Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bir kaç gün önce boynumda bir anda bir et benimsi birşey çıktı. Bugün baktım o yok, ya olduğu yerde ya da biraz üstünde dışarı çıkmış 1,5-2cm lik bir kıl var. a) Lan bir gecede 2 cm kıl nasıl çıkar? b) Et beni gibi olan şey nerede? c) Mutant mıyım? Şaka bir yana daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldu mu? edit: Kessem ya da koparsam sorun olur mu? İçimden bir ses dokunma diyor gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Kıl dönmesidir, içeride biraz uzayıp sonra dışarı çıkmıştır. Yada uzaylılar seni kaçırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 olabiliyor arada sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 şeytan tüyü git incir ağacına sürtün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 benim iki kaşımın arasında arada sırada 4-5 cm uzunluğunda sarı tüy (kıl değil) çıkıyor. bildiğin sapsarı, beyaz gibi böyle. ne saçımda sarı kaldı ne kaşımda (çocukken sapsarıydım). overnight çıkıyor bu. cımbızla alıyorum 4 ay çımkıyor, sonra ertesi sabah bakıyorum orada mesela asdasd. çok kurcalamamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bizim necati amcanın boynunda da seninki gibi bir kıl çıkmıştı 2 gün sonra hakkı rahmetine kavuştu. araba çarptı karşıdan karşıya geçerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Benim de sırtımda var bir tane daha öyle. Bembeyaz upuzun bir kıl geliyor arada elime. Diğerlerine göre daha ince falan. Kaşırken maşırken denk geliyor. Ona alışkındım da boynumda çıkınca bir garipsedim. totemic said: bizim necati amcanın boynunda da seninki gibi bir kıl çıkmıştı 2 gün sonra hakkı rahmetine kavuştu. araba çarptı karşıdan karşıya geçerken. Ölürsem mezarıma gelme istemem istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bi gecede çıkan kıl deyince gözüme ilk gelen show tv filmi. The fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Böyle şeyleri takip etmekte fayda var. Ağrı yapıyorsa, hızla büyüyorsa, kanıyorsa, renk değiştiriyorsa hemen bir cilt uzmanına başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ben gördüysen git direkt doktora şakası yok. sivilce tarzı birşeyse kıl dönmesidir muhtemelen. hiç sevmem doktora git demeyi de, ben olayı sakat. çok duydum sonunda sakat şeyler çıkanlar. kıllandırmak gibi olmasın gerçi de, bir git baktır nedir. 5 dakikanı almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Babam doktor, telefonda konuştum demin bir kaç gün gözlemle sonra baktırırız bir cildiyeciye dedi. Öyle yapacağız bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 radyasyondan oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 antendir hacı o ,nano teknoloji ürünü uzaylık teknolojisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Aket-Atum said: Bir kaç gün önce boynumda bir anda bir et benimsi birşey çıktı. Geçmiş olsun hpv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 zaten gitmiş et beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 adamın babası doktor gelip konu açıp bize soruyor asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar