TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 abi şimdi ben bu iki saatten birini alcam. hatta aldım. ama işte renk karar veremedim. bi saate o kadar para verilmeyebilir evet. ama ben gerizekalıyım. orda hemfikiriz, renkte de hemfikir olalım istedim. siz gerizekalı olsaydınız hangi rengini alırdınız mesela? siyah çok güzel gibi, seks duruyo. ama renkli de çok tatlı yani bilemedim. skin rengim #fdc786 ile #f98c44 arasında bişiy. (şöyle ki) bide casual giyinen insanım. tişört kot filan. 1 - black mono 2 - gunmetal colored
Mal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bende zannettim 3-4 bin tl ye saat alacaksın.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 :DDD abi 500lira da çok yani saate. sonuçta telefonlarımızda falan var hepimizin. bide değişikli saatler seviyom böyle. "şu saat daha güzel" derseniz ona da açığım. ama bu ikisi arasında ölüm kararsızlıktayım şu an.
cabot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 saate verilir 500 lira ya başka erkek adama aksesuar yok zaten. kemer, don, cüzdan, saat.bunlara para harcamaya korkmayın
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Ben de bi an 3-5bin TLlik bir sey bekledim. Bu arada saat erkek adamın tek aksesuarı ve ne oara versen hakeder. Hani çok param olsa acımam 5-10 k bayılırım.
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 cennet mahalleli değilsen lütfen guncolored mıdır nedir onu alma
Holy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 tenefüs saatlerine bakacaksan guncolored, değilse diğeri.
Mal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 siyahı al renkli kayış tak kafana göre koyu yeşil buz mavisi felan
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 hayır böyle uzay çağı şeyler alıyorsunuz sonra o el gidip sifon çekiyor
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 şunları alcağına asker casiosu al daha iyi bir ağırlığın olur
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 saat hosuma gitti ama en cok oy olan amazon reviewi pek ic acici degil
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 http://1.bp.blogspot.com/-CbHbJFsqUZ0/TuER3AcN0nI/AAAAAAAAGRQ/lwm9SH3lFRE/s1600/bag-sewing-pattern.png yanına bu çantayı alacaksan alabilirsin ama
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 abi gerçekten bulutlar silindi şu an. zaten black mono olarak siparişi vermiştim ben. ama sonra aklımı çeldiler. gunmetal al dediler. zaten öyle salak bi huyum var. gel diyene giderim. lisede çok dayak yedim gel 2 dakka bişi konuşcaz diyenlerden. siyahta kalayım ben o vakit. umarım ben de birgün analoglu, numaralı gerçek erkek saati takacağım. anime tişörtü giyen insanım hala. gerçek erkek pack güncellemesi gelmedi.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bana sorarsan 500tlye modası geçmeyecek bir saat tercih etmelisin. Sormazsan dark olanı al.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 SenariouS said: saat hosuma gitti ama en cok oy olan amazon reviewi pek ic acici degil abi evet amazon yorumları leşmiş cidden. hiç aklıma gelmedi onları okumak filan. bulutlar geri geldi ffs. neyse ya olmadı iade ederim.
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bide bu tur saatler seviyorsan tokyo flasha arada bak derim
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bu işini görür http://tasarimcifarki.com/wp-content/uploads/2013/09/casio-saat-fotograf-3.jpg
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 hehe. abi iyi niyetli espri ya saat soran insana kasyo asker saati linklemek. 2 sene önce falan olsa gülerdim yani. gerçekten çok tatlı espri çünkü. casiq falan vardı bide hatta. hehehehe öte yandan, tokyo flash baktım bayaa bi. yani modelleri evet sıradışı ama, çok sıradışı abi ya. ziiiro biraz daha arada kalıyo. :3 bide Tenekeadam said: bana sorarsan 500tlye modası geçmeyecek bir saat tercih etmelisin. Sormazsan dark olanı al.tabi ki sorarım. o yüzden topik açtım. saat konusunda duayen olmadığımdan dolayı danışıyorum abi zaten. böyle "çok güzel ama yine rakamlı, normal insan saati" olan saatler pek ilgimi çekmiyo. hani şey de diil "çok değişik saatler takayım ki ne kadar marjinal olduğum anlaşılsın, evet." bu da diil. değişik dizaynlar seviyom sadece. ziiiro'nun saatlerini de sevdim bayaa.
Öne çıkan mesajlar