pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 "Tatar Ramazan" said: PattisliBöreği fazla kaçırmış, şekerden beyni sulanmış zaar Şeker demişken 1 yıldır sapasağlam olan Şikeci Azizin bol bol zıplayan şeker/tansiyon haberlerini izleriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Milliyet gazetesi yalan haber yapmis. Dogrusunu gormus oldum. En azindan hayallerde yasamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 balkon konusması heyecanlı olacak. azize dogru sıkar mı acaba toma suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Aferin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 akşam olaylar olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 seren , fener lig düşse kötü mü olur lan. heyecan gelir hayatına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 soyle bir ıslatsalar cok keyifli olur gibi geliyo. yoksa uefa catırdayabilir falan diyecek yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Kume duselim bence sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 abi şikeci damgasi yemissin zaten kume dedigin nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Yani. Küme düşmek çok da büyük bir dert değil. Düşsen de düşmesen de tescilli şikecisin şu saatten sonra. Her yerde Hırsız Fener diye bağıracaklar. Ama kulübü bu hallere sokan adamı hala omuzlara almaya gitmek nasıl bir zihnin ürünüdür, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Açıldım... Gidiyorum! Ah gidi ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 rte bir daha yatgılatacak temize çıkacaklar merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 RTE diye mi bağrıyor taraftaR ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 uvv beybi, tayyip'e götüm götüm yanaşma: said: Aziz Yıldırım, "Bütün bu operasyonları, bizim operasyon dahil olmak üzere cemaat yapmıştır. Şike davası iktidarı ele geçirmek amaçlı bir yargının eseridir. Beni Ergenekon'dan içeri alamadılar, şike davasını uydurdular" dedi. Haha off, Cumhuriyetin savunucuları!!! said: * Sabiha Gökçen'e gelen yönetici Mahmut Uslu açıklamalarda bulundu. Uslu'nun açıklamaları şöyle; "Bu geçen sürede Başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşlarımız 1 yıl hapis yattı. Son bir buçuk yıldır Yargıtay kararı bekleniyordu. Başbakan'ın söylediği gibi çok büyük yanlışlıklar yapıldı. Hala inanıyorum ki hukuğun mücadelesini sonuna kadar veririz. Hükümet yeniden adil bir yargılamayı sağlarsa müteşekkir kalırız. Paralel yapı olmadan yargılama ile Fenerbahçe'nin suçsuz olduğunu ispat edicez. Olmazsa da hukuğun gereğini sonuna kadar yaparız. Buraya gelenler kalben bir sevgidir. Menfaat yok burada. Aziz Yıldırım kalben beraat etti. Bu insanlar liderine destek çıkıyor diyorum. Yıldırım'ın yeniden içeriye girmeyeceğine inanıyorum. Onun için Türkiye'ye gelmez diyenleri Allah'a havale ediyorum. Ben yönetimde değilken yönetici arkadaşlarımız, kongre üyelerimiz ve taraftarımızın sahiplenmesi ile ayakta kaldık. İnşallah kötü günler geride kalır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Yanlız onu yalanladı aziz cemaat demedim ben devletle ortak cemaat yapmıştır içinden sadece o kısmı almışlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 milletin oğlu kaçarken adam hapis yatmak için geldi, saygı duymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 T_T Gezi olayları yüzünden üzerimize geldiler. Akp'nin fenerin arazisinde gözü var böhü böhü... T_T Yeni gündeme göre cemaat iktidarı ele geçirmek istiyor. Önceden söylediklerimiz deli saçmasıydı. Aslında süpersonik başbakanımız gibi bizde madur duruma düştük. Yeni baş kötü cemaatçiler sayesinde ergenekonlulara yapıldığı gibi yeniden yargılanmak istiyoruz böhü böhü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bugün sabah gazetesinin haberine göre gülen aziz i aramış, iş birliği yapalım size de güzellik yaparız tarzı konuşulmuş. Aziz yıldırım reddetmiş. Lan akp mi düşman, cemaat mi düşman, abd mi düşman? KİM ABİ SİZİN DÜŞMANINIZ ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Aziz kadıkoye belediyesine oynasa çok rahat alır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 SeaGle said: Bugün sabah gazetesinin haberine göre gülen aziz i aramış, iş birliği yapalım size de güzellik yaparız tarzı konuşulmuş. Aziz yıldırım reddetmiş. Lan akp mi düşman, cemaat mi düşman, abd mi düşman? KİM ABİ SİZİN DÜŞMANINIZ ahah.sabah gazetesine inanma ihtimalini sevdim ben senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 onu geçtim kılıçdaroğlundan fazla oy getirisi olur başkan olsa asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bu şike davasina da mi ozel yetkili bakiyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 zekeriya öz abi bu dava işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 µh said: SeaGle said: Bugün sabah gazetesinin haberine göre gülen aziz i aramış, iş birliği yapalım size de güzellik yaparız tarzı konuşulmuş. Aziz yıldırım reddetmiş. Lan akp mi düşman, cemaat mi düşman, abd mi düşman? KİM ABİ SİZİN DÜŞMANINIZ ahah.sabah gazetesine inanma ihtimalini sevdim ben senin Sabah gazetesi niye aziz yıldırımı yalasın durduk yere? PARALEL YAPIYA KARŞI DİK DURDU desin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Çünkü azizi yalamıyor cemaati kötü göstermeye calısıyor bunu anlayamadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar