Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 o liberal gözyaşları gelecek oğlum. inecek o huntingtonlar fukuyamalar gözlerden.. o keynesyen sümük bıyıklara deyecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 DA2019 said: Merve kim? eshin eski manitasıymış o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 sipeyskeyk said: Çok kavga ediyorduk ama. Belki de geçmez. Allah knows. iyi olmuş abi o zaman. ne gerek var yani. herkes drama sevmesin bi zahmet canın manın acımaz bişi olmaz arada bir özlersin. herkes kadın değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Esh said: wastyrx said: Sana kız mı yok layt, rahatlamış gibi hissediyorsan zaten sende istiyormuşsundur diye düşündüm. Hayırlısı ^_^ rahatlamış gibi hissetmek aslında göz aldanması gibi bişey. rahatladı çünkü olacak olan birşeyi ertelemedi. rahatlama zor geçen bir konuşmanın bitişiyle alakalı ilişkinin bitişiyle değil. Ben kendin yılbaşında gördüm ve iyi olmuş lan galiba diyebildim öyle bir şey olabilir diye dedimdi. Bir de ERKEK adam ağlamaz diyip yeterli klişe laf edilmemiş hissiyatı vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 wastyrx said: DA2019 said: Merve kim? eshin eski manitasıymış o :P mahmut da demirci zaten. merve isminde bi kızla çıkamadım hiç ya, bizim neslin populer isimlerindendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Saeros said: şimdi üzülmüyosun ama üç gün sonra kol gibi girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Saeros said: şimdi üzülmüyosun ama üç gün sonra kol gibi girer http://a0.twimg.com/profile_images/1049943286/ads_z.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 olm nerden geldi aklına ahah tam balta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Marty said: Sana pompa lazım Ne veriyim abime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Saeros said: şimdi üzülmüyosun ama üç gün sonra kol gibi girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Saeros said: şimdi üzülmüyosun ama üç gün sonra kol gibi girer Şunun birkaç yıllık sürümünü yaşıyorum hala ben, kartopu gibi büyüdü üstelik. Umarım öyle olmaz seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 WoW'a başla. Facebook'u da açma, 2 seneyse şimdi bir sürü arkadaşında eklidir o. Sonra gelsin stalklar, gelsin rakı eşliğinde albüm gezmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Erkek adam ayrılmaz, basar tekmeyi, şutlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 gadın gısmı ayrılırken max acı duyar sonra hafifler. ergeg adam zerre zklemez ama acısı dötünden sonra çıgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Biraz üzüldüm o yüzden uyudum. Şimdi uyandım rakıya gidiyorum. ; D Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Hemen seks. Acilen. En kötü akşam rakı içtiğin elemanlardan biriyle. Hoop -5 pain modifier direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 biriyle ilişkisi olduğunu gör, sonra onunla yaşadığın herşeyin başka bi herifle yaşadığını düşün. her anında kendin yerine o adamı koy. vicdan azabı yaşa, senin olan bir şey başkasının olduğu için şu an egon çöksün. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 axedice said: Hemen seks. Acilen. En kötü akşam rakı içtiğin elemanlardan biriyle. Hoop -5 pain modifier direk. ben daha çok özlüyorum lan başkasıyla seks yapınca. şöyle oluyor. ilk 15 dakika -5 pain modifier bir ömür +15 pain modifier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 paradoksalkedi said: biriyle ilişkisi olduğunu gör, sonra onunla yaşadığın herşeyin başka bi herifle yaşadığını düşün. her anında kendin yerine o adamı koy. vicdan azabı yaşa, senin olan bir şey başkasının olduğu için şu an egon çöksün. gg. Öldürdün olm adamı vurmasana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Mori erkeklerle yapma o zaman panpa kızlarla yap. Daha iyi gelir sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 doğru diyosun abi bi de öyle deniyim dur bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 asdjsnanhanfhdfadf biraz ur mum gibi olmuş ama @2 gibi de. güldüm ben. terazine tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 İşte bu yüzden hiç sevgili yapmadım, ne gerek var bunca acıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 sipeys bro şu arkadaşı pataklamak için yardımcı olabilirim sana paradoksalkedi said: biriyle ilişkisi olduğunu gör, sonra onunla yaşadığın herşeyin başka bi herifle yaşadığını düşün. her anında kendin yerine o adamı koy. vicdan azabı yaşa, senin olan bir şey başkasının olduğu için şu an egon çöksün. gg. ayrıca esh'e de temiz zengin dayağı lazım benim topikte de öyle ileri geri konuşmuştu hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar