BaaL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://vimeo.com/70897060 konuştuğu yerlere kadar sabredin. bizim bilmediğimiz bir şeyin kafası heralde bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 böyle bir filmi mi varmış hiç yayınlanmadı sanırım lel ama çok güzel kadınmış ya, o gözler saçlar, vücudu da bomba gençken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Çalışkan Ahmet mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 tüylerim ürperdi lan bu ne böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 way anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 yatağın başında belirip şu surat mimikleriyle bu konuşmayı yapsa yemin ediyorum vücüdü terk eylerim yattığım yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Çok merak ettim filmi. Yönetmeni kim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 metin erksan.okulda izlemistim.ilginclikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Neyin kafası diye şu anki görüş ve çevre şartlarına göre düşünüyorsun. Bundan 30 sene öncesinde bunu sinemada izleyenleri düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 en fazla 3 gün oynamıştır sinemalarda o zamanki beklentiler çok acayip ya. ~buna açıklama getirmek istedim. İnsanlar o zaman eğlenip, gülebilecekleri filmleri tercih ediyorlar. Bol jönlü, esas oğlanı n acı çekse de sonunda mutlu sona ulaştığı filmeri tercih ediyorlar . O dönemlerde çekilen filmlerin hasılatıyla bir sonraki filmin çekilmesi gibi bir durum olduğundan, canım kardeşim filmi yüzünden arzu film batma noktasına gelmiş mesela. Filme bir giden ikinciye gitmediğinden, filmin hasılatı beklenen seviyeyi geçememiş. Sırf bu yüzden o dönemde kıt kanaat geçinen film şirketi batma noktasına gelmiş. Çok eğlenceli dönemler vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 filmden bir kesit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 ben şok.. yani kültür şoku yaşıyorum şu anda.. adeta beni bir no tiyatrosuna götürdü asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 abi ben utanıyorum ya böyle şeyleri izleyince o tek şeyin ne olduğunu da merak etmedim desem yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 zamaninin otesindeymis gercekten turk sinemasi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar