Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşın evine tv alma :)

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

op ney lan,
sözlükte de türedi zaten

yaşlanmışım yakalayamıyorum artık.

abi valla ne diyeyim. Çıkamıyorum işin icinden.

-kız, ok, evlenilecek kız. Bir ömür geçirebilir insan.

-Ama evleniyorsun lan, bitti yani. bitti ötesi yok. Yokuş aşağı. Artık karıya kıza bakamazsın. her gün o kadına yeniden aşık olduğunu hissetmen gerke

-Dışarıda çok sağlam hatunlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi. dışarıda sağlam hatunlar hep olacak. şu an şunu düşün;

1) her gün farklı bir kadınla olsan bile ömrün boyunca hep daha güzeli, daha farklısı olacak ve içgüdüsel olarak dönüp bakacaksın. bu durum kadın için de geçerli ama erkeğin doğası çoğalmaya dönük olduğu için erkekte daha yoğun bu dürtü o kadar.

2) evlilik için cinsellik gerekli ama tek etken güzel bir cinsel hayat değil.

3) hala olaya "ama başka kadınlar ufff " diye bakıyorsan ayrıl ve git "ulan yeter be ne bu böyle" diyene kadar da takıl
Sosyal ağlarda paylaş

-Bu yaşanmış bir hikayedir-

Yıllar önce, Türkiye'nin çok tanıdığı bir playboy ile tanışmıştım. O sıralar, Türkiye'de pek çok ünlü mankene, sinema oyuncusuna, şarkıcıya falan atlıyor bu adam. Para bok. Yakışıklılık desen, bebek gibi surat var adamda.

Neyse bir gün sohbet ediyoruz. Kafalar da kıyak biraz. Söz döndü dolaştı çapkınlığa geldi. Döndü ve dedi ki sohbetin bir yerinde,

"Biliyor musun exodous... Ben dibini bulamadım ya, kimse bulamaz..."
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

kız garip bir varlık.
Söyledim.

-hiç mi düşünmüyorsun?
-evet belki ileride ama şu an değil.
-Yalnız mı öleceksin?
-Yoo ileride yalnız kalmak istemem
-O halde hazır olana kadar ben beklerim
-Ben zaten finansal açıdan 2-3 sene sonra anca düşünebilecek duruma gelirim
-E beklerim, hem benim annem babamda hiç bişeyleri yokken evlenmiş. Zaten şimdi evli gibi değil miyiz?
..

böyle bir konuşma geçti.

Abi direkman evlen bence, böyle dicek kız sayısı bi elin parmaklarını geçmez artık (fake atmadığını varsayıyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Ulgio said:

dusuncelihayvan said:

kız garip bir varlık.
Söyledim.

-hiç mi düşünmüyorsun?
-evet belki ileride ama şu an değil.
-Yalnız mı öleceksin?
-Yoo ileride yalnız kalmak istemem
-O halde hazır olana kadar ben beklerim
-Ben zaten finansal açıdan 2-3 sene sonra anca düşünebilecek duruma gelirim
-E beklerim, hem benim annem babamda hiç bişeyleri yokken evlenmiş. Zaten şimdi evli gibi değil miyiz?
..

böyle bir konuşma geçti.

Abi direkman evlen bence, böyle dicek kız sayısı bi elin parmaklarını geçmez artık (fake atmadığını varsayıyorum)

bu nasıl bir evlenme kıstası abi normali bu zaten döve döve zorla mı evlencek kız
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

Law said:

copry said:

cevap başlıkta saklı , alma.

Yani, gerçekden brini seviyorsan herhalde bu sorunun, yani onun için bunu yapayım mı ? Şunu alayım mı ? gibi pek bir önem arz etmemesi gerekir. Ha aksini düşünüyorsanız o kişiyi sevmiyorsunuzdur herhalde, yada bir kar zarar hani esnaf kafasındasınıdır gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var ? Şlik şlak.

İnsnalar kendilerini uçurumdan atıyor sevdikleri için (yani atmayın tabide hani böyleside var).

Herkes farkli sever, kimi ucurumdan atlar kimi ucurumdan atar ama sever , kendi yontemiyle sever , aliyim mi diye sorsa da seviyordur belki sormasa da bilemeyiz bilemezsin .
Almamasi tv , sevmedigini gostermez , tv sacma kimse almasin

Herkes farklı sever e katıılmıyorum, tutku, çıkar ilişkisine dayalı kar zarar hesabıyla yapılan veya sürdürülen ilişkiler, veya öldürürüm seni veya seni uçurumdam atarım tadındaki eylemler, sevginin değişik versiyonları olarak adlandırılamaz. Gerçi insan köpeğinede seni seviyorum diyor, aynı şekilde çocuğunada seni seviyorum diyebiliyor. Burdaki iki sevmek kavramı kesinlikle farklı şeyler. Aynı şekilde sevdiğini söylediği kişiyi camdan aşşağı atan kişininde onu seviyordum demesi gibi.

