Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 8 :YARGITAY GÜM GÜM GÜM

unity

Öne çıkan mesajlar

CAS'ın dediği zaten aklı başında herkesin görebileceği gerçekler. Fenerbahçe şike yaptı. Şike sahaya yansımadı, adam gol attı, futbolcuların emeği gibi gerekçeler ancak çocuk kandırır. Bir de kanmak isteyenleri.
Yok tape delil olur mu, Aziz yıldırım adil yargılandı mı vs ise başka mevzu. Herkesin adil yargılanması tabi ki doğru olan. Şahsen aziz yıldırım ve çetesinin ağır ceza mahkemesinden ceza alıp almaması pek umrumda değil. Hırsızların başbakan olduğu bir memlekette şikecilerin kulüp başkanı olması da kamu vicdanını yaralamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

lan o değilde biz niye ne yeniden yargılanmıyoruz, ne de ceza almıyoruz lan

boku bokuna bizi de çektiler işin içine...

Fiko'nun savunması da ceza aldırınca GG

Lan şike yapmadık desek Avrupa'ya bir yıl alınmadık. Şike yaptık desek onun da cezası yok resmi olarak, ne Avrupa ne de TR'den.

Şike yaptığı söylenen adamların dosyası "şike yapmışlar, ama delil yok. tekrar yargıya gönderilsin" denildi. Tekrar yargıya gitti tee ne zaman ama dosya açılmadı bile vs...

Burada bile üvey evladız a.q asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an CAS bir şey yapamıyor bildiğim kadarıyla ama UEFA 17 Temmuz'da bir şey yapmazsa FIFA topa girecektir CAS'ın bu kararından sonra.

Ha CAS'a herhangi bir taraftan bir şikayet gelirse silkeler atar ama heralde.

Bunca zaman kandırdılar kamuoyunu. Bakalım bundan sonra ne yapacak sevgili Aziz ve çetesi.
Sosyal ağlarda paylaş

guernica said:

iyi güldüm.
swfye değil, gerekçeli karara ve kararın nisan ayında tebliğ edilmiş olmasına rağmen siteden açıklama yapıp "bize böyle bişey gelmedü" denmesine güldüm asdfsd
herkes bunu yazio da nerden bu? Yani fb nin aciklama degil gerekceli kararin nisanda teblig edildigi bilgisi.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

guernica said:

iyi güldüm.
swfye değil, gerekçeli karara ve kararın nisan ayında tebliğ edilmiş olmasına rağmen siteden açıklama yapıp "bize böyle bişey gelmedü" denmesine güldüm asdfsd
herkes bunu yazio da nerden bu? Yani fb nin aciklama degil gerekceli kararin nisanda teblig edildigi bilgisi.

http://i.imgur.com/F7HVznt.png

şunu diyorlar, kararın son sayfası.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...