo yoksa olan server'a mı geçiliyor. Bir serverda başlayıp diğerlerine atlanıyor mu? Ev alma falan var sanırım. Kısa bilgi verebilirmisinz son gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Loading'te stuck olanlar DNS'i değişsin. Düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 paticik yada annen inc. crew kurulursa haber verinde katılalım.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Annen ftw (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 indirmede sürekli conn lost olanlar baksın folder da 1 tane 1 kb lık part dosyası olacak (harf değişiyor zira hep aynı isimli kısımda takılmıyor), onu silsinler halloluyor bağlantı sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Dworgian said: indirmede sürekli conn lost olanlar baksın folder da 1 tane 1 kb lık part dosyası olacak (harf değişiyor zira hep aynı isimli kısımda takılmıyor), onu silsinler halloluyor bağlantı sorunu abi patlamayın sonra? bozuk part indirme riski var öyle. Mega'dan çeksenize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 hadi açın annen'i yoksa ben açıcam bak sdf Mottosu da Tomorrow, we dine in annen olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Dworgian said: indirmede sürekli conn lost olanlar baksın folder da 1 tane 1 kb lık part dosyası olacak (harf değişiyor zira hep aynı isimli kısımda takılmıyor), onu silsinler halloluyor bağlantı sorunu Bunu yapmak için ilk 1.8gblik partın inmiş olması lazım,yoksa download 0 dan başlıyor her seferinde.Cmtesi bunu 4-5 kere yaptıktan sonra dank etti,rockstar forumlarında yazmışlar. Birde .part dosyasını sildiğinde ,tam yüklenemeyen partın manuel yeniden yüklenmesi gerekiyor.Mal client anlayamıyor hangi partın bozuk olduğunu. Bence 20gb'a kadar çekenler rockstar downloaderla hiç uğraşmayıp,torrenten çeksinler , ben dün 8-10mb/s ile çekiyodum torrentten sıkıntısız.Hala starta yetişebilirsiniz :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 o torrent sana torpil geçmiş ya. bana ortalama 400kb/sn verdi ama onla devam ettim. 3 gün vardı başlarken diye. şimdi %80. akşama iner artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Valla part bozuksa ve oyuna giremezsem sadece o part ı alabiliyor muyum bir yerden? Adres fln verin de alalım oradan bari. Zira oyun client ı bana "herşey ok yarın oynarsın" diyordu dün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ben bunu steamden indiriyorum da şurdaki mesajları okuyunca kıllandım. steamden alınca sıkıntı yok şimdilik bende evde indiriyor gayet full hız falan hata da almadım. bişeyi yanlış mı yapıyorum ben fasdas o kadar para verdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 http://new4.fjcdn.com/thumbnails/comments/Gt+i+don+t+trust+these+hoes+so+i+ride+my+own+_2e2e46e2c7b063f52cc02575a727e4fe.png steam den sorun yok pırıl pırıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 yok problem zaten steam dan değil rockstar dan indirenlerde mevcut. Buradan kontrol yapılabiliyormuş dosyalarla ilgili; http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/328ljj/found_a_fix_for_the_social_club_download_reset/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Ulan hep şu Aral'ın bok yemesi. Steamde 50$olsaydı steamden alsaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ne uğraştırdı r* downloader ya. Gabe'e özür maili atmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar