DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 said: Space Dandy is a dandy in space! This dreamy adventurer with a to-die-for pompadour travels across the galaxy in search of aliens no one has ever laid eyes on. Each new species he discovers earns him a hefty reward, but this dandy has to be quick on his feet because it's first come, first served! Accompanied by his sidekicks, a rundown robot named QT and Meow the cat-looking space alien, Dandy bravely explores unknown worlds inhabited by a variety of aliens. Join the best dressed alien hunter in all of space and time as he embarks on an adventure that ends at the edge of the universe! İlk 2 bölümünü izledim ve hasta oldum.Bu aralar ne izlesem diye düşünürken ilaç gibi geldi.Mizahi yönü ağır olan bir anime ve özellikle aksiyon sahneleri çoook başarılı.Cowboy Bebop'ın yaratıcısından kötü bir anime çıkmasa gerek.Ayrıca seiyuu kadrosu da çok sağlam.Şiddetle tavsiye ediyorum :D http://www.youtube.com/watch?v=o480GrsQGmo http://sakuga.yshi.org/data/7794c0c1df2894712eb9bb7083a5b953.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Fena değil, eğlenceli gidiyor. Honey ekibe kalıcı katılmalı ama. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Sam said: Fena değil, eğlenceli gidiyor. Honey ekibe kalıcı katılmalı ama. (:P) Honey çok tatlı ama ben oyumu Scarlet'ten yana kullanıyorum ::o http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire4/39e377c42808fa9e23b997b183238b211388158685_full.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bunu ben de begendim. lupin/bakumatsu gijinden roman havasi var cizimlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 3. bölüm Mamitas nasıl bir dönüşüm geçirdi öyle ahaha.Boobies point cardı unutup geri dönmeleri de efsaneydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Ahah tahmin ettim ya, yine de iyiydi ama. :) http://statici.behindthevoiceactors.com/behindthevoiceactors/_img/chars/char_107519.jpg Honey gene bir şekilde dahil olduğu sürece açık çek benden. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 iyiye gidiyor. yalnız epilepsi hastaları izlemesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 dandy of the dead (tu) bir de şu çok iyiydi önceki bölümde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 klasik konuları islemeye devam etsinler bole ya. zaten tarz baska karakterler baska bide temaların ayrıca baska olmasına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 En iyi kısmı ED bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 3. bolum cok iyiydi ya ahahahha. shingeki no oppai. bu ending'i soyleyen kadini bi' yerden isiriyor kulagim. hangi seride soyluyordu acaba yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 her şekilde eğlenceli bu ya. çıtır çerezlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 5. bölüm çok hoştu ya Bölüm boyunca velet ekibe katılsa diyip durdum, büyü de öyle gel çektiler ^^ Darklight1903 said: bu ending'i soyleyen kadini bi' yerden isiriyor kulagim. hangi seride soyluyordu acaba yine. Mawaru Penguindrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 abi 4. bolumde aksira tiksira guldum ya. inanilmaz iyiydi. offff ahahahhahahaa. aaaaagh, baby. ek: shadowfury onu izlemedim ben, baska yerden hatirliyorum demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 5. bolumu 4'le baglayip zombilik aslinda x surede bitiyormus, zombi oldugu icin de kimse yaslanmiyor falan seklinde bi' hikaye uydursalar hos olurdu. havada kaldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Bölümleri birbirine bağlamak gibi bi gayretleri yok ki, patlayan gezegende kalıyolar ertesi bölümde hiçbirşey olmamış gibi devam ediyo yani zombie outbreak i bağlamakla mı uğraşıcaklar. Cartoon physics ftw ^^ Ha, çok feci bi şekilde bağlayabilirler de onu konuşmak için erken henüz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 yok materyal cok iyiydi, ondan dedim. gereklilikten degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ya setting olarak hiç ilgimi çekmiyor aslında uzay muzay böyle her bölümden önce "ya izlesem mi... neyse izliyim hadi" anı yaşıyorum ama her bölüm birbirinden iyi meşelleh son bölümde kedibroyu pek göremedik ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1551568_735520316472964_1834634753_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Pazar olsada yeni bölüm gelse. Cobow Bebop'tan birilerini ne zaman gösterecekler acaba. Yaşlı dedeleri bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Çok saçmaydı sdf. Haftaya belki daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 4. bolumun ikinci yari muthis ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Dördüncü bölümün tamamı müthiş ahxhzns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 4 romero tribute ve dawn of the dead posteri çok iyiydi ehu. http://www.japanator.com/ul/31333-sd_header.jpg bir de bunu yeni farkettim, terminator (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 8 ahaha cowboy bebop'taki buzdolabı canavarını yedi kedibro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar