Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mobbing Yapan Müdür

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

yav yok.
aslında ettiğim laflar nerelere gitti. arkadaşlar maşallah işlerini iyi biliyorlar.
mobbing bezdirmektir. ama amaç nedir. bir şekilde kime uygulanıyorsa işten çıkması ya da çıkartılması ile sonuçlanan bir uygulamadır.
mobbing = ayak kaydırma dememin nedeni de eninde sonunda işin oraya gelmesindendir.

sipeyskeyk said:

abi ya :(

Sosyal ağlarda paylaş

sadece müdürde yapmaz. çalışanlarda mobinge dahil oluyorlar. gruplaşıp seni dışarıda bırakmak vs, patronla içli dışlı olup, senin patron yalakası olmayacağını bildikleri için, her türlü psiliğide yapar.
atıyorum dışarı çıkarsınız sigara içmeye çıktınız 5 kişi, kakarakikiri muhabbet ederler, siz bi laf söyleyince herkes susar vs vs
seni sevmeyen adam mobing yapan adam kısaca ayağını kaydırmak ister. senin orada çalışmanı istemez. sevmediğim bir insanın neden benle aynı şirkette çalışmasını isteyeyimki ?
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

o değil de

"mobbing xxx demektir" lafı ve "mobbing in amacı xxx dir" demek birbirinden bayağı farklı şeyler.

çok seviyorum "ben onu demek istemedim" li defansları sadklasdkl

birader.sanırım yazdıklarımı okuyan ortalama zekaya sahip insanlar ne demek istediğimi anladılar. sen ve senin gibi ortalamanın üzerinde zeki arkadaşlar anlamadıysanız gerçekten özür dilerim. hata bende.
ok?!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...