GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 asfasf abi oyun inmek bilmiyo resmen ya,hay sokim adil kullanım şeysine 3mb düştü net cidden inmek bilmiyo dayZ edinip oynayamamak : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Patience. Soon you will be with him. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 2 saati daha var namussuz oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 seni kanatlarım altına alıcam birlikte merdivenlerden düşerek öleceğiz, ama 2 saat sonra uyurum ben neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 üff tmm o zmn .s :s sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 lan bu karakteri dışardan görme olayına nasıl geçicem asdasdas serverdamı kapalı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Enter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 denedim de olmuyo,acaba serverdamı kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Hardcore server girmissin iste pfff çok cahilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 keşke ölsem dedim ve öldüm çatıdan uçtum ahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Hep beraber bi serverda toplanıp beraber hareket etsek ya? Birlikten güç doğar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ben varım şuna ama nasıl buluruz birbirimizi bilmyiorum. dayz videosu çekiyorum da tek başına hiç bi zevki yok.toplanıp çekelim diyosanız her vakit müsait olabilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 http://i.imgur.com/aGaRRxr.jpg tam bir pussy magnetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 hadi birleşek, geyik olur takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 machete kelepçe falan bulduk ama yiyecek bulamadık yine. bakalım bi dahakine bi çanta ve yemek bulursam akarım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 sks bulmuştum bi tane, şimdi de mosin buldum, akşam falan buluşursak diye sksyi alayım diyorum yanıma fakat alamıyorum sanırım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 oyunda safe zone var mı eşya koyduğumuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Bir silahı omzunuzda öteki silah elinizde dolaşabiliyorsunuz. Akşam buluşabiliriz. Sadece aynı anda online olmak mesele. Gerisi kolay. Harita okumada üstüme yoktur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 abi tek çekilmez ya, adamın biri geldi vurdum, arkadaşı geldi beni vurdu ama noobluk bende, adamı kelepçelesem sorun kalmıcak, mosinin şarjor bitti kaldım öyle.hoppingci totoşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Red said: oyunda safe zone var mı eşya koyduğumuz ? Yok abi öyle bir olay maalesef. Her sunucuda materyaller ve yerleri değişiyor. Yani bir çanta doldurup bir eve bırakırsan ve sunucudan çıkıp başka bir sunucuya girersen o çantayı kaybediyorsun. Günü birlik yaşanıyor işte ölene kadar. O yüzden bulduğunuz yemeği, içecekleri anında tüketin. My stomach really full, My stomach feels completely full diyene kadar. http://www.youtube.com/channel/UC9YSGX22B6Z3k9-hJzJcz4w Şu adamlar güzel tips yapıyor izlemek lazım boş bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 MasterHapLo said: Biz 3 kisi aksamlari oynuyoruz mumble a bekleriz Hangi server? Nereye gelelim? Toplasak 10dan fazla adamız burada. Paticikin ordusu, kafirlerin korkusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Abi şöyle yapalım o zaman. http://www.dayzdb.com/map#7.120.118 Herkes şuraya gelsin. Kamyshovo'da çeşmenin oraya. Farklı sunucularda gelin farketmez. Sonra Steam'de Pati DayZ grubundan bir sunucu belirler hepimiz orada buluşuruz. Gelirken yanınızda içecek, yiyecek materyali getirin de adam beklerken açlıktan ölmeyelim. Bu işi koordine edecekte birisine ihtiyacımız var. Sonra ya Skype'den ya da varsa TS'den konuşuruz gideriz ordu olarak bir yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Ben en son buranın ortasında offline olmuştum. Bütün evleri gezip bi tane sneakers bulabilmiştim. Yemeği bırak, yemeğin ysi yok evlerde. Belli bir respawn süresi yok mu? Bütün evler talan edilmiş vaziyette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ben yola çıkıyorum oraya doğru, az önce öldükten sonra orda çıkmıştım zaten yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 DayZ's Dean Hall is stepping down as the game's Lead Designer. According to the interview, Hall will be leaving Bohemia Interactive completely by the end of the year in order to set up his own studio in New Zealand. "I am a grenade," he begun, this time sat in the DayZ office in central Prague. "I have a specific use. I'm really good at risk-taking and making other people take risks, I've always been good at that in my life. Like you say, maybe I've got the gift of the gab, so I can talk, I can explain something, I can talk people up to the ledge and get them to jump off it. "That's what I did with DayZ; I've done it twice now [once with the mod, again with the standalone] - two new code teams have separately done it. "But eventually, that's the bad person to have. Eventually, you don't want the guy telling you to go over the top and get through. So at some point I'll be a disaster for the project, at least in a leadership role." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar