Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mobilde dünkü güncelleme sonrası baya sorunlar rapor edilmiş baktım da, bende de çift tıklayınca zoom yapmaz oldu chrome. UMarım kısa zamanda patch gelir, başka sorun yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ben pc versiyonundan da rahatsızım. windowsun selection color'ını kullanmıyor artık 32. versiyon. aptal default win7 mavisi var text seçmede. ve değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Güncellemeyi hangi telefon ile yaptın (telefonsa) Ona göre yüklemeyeyim böyle stabil gidiyor telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Yukleyecekti yer yok diye yetemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 "Tatar Ramazan" said: Mobilde dünkü güncelleme sonrası baya sorunlar rapor edilmiş baktım da, bende de çift tıklayınca zoom yapmaz oldu chrome. UMarım kısa zamanda patch gelir, başka sorun yaşayan var mı? Flag ayarlarına girermisin, ordan tıklama gecikmesi sekmesi gibi bişi olucak, onu deaktif et. Tıklama sorunu cozulur chrome://flags Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 benim de pc'de chrome sacmalıyor ya. video izlerken full ekrana aldıktan sonra tab değiştirilmiyor artık, tab değiştirmek istediğimde full ekrandan cıkıyor :S tab da değişmiyor videonun sitesinde kalıyor. digitürk izlerken twitter,pati falan kontrol ederdim yine dönerdim. şimdi olmuyor üstüne tekrar fulle almam gerekiyor yaşayan var mi bu sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 benim chrome baya bozuk ya 2 gündür sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abi basit bişey gibi görünebilir ama eziyet lan bildiğin sdsfs acı cekiyorum bişey izlerken, digimon izlemek acı verir oldu :/ dediğimi bir denesene red random bir youtube videosunda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 miyaw33 said: "Tatar Ramazan" said: Mobilde dünkü güncelleme sonrası baya sorunlar rapor edilmiş baktım da, bende de çift tıklayınca zoom yapmaz oldu chrome. UMarım kısa zamanda patch gelir, başka sorun yaşayan var mı? Flag ayarlarına girermisin, ordan tıklama gecikmesi sekmesi gibi bişi olucak, onu deaktif et. Tıklama sorunu cozulur chrome://flags Yaptım ama bişey değişmedi, yama bekleyecez artık napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 abi bu chrome napmış böyle ya bilgisayar için güncelleme yapmış herhalde rezalet.. müzik açılınca sayfada sekmenin yanında hoparlör işareti çıkıyor ve webde surf yaparken sürekli takılmalar oluyor. önceden böyle değildi. güncelleme yaparak daha da batıran tek program chrome'dur herhalde. android'te millet ağlıyor yeni güncelleme getirmeyin diye. her güncelleme ayrı bir sorun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 patch gelcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Sadece bende mi oluyor bilmiyorum ama artık Chrome açıkken telefonu bekleme moduna geçirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 dediklerinizin biri bile olmadi güncellendi ama hersey gayet normal.. ios falan herhal problem yaşayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Windows versiyonu bence gayet başarılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar