Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 close enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Yabgu said: SSD'lerde Total War'lar kurulu pfff umarım iyi performans alırım HDD'de. oyunda loading ekranı yok, ne farkedecek? sadece başlangıçta tüm haritayı yüklüyor orada farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Bu hafta sonu bı sol dan turbo buton cakayım,2 saate ınsın sdfdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Öff xeşke Steam edition kovalasaymışım. Rockstar downloaderın sadece adı downloader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 GMG'den almıştım ben, rockstardan mı indiricem şimdi napcam :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 4.5 mb/s ile iniyor. rockstar in kendi downloaderi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Evet hocam, Rockstar Social Club, oyunun keyini siteye girince installer indiriyor 180 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Yalnız bu oyun işinin boku çıkmaya başladı ha. 60 GB nedir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 860m ile oynanır mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 gmg de nerde key la bana bi san andreas keyi verdi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ahah dun aksam 3 saat te indircem dedi 7,5 mb /sn ile cekiyor vs. uykum geldi 30-40 gb download da pause edip kapadim pc yi. meger devam etmiyormus ya da bir bug var bende, simdi 3 gb dan tekrar baslamaya calisiyor social club downloaderi. reconnecting diyip resetliyor kendini. baslattiysaniz kapamayin derim. kota mota gibi seylerle ugrasmadigim icin dert degil ama aklinizda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Grimnax said: gmg de nerde key la bana bi san andreas keyi verdi sadece GMG mail ile Rockstar kodu gönderecekmiş, rockstar hesabı ile girip oyunu yükleyeceksiniz yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Daha dün açıldı predownload. Skidrow kırıp torrente koymuş bile yuh. Bizde DVD'ler gelecekte kurcaz diye bekleyelim haftayı. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 adam gibi optimize olsun yeter. bi hafta bir şey değil bekleriz =) indiren birisi olur çevremde umarım. akk yüzünden son 2 gün kalana kadar direncem. bulamazsam o zaman indirirm sağlık olsun der =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Gmg Keyleri göndermeye başlamış dünden itibaren: https://greenmangaming.zendesk.com/entries/92639427-Grand-Theft-Auto-V-Pre-load-Information Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 skidrow hürriyette manşete çıkmış.. asdf hürriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 30 dolara almak varken neden gmg den 60 dolara aliyorsunuz ? bilmedigim bir baska sitesimi var daha ucuza satan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 kirma diye bir sey yok bildigim su anda. ilk gun major update edeceksiniz diyor gta 5 readme dosyasinda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 gmg'den 60 dolara almadıkki , iyi bi indirim vardı ben aldığımda 80 küsür liraya geldi. 30 dolar nerde satılıyor bu arada pc sürümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 hah tamam simdi oldu :) nuuvem hep 30 dolardi hala ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Kanuni said: 30 dolara almak varken neden gmg den 60 dolara aliyorsunuz ? bilmedigim bir baska sitesimi var daha ucuza satan. gmg'de 50 dolar. herkese %27 indirim kodu göndermişti mail ile. 36.5 dolara almıştım yani. yoksa 60 dolara alacak olan steam'den alır 65 verip =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Kanuni said: hah tamam simdi oldu :) nuuvem hep 30 dolardi hala ayni. Nuuvemda sakat biraz , vpn bilmemne uğraştırıyor,bir de region lock olabilir falan denmişti GTA V için nuuvemde. Gerçi tüm pre-order keyleri yollamış sanırım Nuuvem, adamlar çalışıyor sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 yok be abi chrome browser + hola eklentisi + paypal bu kadar. simdiye kadar 9 tane major oyun aldim oradan hic birinde sikinti yasamadim gta 5 dahil. bende vpn vs saniyordum da degil hola ile arjantin ya da brezilya ayarliyorsun facebook accountunla baglaniyorsun bu kadar. ciddi iyi destekleride var yani. cok basarili buluyorum ben. ha istersen fb kullanma yeni account yarat. oyun almadan once zaten oyunun sayfasinda yaziyor steam region locked mi vs diye. de bir iki kere denk geldim baskada gormedim region locked su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 26gb anca inmiş ttnet saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 GMG keyleri dağıtınca haber edin. edit. Gelmiş, gelmiş. GMG sitesinde keyler var. edit2. Pardon gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar