Odrin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 O kule bi kere düzeltilemez ancak aşağı doğru eğilmesi yavaşlatılabilir ve bunun için sürekli bir çalışma yapılıyor zaten.Daha önce de böyleleri çıkıp düzelticez falan demişlerdi daha da yamuldu zavallı kule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 isterlerse düzeltebilirler de ama bunun zaten kulenin tarihine, karizmasına :D uygun olmayacağını, sadece yıkılmasının önüne geçmek istediklerini söylemişlerdi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Abi yemın ederım tv'de pizza kulesı dıye yazıo du we Spiker dunyanın 7 harıkası dıyodu bak yemın edıyorum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Ruby_DraGon, 25 Aralık 2004 22:03 tarihinde demiş ki: Abi yemın ederım tv'de pizza kulesı dıye yazıo du we Spiker dunyanın 7 harıkası dıyodu bak yemın edıyorum Abi stardaki spiker de "Bugün 10 Kasım ve Atatürk'ün ölüm yıldönümünü kutluyoruz" demişti... Laf mı yani senin dediğin?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 e böhü be ben ilk msjları okuyunca baktım bi kaç tane var bunlardan sayılı mı vermişler diyede 2. sayfada gelmiş cevap ama içimde kalmasın bende diim pizza ne ya?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 hakkaten nerde yazıyo pizza ki :p *!konu başlığını değiştirdiğini çaktırmaz*[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 ehehe bir de izin çıkarmış bu amcama..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Ra_d ın koyduğu resimdeki yoruma koptum "Another idiot tourist saves the tower from toppling over" :D :D[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 25 Aralık 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 yaa harbıden tv'de ne dedılerse onlar ı yazdım assada pisa degıl pizza yazıodu we dunyanın 7 harıkası dedıler suc bende degıl ... *!Aglamaya baslar*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 pisa, italyanca eğik ya da eğri gibi bir anlama geliyordu :) düşünsenize "eğri kule" diye turistik bir kuleniz var ve bir süper zeka çıkıp "ben bunu düzeltirim!" diyor. hoş :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bu arada kuleyin tek olayı eğri olması. Yani eğri olmasa böyle bir kulenin varlığından haberdar olmazdık. Öyle tarihi pek bir manası, olayı falan yok yani... Ulan ülkemizdeki koskoca Artemis Tapınağını Amerika'ya, İngiltere'ye taşıyorlar ruhumuz duymuyor, bir denyo pisa kulesini düzeltcem diyor kıyamet kopuyor... Bak sen şu işe şu su şişesi şemsi paşa pasajı :P[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 bırakın amcayı tutmayın...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 O kule düzelmez imkansız :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 We amca dıyorkı benden baska 100 kısı gıttı dıyo ama hepsı baska mılletlerden ben turkum dıyo turkun azmı yeter dıyo ..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 o amcanın azmi ancak pisa kulesinin mermerini deler.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Bi de adam tutturup ta gıdıomus cok gulerım ha .. :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Gitmiş ve görmüş biri olarak, -Mahalle eğik değil, -Çelik halatlarla tutuluyorlar fakat düzeltmiyorlar sadece tehlikeyi önlüyorlar(kule her yıl biraz daha eğiliyor normalde), -7 Harikadan biri değil, -Pisanın karşısındaki kilisenin çanı(yada böyle birşey tam olarak hatırlamıyorum.) olarak yapılıyor.Yapan mimar 2. kattan sonra eğildiğini görünce bırakıyor ve sonrasında intihar ediyor.Başka bir mimar gelip devam ediyor ve kule bitiriliyor. Gideli baya oldu hatırlarsam başka şeylerde yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Ractamainus, 25 Aralık 2004 22:51 tarihinde demiş ki: pisa, italyanca eğik ya da eğri gibi bir anlama geliyordu :) düşünsenize "eğri kule" diye turistik bir kuleniz var ve bir süper zeka çıkıp "ben bunu düzeltirim!" diyor. hoş :) LoL[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 said: Ra_d, 25 Aralık 2004 21:39 tarihinde demiş ki: topicin üstüne bu resim süper gitmiş euohoeıhoue[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 İtalyanlar Pisa kulesinin sorununu zaten çözmüş. Karizma kalsın diye kuleyi eğik tutuyorlarmış,yoksa temelindeki çökme yumuşamam kil mil bilmemne olayını bitirmiş herifler. İtalyaya kadar zahmet edip giden, kuleyi gezen, oradaki koruma işlerinden sorumlu amcaları bulup mühendislerle tanışıp ahiret sualleriyle adamcağızları terleten babamın yalancısıyım.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 adamlar halletmiş galb[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 süpermende yapıyodu bi bölümünde onu çok zor diil biraz ittiriveriyon köşeden işte[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 aah photoshopçu gençlik aah[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 said: karpuz, 25 Aralık 2004 22:06 tarihinde demiş ki: said: Ruby_DraGon, 25 Aralık 2004 22:03 tarihinde demiş ki: Abi yemın ederım tv'de pizza kulesı dıye yazıo du we Spiker dunyanın 7 harıkası dıyodu bak yemın edıyorum Abi stardaki spiker de "Bugün 10 Kasım ve Atatürk'ün ölüm yıldönümünü kutluyoruz" demişti... Laf mı yani senin dediğin? heh bide şu var. trt de spiker takdim eder Şimdi karşınızda pink floyd ve arkadaşları[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 pisa kulesinin yikilmasinin engellenmesi, ve hatta duzeltilmesi yillardir gundemde olan bir sey zaten, yillardir gorevli bi ekip falan var bu konuyla ugrasan? [okumadim tamamini basligin] pisa egri demek degil, pisa kulesinin oldugu sehrin adi Pisa :) Galata Kulesi gibi yani:) discoveryde izlemistim bi ara, adamalr yuksekte kalan tarafindan toprak cekiyolardi kuleyi duzeltmek icin yavas yavas. yukarlarda bi yerde bunla ilgili bi cizim de gordum sanirim.[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar