fizban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 senin yaşadığın kötü birşey olabilir ama mobbing o değil, kusura bakma. yani gasp edilen adamın tecavüze uğradım diyip, sonra tecavüz çok kötü birşey kaç yıldır çalışıyorum ben demesi gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yav yok. aslında ettiğim laflar nerelere gitti. arkadaşlar maşallah işlerini iyi biliyorlar. mobbing bezdirmektir. ama amaç nedir. bir şekilde kime uygulanıyorsa işten çıkması ya da çıkartılması ile sonuçlanan bir uygulamadır. mobbing = ayak kaydırma dememin nedeni de eninde sonunda işin oraya gelmesindendir. sipeyskeyk said: abi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 iş oraya varmayabilir ama veya amaç direkt olarak o da olmayabilir. ondan kullanımın yanlış. yanlış bir şey söylüyorsun, düzeltiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yok. yanlış bir şey söylemiyorum. mobingin amacı (aç istediğin yerli-yabancı sözlüğü)çalışanı bezdirmektir ve patron/müdür tarafından yapılan bir eylemdir. amaç genellikle çalışanın işten ayrılmasını sağlamaktır. buna da argoda "ayak kaydırmaca" deniyor. günlük hayatımıza girdi mi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 çeto haklı son söylediğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 böyle trend kavramların hayatımıza girince yaşanan bu kafa karışıklığına, anlam karmaşasına hastayım ya. nefret söylemi favorim bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 sadece müdürde yapmaz. çalışanlarda mobinge dahil oluyorlar. gruplaşıp seni dışarıda bırakmak vs, patronla içli dışlı olup, senin patron yalakası olmayacağını bildikleri için, her türlü psiliğide yapar. atıyorum dışarı çıkarsınız sigara içmeye çıktınız 5 kişi, kakarakikiri muhabbet ederler, siz bi laf söyleyince herkes susar vs vs seni sevmeyen adam mobing yapan adam kısaca ayağını kaydırmak ister. senin orada çalışmanı istemez. sevmediğim bir insanın neden benle aynı şirkette çalışmasını isteyeyimki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 evet.mekanizma aynen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bence çetintaşa paticikte mobbing uygulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 başlıga bak yarı ingilizce yarı türkçe dslfş Ich bin one patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Black-ice said: bence çetintaşa paticikte mobbing uygulanıyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 paticikte en büyük mobbing banlananlara yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 adamın mobbingi arada kaynadı yine tartışmaya döndü topic. burada da mobbing var, konu açmayalım diye yapılan çalışmalar hep bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Benim başlıklarda o olay fix zaten konu tartışılmaz genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 senin olayin bambaska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 kuddusi abi gene çok tatlı konu genelinde canıms <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Lord_Argos said: Benim başlıklarda o olay fix zaten konu tartışılmaz genelde abi ama sen de durdun izledin olan biteni. gir araya konuşsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mobbing bi tek kizlara yapilir olm. Gulerler adama patronum mobbing yapiyo derseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Esh said: Mobbing bi tek kizlara yapilir olm. Gulerler adama patronum mobbing yapiyo dersenizUuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 o değil de "mobbing xxx demektir" lafı ve "mobbing in amacı xxx dir" demek birbirinden bayağı farklı şeyler. çok seviyorum "ben onu demek istemedim" li defansları sadklasdkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Black-ice said: bence çetintaşa paticikte mobbing uygulanıyor. Aynen. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Dworgian said: o değil de "mobbing xxx demektir" lafı ve "mobbing in amacı xxx dir" demek birbirinden bayağı farklı şeyler. çok seviyorum "ben onu demek istemedim" li defansları sadklasdkl birader.sanırım yazdıklarımı okuyan ortalama zekaya sahip insanlar ne demek istediğimi anladılar. sen ve senin gibi ortalamanın üzerinde zeki arkadaşlar anlamadıysanız gerçekten özür dilerim. hata bende. ok?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 insanlara, (kendini zeki hissedip) çaktırmadan gerizekalı demene gerek yok. burada yazan herkes demek istediğini anlıyor. gel direk "gerizekalı" diye başla lafa da bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bu mobbing kullanimi da troll gibi oldu heralde, olur olmaz herseye kullaniyo millet. mobbing olmasi icin bi kere mob olmasi lazim, patron sana kizinca mobbing olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar