Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boyunda çıkan garip kıl

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Bir kaç gün önce boynumda bir anda bir et benimsi birşey çıktı. Bugün baktım o yok, ya olduğu yerde ya da biraz üstünde dışarı çıkmış 1,5-2cm lik bir kıl var.

a) Lan bir gecede 2 cm kıl nasıl çıkar?
b) Et beni gibi olan şey nerede?
c) Mutant mıyım?

Şaka bir yana daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldu mu?

edit: Kessem ya da koparsam sorun olur mu? İçimden bir ses dokunma diyor gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

benim iki kaşımın arasında arada sırada 4-5 cm uzunluğunda sarı tüy (kıl değil) çıkıyor. bildiğin sapsarı, beyaz gibi böyle. ne saçımda sarı kaldı ne kaşımda (çocukken sapsarıydım). overnight çıkıyor bu. cımbızla alıyorum 4 ay çımkıyor, sonra ertesi sabah bakıyorum orada mesela asdasd.

çok kurcalamamak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de sırtımda var bir tane daha öyle. Bembeyaz upuzun bir kıl geliyor arada elime. Diğerlerine göre daha ince falan. Kaşırken maşırken denk geliyor. Ona alışkındım da boynumda çıkınca bir garipsedim.

totemic said:

bizim necati amcanın boynunda da seninki gibi bir kıl çıkmıştı 2 gün sonra hakkı rahmetine kavuştu. araba çarptı karşıdan karşıya geçerken.

Ölürsem mezarıma gelme istemem istemem
Sosyal ağlarda paylaş

ben gördüysen git direkt doktora şakası yok. sivilce tarzı birşeyse kıl dönmesidir muhtemelen. hiç sevmem doktora git demeyi de, ben olayı sakat. çok duydum sonunda sakat şeyler çıkanlar. kıllandırmak gibi olmasın gerçi de, bir git baktır nedir. 5 dakikanı almaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...