Tv almaması sevmediğini göstermez belki ama alayım mı acaba ilerde ne olur gibi bir şark kurnazı kafası ile küçük ve zavallı hesapların peşinde olmak (sözüm meclisden dışarı) kesinlike karşısındakini sevmediğini gösterir. Başka birşey o, tutku, alışkanlık, küçük bir heyecan, değişik bir deneyim vs vs.

Tv almak istemiyorum ilerde ne olur bilmiyorum, o kadar dolares im boşa gitmesin diyorsanız. Başka bir kafa bu, o zaman şöyle hesapla bu kızdan elde ettiğin kar, ortalam bir esortun saatlik ücreti (2seans) 300 tl. ayda kaç kere bu kızla sevişiyorum, bana yaptığı yemek, hizemtler, sağladığ konfor diye hesapla. Sonra tv nin parasını çıkar bundan kardaysan al TV yi.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

copry said:

Law said:

copry said:

Yani, gerçekden brini seviyorsan herhalde bu sorunun, yani onun için bunu yapayım mı ? Şunu alayım mı ? gibi pek bir önem arz etmemesi gerekir. Ha aksini düşünüyorsanız o kişiyi sevmiyorsunuzdur herhalde, yada bir kar zarar hani esnaf kafasındasınıdır gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var ? Şlik şlak.

İnsnalar kendilerini uçurumdan atıyor sevdikleri için (yani atmayın tabide hani böyleside var).

Herkes farkli sever, kimi ucurumdan atlar kimi ucurumdan atar ama sever , kendi yontemiyle sever , aliyim mi diye sorsa da seviyordur belki sormasa da bilemeyiz bilemezsin .

Herkes farklı sever e katıılmıyorum, tutku, çıkar ilişkisine dayalı kar zarar hesabıyla yapılan veya sürdürülen ilişkiler, veya öldürürüm seni veya seni uçurumdam atarım tadındaki eylemler, sevginin değişik versiyonları olarak adlandırılamaz. Gerçi insan köpeğinede seni seviyorum diyor, aynı şekilde çocuğunada seni seviyorum diyebiliyor. Burdaki iki sevmek kavramı kesinlikle farklı şeyler. Aynı şekilde sevdiğini söylediği kişiyi camdan aşşağı atan kişininde onu seviyordum demesi gibi.

Tv almaması sevmediğini göstermez belki ama alayım mı acaba ilerde ne olur gibi bir şark kurnazı kafası ile küçük ve zavallı hesapların peşinde olmak (sözüm meclisden dışarı) kesinlike karşısındakini sevmediğini gösterir. Başka birşey o, tutku, alışkanlık, küçük bir heyecan, değişik bir deneyim vs vs.

Tv almak istemiyorum ilerde ne olur bilmiyorum, o kadar dolares im boşa gitmesin diyorsanız. Başka bir kafa bu, o zaman şöyle hesapla bu kızdan elde ettiğin kar, ortalam bir esortun saatlik ücreti (2seans) 300 tl. ayda kaç kere bu kızla sevişiyorum, bana yaptığı yemek, hizemtler, sağladığ konfor diye hesapla. Sonra tv nin parasını çıkar bundan kardaysan al TV yi.

Abi oha, böyle düşünen evlenmesin zaten. Böyle düşünülür mü lan aşk sevgi işlerin de, şok oldum resmen
Sosyal ağlarda paylaş

TV alma kıza yanlış mesaj verirsin her ne kadar kendisi aksini iddia etse de umut beslemeye başlar. Ayrıca 7 ay demişsin. Bence evlilik düşünmek için çok kısa bir süre. Bir kız için bile çok kısa bir süre. Açıkçası kısa sürede ikiniz de birbirinizi anlamsız bir baskı içine koymuşsunuz ki bence sen kesinlikle buna hazır değilsin, mesajlarından böyle anlaşılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulgio said:

Law said:

copry said:

Law said:

copry said:

Abi oha, böyle düşünen evlenmesin zaten. Böyle düşünülür mü lan aşk sevgi işlerin de, şok oldum resmen

şey mantığı lan işte, günde 1lt süt alcam diye niye inek besliyim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...