unity Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 CAS demis ki yani normalde daha fazla tokatlamak gerek match fixers fenerbahceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Cas kanırtmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 cas çıkarmadan 5 yapmış türkiyede 5 avruapada 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Namus davası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Off off twitterda özet geçenleri okudum da cidden iş CAS'a kalsa silkeleyip atacak. Bu da tamamı http://www.radikal.com.tr/files/cas_2013_a_3256_fenerbahce_sk.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 http://asset.vidivodo.com/vidservers/server01/videos/2010/07/08/21/v201007082109040401567.mp4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 FENERBAHÇE CUMHURİYETİ TEK BAŞINA DİMDİK AYAKTA KALICAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 CAS'ın dediği zaten aklı başında herkesin görebileceği gerçekler. Fenerbahçe şike yaptı. Şike sahaya yansımadı, adam gol attı, futbolcuların emeği gibi gerekçeler ancak çocuk kandırır. Bir de kanmak isteyenleri. Yok tape delil olur mu, Aziz yıldırım adil yargılandı mı vs ise başka mevzu. Herkesin adil yargılanması tabi ki doğru olan. Şahsen aziz yıldırım ve çetesinin ağır ceza mahkemesinden ceza alıp almaması pek umrumda değil. Hırsızların başbakan olduğu bir memlekette şikecilerin kulüp başkanı olması da kamu vicdanını yaralamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 cas'ta da badem bıyıklı abiler varmis. paralel yapı bunlar hep. yoksa aziz sike falan yapar mi hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ya işin özü şu. CAS kısacası ben horozum, sizin tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan çıkar tartışmanız beni bağlamaz. Ben üzerime düşen görevi yaptım şimdi kim yumurtlayacaksa yumurtlasın demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 lan o değilde biz niye ne yeniden yargılanmıyoruz, ne de ceza almıyoruz lan boku bokuna bizi de çektiler işin içine... Fiko'nun savunması da ceza aldırınca GG Lan şike yapmadık desek Avrupa'ya bir yıl alınmadık. Şike yaptık desek onun da cezası yok resmi olarak, ne Avrupa ne de TR'den. Şike yaptığı söylenen adamların dosyası "şike yapmışlar, ama delil yok. tekrar yargıya gönderilsin" denildi. Tekrar yargıya gitti tee ne zaman ama dosya açılmadı bile vs... Burada bile üvey evladız a.q asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 SON DAKIKA! Medyadaki CAS haberleri ile ilgili kulupten resmi aciklama geldi! SON DAKIKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 iyi güldüm. swfye değil, gerekçeli karara ve kararın nisan ayında tebliğ edilmiş olmasına rağmen siteden açıklama yapıp "bize böyle bişey gelmedü" denmesine güldüm asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Şu an CAS bir şey yapamıyor bildiğim kadarıyla ama UEFA 17 Temmuz'da bir şey yapmazsa FIFA topa girecektir CAS'ın bu kararından sonra. Ha CAS'a herhangi bir taraftan bir şikayet gelirse silkeler atar ama heralde. Bunca zaman kandırdılar kamuoyunu. Bakalım bundan sonra ne yapacak sevgili Aziz ve çetesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 3 tane birbirinden cins ultraslan arka arkaya mesaj atmış 3üde birbirinden bi haber rüyalar.swf haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Heh geldi yine ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 zoruna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 aziz alanen testis geçmiş sizle aylar boyunca asdfsdfs. cins ultraaslan demiş bir de, canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 guernica said: iyi güldüm. swfye değil, gerekçeli karara ve kararın nisan ayında tebliğ edilmiş olmasına rağmen siteden açıklama yapıp "bize böyle bişey gelmedü" denmesine güldüm asdfsdherkes bunu yazio da nerden bu? Yani fb nin aciklama degil gerekceli kararin nisanda teblig edildigi bilgisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ekşide okudum, radikalde de vardı ama bulamadım şimdi yerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 fizban said: guernica said: iyi güldüm. swfye değil, gerekçeli karara ve kararın nisan ayında tebliğ edilmiş olmasına rağmen siteden açıklama yapıp "bize böyle bişey gelmedü" denmesine güldüm asdfsdherkes bunu yazio da nerden bu? Yani fb nin aciklama degil gerekceli kararin nisanda teblig edildigi bilgisi. http://i.imgur.com/F7HVznt.png şunu diyorlar, kararın son sayfası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 o zaman borsada hissesi olan herkesin dava acmasi gerekiyor. bildigin yatirimciyi aldatmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ali ismail ölmez fenerbahçe bölünmez. son kale yıkılmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paralı köpeklerrrrr diye bağırır dava falan kalmaz ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 pavalı köpeklev benim fenerbahçemin hisselerini almışlav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar