Grego Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 bu oyunda var birşey. kafamı kaldırayım bir dedim, saat 4 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 "Bob's mods" diye bi mod paketi var.... Olmaz olaydı. Ana oyundan sıkılınca el atmalık :) Modlar güncel mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Bob's mods'ta ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 anladığım kadarıyla çile var, kan, ter ve gözyaşı da olabilir. https://wiki.factorio.com/index.php?title=Mods/Bob%27s_Mods/Modules#ores Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Oyun Steel ve Oil'den sonra sapıtıyor, ilk başlardaki hoyratlığı yapamıyorsunuz kesinlikle. Planlı gidin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 anno da nobleman lerden sonra beynim yanıyor, bir eşit ağırlıkçı için bu kadarı fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Oyundaki bütün sistemleri 4-5 kat karmaşıklaştırıyor. Baz oyunu yalayıp yuttuktan sonrası için söyledim ben aklınızın bir köşesinde bulunsun ^_^ Oynaması çok keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 factorio dan sonra bu bile daha keyifli. ben bulaşmayayım bu bob un moduna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Baggio said: Dün maviyi ve electric furnace'i üreten iki line yapmam gerekti, hele cehennemin dibinden petrol çekmesi falan epix. Moru düşünemiyorum :p petrolu işlerken, heavy ve light oilleri tekrar breakdown edip önce lighta sonra petroluem'a vs indirirken bi beyin yanacak orda. boruları yanlsılıkla birbirn bağlamadan bibirine bağlamak bide su eklemek derken bi gidiceniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 10 saatlik oyundan sonra başımı kaldırabildim. http://i.lvme.me/kiafu9t.jpg Oyun ilk başta çok zor geliyor ama iki video izleyin hatları kurmasını öğrenin gerisi geliyor. Biter waveleri savusturmak için 3turret yeterli oluyor. Sarın etrafınızı bunlarla takılın ondan sonra. Oyunun başından beridir kömür sıkıntım vardı ufacık iki stoğumda bittiğinde yeşil science için hat kurmuştum. Zar zor biter baselerin arasında büyük mkömür ocağı kurdum etrafına 6turret diktim ve express tren seferi kurdum. Kömür sıkıntısı bitince şu petrol işine gireyim dedim yakınımda öbek öbek bir yığın kaynak vardı bir iki video ardından olayı çözdüm heavy/light oil kaynak fazla olduğundan petrolium yapamaz oldum. Çözümü solid fuelden yana buldum (sonradan petroliuma geri dönüştürmeyi buldum.) En son tank teknolojisi birde body armor açtım şimdi biter baselerinin göbeğine girip alien tekleri toplamaktayım. Sanırsam oyun bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 dün yine oturdum başına, yok. olmuyor. hem üretim bantlarını kurup hem simetrik düzgün bir görüntü yapamıyorum. o elektrik direkleri, alakasız yerde birbirlerine bağlanıp duruyorlar. haramidere oto sanayiye döndü yine ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 NolaxThensbane said: Kömür sıkıntısı bitince şu petrol işine gireyim dedim yakınımda öbek öbek bir yığın kaynak vardı bir iki video ardından olayı çözdüm heavy/light oil kaynak fazla olduğundan petrolium yapamaz oldum. Çözümü solid fuelden yana buldum (sonradan petroliuma geri dönüştürmeyi buldum.) Şu sorunu storage tank kurarak çözebiliyorsun. Storage dolduğunda kırıp, yeniden yerleştirdiğinde içlerindeki materyal çöp oluyor. Kısa, kolay çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 2 tanker daha koyun sonra breakdown ediceksiniz fuel'e zaten beklesinler kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 2 tanker var zaten kenarda üretim durmaması için besliyor sürekli :D advanced yapınca heaavy oil miktarı azalıyor heavyde lighta çeviriyorum lighttanda petrolium gas yaptım canavar gibi hiç bir sıkıntım yok şu an. Ancak oyun hakikaten bitti bir esprisi kalmadı bütün teknoloji falan açtım. Robot kasacam şimdi birtek onu yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Map settings'i nasıl yaptın? Rich yield minerals, low count - low power aliens falan yaptıysan evet bitti. Yok biraz zorlaştırdıysan, oyundan sıkılacak şekilde saçmalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 normal bıraktım settingleri Tankı acıp yaptıktan sonra zaten alien tehdidi diye birşey kalmadı alien artifacts manya oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 çok sardı oyun beni ya. ben de şey sorucam bu tren olayını beceremedim iki tane durak yaptım birinden diğerine gidiyor ancak geriye -dönüş yolunu yapmama rağmen- yol yok diye uyarı vererek dönmüyor neden olabilir?dönüş yoluna da mı durak yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 trenin iki ucuna da lokomotif koymayı dene. Ben de çok deneyemdim tren ama böyle çözmüştüm sorunu bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Sabah satın aldım hala daha oynuyorum resmen 1 günümü yedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 abi 20 dolar edermi gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Fransuxa said: abi 20 dolar edermi gerçekten Valla vaktinde railroad tycoon hastası oldugumdan dolayı bence eder. Hele birde arkadaşlarla oynadığında çok iyi diyebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 fazlasıyla eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 NMS'in 150tl ettigi bir dunyada eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 bi harita 30 saat sürermi. ömrümü yedi resmen. Sonra tekrar başladım tabi. Yeni maptede 8 saat olmuş... Mod falan kullanıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Oyunun gideri baya baya var. Çok iyi addonlar da var. 100 saat de sürer bir harita, duruma göre :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar