Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saad alamadım. kararsız kaldım. plx halp


TheRiverBelow

Öne çıkan mesajlar

abi şimdi ben bu iki saatten birini alcam. hatta aldım. ama işte renk karar veremedim. bi saate o kadar para verilmeyebilir evet. ama ben gerizekalıyım. orda hemfikiriz, renkte de hemfikir olalım istedim. siz gerizekalı olsaydınız hangi rengini alırdınız mesela? siyah çok güzel gibi, seks duruyo. ama renkli de çok tatlı yani bilemedim.

skin rengim #fdc786 ile #f98c44 arasında bişiy.
(şöyle ki)
bide casual giyinen insanım. tişört kot filan.

1 - black mono
2 - gunmetal colored
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi gerçekten bulutlar silindi şu an. zaten black mono olarak siparişi vermiştim ben. ama sonra aklımı çeldiler. gunmetal al dediler. zaten öyle salak bi huyum var. gel diyene giderim. lisede çok dayak yedim gel 2 dakka bişi konuşcaz diyenlerden.

siyahta kalayım ben o vakit.

umarım ben de birgün analoglu, numaralı gerçek erkek saati takacağım. anime tişörtü giyen insanım hala. gerçek erkek pack güncellemesi gelmedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe. abi iyi niyetli espri ya saat soran insana kasyo asker saati linklemek. 2 sene önce falan olsa gülerdim yani. gerçekten çok tatlı espri çünkü. casiq falan vardı bide hatta. hehehehe

öte yandan, tokyo flash baktım bayaa bi. yani modelleri evet sıradışı ama, çok sıradışı abi ya. ziiiro biraz daha arada kalıyo. :3

bide
Tenekeadam said:

bana sorarsan 500tlye modası geçmeyecek bir saat tercih etmelisin. Sormazsan dark olanı al.
tabi ki sorarım. o yüzden topik açtım. saat konusunda duayen olmadığımdan dolayı danışıyorum abi zaten. böyle "çok güzel ama yine rakamlı, normal insan saati" olan saatler pek ilgimi çekmiyo. hani şey de diil "çok değişik saatler takayım ki ne kadar marjinal olduğum anlaşılsın, evet." bu da diil. değişik dizaynlar seviyom sadece. ziiiro'nun saatlerini de sevdim bayaa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...