Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 8 :YARGITAY GÜM GÜM GÜM

unity

Öne çıkan mesajlar

uvv beybi, tayyip'e götüm götüm yanaşma:

said:
Aziz Yıldırım, "Bütün bu operasyonları, bizim operasyon dahil olmak üzere cemaat yapmıştır. Şike davası iktidarı ele geçirmek amaçlı bir yargının eseridir. Beni Ergenekon'dan içeri alamadılar, şike davasını uydurdular" dedi.

Haha off, Cumhuriyetin savunucuları!!!

said:
* Sabiha Gökçen'e gelen yönetici Mahmut Uslu açıklamalarda bulundu. Uslu'nun açıklamaları şöyle;

"Bu geçen sürede Başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşlarımız 1 yıl hapis yattı. Son bir buçuk yıldır Yargıtay kararı bekleniyordu. Başbakan'ın söylediği gibi çok büyük yanlışlıklar yapıldı. Hala inanıyorum ki hukuğun mücadelesini sonuna kadar veririz. Hükümet yeniden adil bir yargılamayı sağlarsa müteşekkir kalırız. Paralel yapı olmadan yargılama ile Fenerbahçe'nin suçsuz olduğunu ispat edicez. Olmazsa da hukuğun gereğini sonuna kadar yaparız.
Buraya gelenler kalben bir sevgidir. Menfaat yok burada. Aziz Yıldırım kalben beraat etti. Bu insanlar liderine destek çıkıyor diyorum. Yıldırım'ın yeniden içeriye girmeyeceğine inanıyorum. Onun için Türkiye'ye gelmez diyenleri Allah'a havale ediyorum. Ben yönetimde değilken yönetici arkadaşlarımız, kongre üyelerimiz ve taraftarımızın sahiplenmesi ile ayakta kaldık. İnşallah kötü günler geride kalır."
Sosyal ağlarda paylaş

T_T Gezi olayları yüzünden üzerimize geldiler. Akp'nin fenerin arazisinde gözü var böhü böhü...

T_T Yeni gündeme göre cemaat iktidarı ele geçirmek istiyor. Önceden söylediklerimiz deli saçmasıydı. Aslında süpersonik başbakanımız gibi bizde madur duruma düştük. Yeni baş kötü cemaatçiler sayesinde ergenekonlulara yapıldığı gibi yeniden yargılanmak istiyoruz böhü böhü...
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Bugün sabah gazetesinin haberine göre gülen aziz i aramış, iş birliği yapalım size de güzellik yaparız tarzı konuşulmuş. Aziz yıldırım reddetmiş.

Lan akp mi düşman, cemaat mi düşman, abd mi düşman? KİM ABİ SİZİN DÜŞMANINIZ ahah.
sabah gazetesine inanma ihtimalini sevdim ben senin
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

SeaGle said:

Bugün sabah gazetesinin haberine göre gülen aziz i aramış, iş birliği yapalım size de güzellik yaparız tarzı konuşulmuş. Aziz yıldırım reddetmiş.

Lan akp mi düşman, cemaat mi düşman, abd mi düşman? KİM ABİ SİZİN DÜŞMANINIZ ahah.
sabah gazetesine inanma ihtimalini sevdim ben senin

Sabah gazetesi niye aziz yıldırımı yalasın durduk yere?

PARALEL YAPIYA KARŞI DİK DURDU desin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...