TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 abi şimdi ben bu iki saatten birini alcam. hatta aldım. ama işte renk karar veremedim. bi saate o kadar para verilmeyebilir evet. ama ben gerizekalıyım. orda hemfikiriz, renkte de hemfikir olalım istedim. siz gerizekalı olsaydınız hangi rengini alırdınız mesela? siyah çok güzel gibi, seks duruyo. ama renkli de çok tatlı yani bilemedim. skin rengim #fdc786 ile #f98c44 arasında bişiy. (şöyle ki) bide casual giyinen insanım. tişört kot filan. 1 - black mono 2 - gunmetal colored Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 hiçbiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 black mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bende zannettim 3-4 bin tl ye saat alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ikisini de al madem başlamışken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 :DDD abi 500lira da çok yani saate. sonuçta telefonlarımızda falan var hepimizin. bide değişikli saatler seviyom böyle. "şu saat daha güzel" derseniz ona da açığım. ama bu ikisi arasında ölüm kararsızlıktayım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 saate verilir 500 lira ya başka erkek adama aksesuar yok zaten. kemer, don, cüzdan, saat.bunlara para harcamaya korkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Ben de bi an 3-5bin TLlik bir sey bekledim. Bu arada saat erkek adamın tek aksesuarı ve ne oara versen hakeder. Hani çok param olsa acımam 5-10 k bayılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 cennet mahalleli değilsen lütfen guncolored mıdır nedir onu alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 tenefüs saatlerine bakacaksan guncolored, değilse diğeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 siyahı al renkli kayış tak kafana göre koyu yeşil buz mavisi felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 sonra bütün türk kadınları kezban... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 hayır böyle uzay çağı şeyler alıyorsunuz sonra o el gidip sifon çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 şunları alcağına asker casiosu al daha iyi bir ağırlığın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 saat hosuma gitti ama en cok oy olan amazon reviewi pek ic acici degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 http://1.bp.blogspot.com/-CbHbJFsqUZ0/TuER3AcN0nI/AAAAAAAAGRQ/lwm9SH3lFRE/s1600/bag-sewing-pattern.png yanına bu çantayı alacaksan alabilirsin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 abi gerçekten bulutlar silindi şu an. zaten black mono olarak siparişi vermiştim ben. ama sonra aklımı çeldiler. gunmetal al dediler. zaten öyle salak bi huyum var. gel diyene giderim. lisede çok dayak yedim gel 2 dakka bişi konuşcaz diyenlerden. siyahta kalayım ben o vakit. umarım ben de birgün analoglu, numaralı gerçek erkek saati takacağım. anime tişörtü giyen insanım hala. gerçek erkek pack güncellemesi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bana sorarsan 500tlye modası geçmeyecek bir saat tercih etmelisin. Sormazsan dark olanı al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 SenariouS said: saat hosuma gitti ama en cok oy olan amazon reviewi pek ic acici degil abi evet amazon yorumları leşmiş cidden. hiç aklıma gelmedi onları okumak filan. bulutlar geri geldi ffs. neyse ya olmadı iade ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bide bu tur saatler seviyorsan tokyo flasha arada bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bu işini görür http://tasarimcifarki.com/wp-content/uploads/2013/09/casio-saat-fotograf-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 hehe. abi iyi niyetli espri ya saat soran insana kasyo asker saati linklemek. 2 sene önce falan olsa gülerdim yani. gerçekten çok tatlı espri çünkü. casiq falan vardı bide hatta. hehehehe öte yandan, tokyo flash baktım bayaa bi. yani modelleri evet sıradışı ama, çok sıradışı abi ya. ziiiro biraz daha arada kalıyo. :3 bide Tenekeadam said: bana sorarsan 500tlye modası geçmeyecek bir saat tercih etmelisin. Sormazsan dark olanı al.tabi ki sorarım. o yüzden topik açtım. saat konusunda duayen olmadığımdan dolayı danışıyorum abi zaten. böyle "çok güzel ama yine rakamlı, normal insan saati" olan saatler pek ilgimi çekmiyo. hani şey de diil "çok değişik saatler takayım ki ne kadar marjinal olduğum anlaşılsın, evet." bu da diil. değişik dizaynlar seviyom sadece. ziiiro'nun saatlerini de sevdim bayaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ne güzel saatmiş hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 o saatler ne lan ahaha liseli saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 büyük adam saati nasıl fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar