Densiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Hack bug vs... yada neyse.. Kısaca Alayım mı? rust - dayz arasında gidip gidip geldiğimden karar veremedim. 2 sinede ayıracak vakit yok. Birini seçeyim diyorum (2side olursa steamde oynarım ben :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 dayz developerlarinin yaklasimi dolayisi ile seviyorum ben. CIdden adamlar ugrasiyorlar. ben dayz derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 malesef bugların hacklerin sonu gelmeyeceği bir oyun arkadaşlarınla takılırsan biraz eğlenirsin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 rust ne abi rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 tamam dayz alıyorum o halde. Rust da eğlenceli idi videolarda. Tek başına oynamayınca baya güzel oluyor gibi anlamıştımç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 steam istatislikleri garip geldi. dayz 30k rust 45k + yanılmıyorsam steam haricide oynuyorlardı rustı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 dayz 1mil+ satti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Glitch bugu oyunu bozdu 2 gündür duvarlardan taranmaktan şehirlere giremez olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 day z ya ne rust ı rust nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bende rust da var, dayz de var. rust kısa vadede iyi eğlence vaadediyor çünkü oyun stabil, content mevcut gibi. en azından building var. dayz ise uzun vadede ortalığı silip süpürecek ama şu anda content fakiri. derseniz ki şu aralar girip takılacak oyuna ihtiyacım var, Rust alın, ama diyosanız ki para verdim miydi o oyun beni götürsün aga bi ömür, o zaman dayz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 1 saatlik oyun sonrası kendimi hasta gibi hissediyorum. Kamera yüzünden mi bilmiyorum artık :P Dün gecede aynı şekildeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 headbobbingi kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Densiz said: 1 saatlik oyun sonrası kendimi hasta gibi hissediyorum. Kamera yüzünden mi bilmiyorum artık :P Dün gecede aynı şekildeydi. mouse ayarlarından smoothingi kapattın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Aynen o solda. Ayarlarına baktım "mouseSmoothing=0;". Evlerin içinde gezince oluyor sanırım. Daha önce crysis 2 de başıma gelmişti bu. Garip birşey ya.. Hani oyunlarla ilgili bir sorunum yok. Bugüne kadar 3 oyunda bu başıma gelmiştir. Sorun fov ile alakalıymış sanırım. Steam de şöyle bir konu buldum, oyuna girdiğimde bakacağım. http://steamcommunity.com/app/221100/discussions/0/648814841664453026/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 dupe fest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 şu oyunu almamak için zor tutuyorum kendimi. ama buglı hileli oyuna 70 tl meh fakat o videolardaki gibi beni maymun etmeye çalışacaklarına üstüne freedom diye bağırarak koşup şehit olmak için alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 betasının çıkmasına 1 sene var arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Red said: şu oyunu almamak için zor tutuyorum kendimi. ama buglı hileli oyuna 70 tl meh fakat o videolardaki gibi beni maymun etmeye çalışacaklarına üstüne freedom diye bağırarak koşup şehit olmak için alasım var. alın lan alın, tek salak bizmişiz gibi hissetmeyelim, salaklık paylaştıkça azalır asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Ben de aldım, mal mal boş evleri dolaşıyorum. Bir çift ayakkabı buldum mu seviniyorum. Bu mudur konsepti? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 "Tatar Ramazan" said: Red said: şu oyunu almamak için zor tutuyorum kendimi. ama buglı hileli oyuna 70 tl meh fakat o videolardaki gibi beni maymun etmeye çalışacaklarına üstüne freedom diye bağırarak koşup şehit olmak için alasım var. alın lan alın, tek salak bizmişiz gibi hissetmeyelim, salaklık paylaştıkça azalır asdf sırf bunu dedin diye soğudum lan. hayatta almam artık sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Şu sıralar action nere dönmekte ?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 militar baselerin olduğu yerlere git her zaman aksiyon olur haritada kırmızı işaretli olan yerler http://dayzdb.com/map/chernarus#2.043.079 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 fabulosoguy said: Şu sıralar action nere dönmekte ?_ elektro. her zaman aksiyon var millet gearlanıp oraya geliyor. aynı anda 4 grup çatıştığımız oldu. 2 tane silah olduğu için çatışmalar çok tatsız ama olsun dfkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 patch gelmiş. 1. parça http://steamcommunity.com/games/221100/announcements/detail/1407675816994882048 2. parça http://steamcommunity.com/games/221100/announcements/detail/1407675816994914065 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar