Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

komşunun horozunu sapanla indirsem..

DaidaFlu

Öne çıkan mesajlar

başım çok büyük derde girer mi?

gayet nezih, eşşek kadar avm'ye 50 metre uzaklıkta, dublex sitelerin olduğu bir muhitte yaşıyorum millet ailemin yanında. gelin görün ki bizim sitede evin olduğu yerin tam arka tarafında bildiğimiz köylüler yaşıyor gecekonduda. olacak iş değil. bi de bunların 2 tavuğu 1 horozu var. bu kalleş yaratıklar sabahları özellikle bizim evin bahçesine atlayıp tam da benim uyuduğum odanın camının önünde ümüklerini sıkmışlar gibi ötüyorlar. özellike horoz olan hayvan oğlu hayvan. günlerdir uyku uyuyamaz oldum. dünyanın en düzensiz adamıyken uykum düzene girdi lan.

bu sabah kafama tak etti geçen hafta hatunun hediye ettiği sapan gözüme ilişti dedim vurucam ben bu horozu. içimdeki karate kamil çıktı ortaya.

sapan hazır, iyice katlanıp sertleştirilmiş ufak karton hazır.

ben şimdi bu lanet olası hayvanı ses tellerinden vursam bi şekilde. başım büyük derde girer mi? adam bana dava falan açsa "mala-mülke zarar vermekten" 20 sene yer miyim? gerçi hukuk falan da yalan bu günlerde ama.

bi yardım edin. :<
Sosyal ağlarda paylaş

sıkıntı kesinlikle horozun canını almak değil. horozun canı tamamen teferruat.
sıkıntı benim tatlış uykumdan hunharca uyandırılmam her sabah aynı saatte.

cama siyah poşet assam ya da bahçeyi komple siyah poşetle donatsam yine gelir mi ki?

ps. balkona asınca güvercin zıçmaz derler ya.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Herşeyi geçtim de senin hatun sana niye sapan hediye ediyor? İlkokulda mısın?

Camı açık bırak eve girsin, sonra haneye tecavüzden kesip yersin. Horoz eti biraz kart olur ama.

abi ayıp ama ya.
herkes bu konuyu bekliyormuş gibi mesaj yağdırmış bide benimle aynı şey yazılmış.

off canım sıkıldı yemin ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

sapanı boşver. japon pazarından falan boncuk atan tabanca al.
öttüğü zaman aç camı sık iki tane sitigetlan! diye bağır. bi kaç gün sonra alışır korkudan gelmez.

ben eski evimde sokaktaki cocuklara sıkardım. korkmuyorlardı gerçi oyun zannetmeye başlamışlardı. güle güle kaçıyorlardı geri geliyorlardı inadı bağırıyorlardı asdfgh
Sosyal ağlarda paylaş

Etrafta sokak kedisi filan yok mu?
Bi süre besle filan arka bahçene alıştır. 1v1 çekinebilirler de birkaç tane toplanabilirlerse arada horoza kesin dalarlar, sen de sorunsuz bir şekilde kurtulursun.

Gerçi alışırlarsa bu sefer onlar kalırlar, o biraz problem olabilir. Ona karşı da sokak köpeklerini filan alıştırırsın artık, ne biliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

sapanı boşver. japon pazarından falan boncuk atan tabanca al.
öttüğü zaman aç camı sık iki tane sitigetlan! diye bağır. bi kaç gün sonra alışır korkudan gelmez.

ben eski evimde sokaktaki cocuklara sıkardım. korkmuyorlardı gerçi oyun zannetmeye başlamışlardı. güle güle kaçıyorlardı geri geliyorlardı inadı bağırıyorlardı asdfgh

mantıklı da delmeyek hayvanı kışkışlarken. o daha sıkıntılı. kendimi kaptırıp tüm kümese TK atmak da var ucunda.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Etrafta sokak kedisi filan yok mu?
Bi süre besle filan arka bahçene alıştır. 1v1 çekinebilirler de birkaç tane toplanabilirlerse arada horoza kesin dalarlar, sen de sorunsuz bir şekilde kurtulursun.

Gerçi alışırlarsa bu sefer onlar kalırlar, o biraz problem olabilir. Ona karşı da sokak köpeklerini filan alıştırırsın artık, ne biliyim.

kedi kalsın abi akarı yok kokarı yok. en azından uyandıracak kadar sesi çıkmıyor palelerin. mantıklı bu. tenks.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...