AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 sanırım 23 yaşında ben de hazırlıktaydım, bir vakıf üniversitesinde. bir şey olmaz. hayat herkese aynı şartları sunmuyor. yaşa bağlı hayat gereklilikleri de baydı. askerliği yaptınmı? oo çok geç kalmışsın, ne zaman evlenicen, ne zaman çoluk çocuk. bitti olm bunlar, sene 2014. bunlar 80 senesinin adetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Yoo ananem hala kolumdan tutup gelin istiyorum diye bızıklıyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 senko said: benim problemim yok ki olm :) benden küçükler kendileri ile yaşıt sanıp geliyor benim yaşıtlarım ayy ne şirin şey diye geliyor. Yok abi sana demedim OP'ye dedim, ikinci paragraf onaydı yani sdkjfs. Senin gibi olsam 10 sene üniversite okurum şerefsizim. 14 yaşıma kadar adeta ben de SÜT gibiydim, imkanı yoktu görenin "bu adam ileride KART olacak" demesinin, sonra ne olduysa ardı arkası kesilmeyen kıl dönmeleri, kaşınmalar, güneşte kıllardan yanamamalar, şakağa kadar sakal çıkması vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 erkek oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 hadi hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 mümkün olsa ben de sıfırdan başlarım bugün. doksanlıyım. resmen erken yaşlandım bok varmış gibi koştum her şeye. elde var sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 "roket adam" said: doksanlıyım .... erken yaşlandım ... elde var sıfır http://www.youtube.com/watch?v=HcQS0GNaPT0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 salak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 dusuncelihayvan said: bu durumu ben de çok yaşadım. Hep 1-2 yaş küçük söylemişimdir yaşımı millete. Erasmus'a gittiğimde 26 yaşındaydım arkadaşlarım 21-20 yaşında. Millet hiç bir yere para vermezdi ben ne zaman müzeye girmek istersem yaştan dolayı para ödüyordum yapmadığım numara kalmıyordu. Ev arkadaşım 42 yaşındaydı. Avustralya da chef'miş okumaya karar vermiş sonra da erasmus. Yani bunlar boş işler. TR de inanılmaz bir yaş baskısı var. -bu yaşta hala okuyor musun? -bu yaşa kadar evlenemedin mi? -bu yaşa kadar askerlik yapmadın mı? Hayat herkese adil davranmıyor. Kimi okulu bırakıyor, kimi çalışıyor vs. bu yüzden hiç takmana gerek yok. Aksine kendinle gurur duy, hala bu yolda emek veriyorsun, guardın düşmemiş. Okumaya çalışıyorsun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 "roket adam" said: mümkün olsa ben de sıfırdan başlarım bugün. doksanlıyım. resmen erken yaşlandım bok varmış gibi koştum her şeye. elde var sıfır. sen adam olmadığın için elde bişey kalmadı pis ortayolcu. sen kötü bi adamsın sadece kötü olacak fırsat bulamadın diye iyi rpsi yapıyorsun...., Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Ne kötülüğümü gördün lan altın ayıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 lan dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 hay 86lıyım ben ama 91li kaportasına sahibim hatta biraz abartıp 93 diyim lel. babam 60 olcak neredeyse ama daha saçı beyazlamadı (kel de değil tabi sdf), göbek falan da yok adamda benjamin button styla. 60'da bende de anca 40 görünümü falan olur. kaliteli genler silker biçız~~ bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 88liyim full alttan dersler veriyorum yedi sekiz yaş fark yiyorum sınıfla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 herkesin kendisinden bir parça yaşatabileceği konu açtığın için hit aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 kermit said: 23 yaşında üni okumak garipmi onu anlamadım ben ? bazı salak arkadaşlar var isim vermeyeyim hala okuyor mesela. kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 senin bu yaptığın terbiyesizlik ama rencide ediyosun herkesin içinde beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 "roket adam" said: mümkün olsa ben de sıfırdan başlarım bugün. doksanlıyım. resmen erken yaşlandım bok varmış gibi koştum her şeye. elde var sıfır. 90 lı adam bunu diyor. abi mezar yeri bulun da ilişeyim ufaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ben ABİ title ı istiyorum bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 84 lüyüm hepiniz cahilsiniz keşke ölseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maroon5 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben de 90lıyım. okul değiştirecektim. buradaki arkdaşlar sağ olsun bütün isteğimi sömürdüler hocam:) kafam zaten karışıktı şimdi çorba gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar