Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Olur olmadık herşeyden ağzımıza sıçıyor psikolojim bozuldu resmen varmıdır çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 herkese yapıyorsa ofiste, birgün iş çıkışı sıkıştırıp dövün. pamuk gibi olur ertesi güne. ama işyerindeki herkes ortak olacak bu günaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bence sen mobbinging anlamını bilmiyorsun ve ne derece ciddi olan birşey olduğundan haberdar değilsin. ota boka mobbing demeyin. kızmış işte müdür, ya da sürekli kızıyor. ama sana parmakla gösterip "hohahaha ibneye bakın lan" diye herkesin ortasında dalga geçiyorsa bu mobbingdir. gidip kan alabilirsin. her kızmaya, azara mobbing demeyin. sonra siz rezil olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Tanıdık olmasa kendimi tutmayacağım zaten o sebepten içim içimi yiyor. İşe sinir hapı içip mi gitsem bu seferde ben pamuk gibi olurum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 birkaç kez yaşadım aynı sıkıntıyı. işine yarayacak önerilerim olabilir. şu sorulara cevap alabilir miyim? -kaç yaşlarında? -sen kaç yaşındasın? -kaç senedir çalışıyorsun orada? -satış,planlama,artık hangi iş ile uğraşıyorsunuz o konuda ki hedeflerine ulaştın mı geçtiğimiz sene? -firma geneli ulaştı mı? -bu mobbing yapan dallama hedeflerine ulaştı mı? -senden başka senin pozisyonunda kaç kişi var? -maaş+prim mi çalışıyorsun? -hangi sektörde çalışıyorsunuz? -mezun olduğun okul ile sana mobbing yapan dallamanın okullarını kıyasladığında, daha doğrusu eğitim durumunuzu karşılaştırdığında senin okulun-eğitimin ondan daha mı fazla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Lord_Argos said: Tanıdık olmasa kendimi tutmayacağım zaten o sebepten içim içimi yiyor. İşe sinir hapı içip mi gitsem bu seferde ben pamuk gibi olurum ^^ içme niye vücuduna zarar vereceksin adam yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 çok fazla "mobbing mobbing" falan diye duymaya başladım ben de. bence de millet abartıyor gibi geliyor. illa aşağılaması gerekmiyor ama mobbing olması için orası da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Abi onu da yapıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Lord_Argos said: Olur olmadık herşeyden ağzımıza sıçıyor psikolojim bozuldu resmen varmıdır çözümü tam olarak neler yasandi. bir kac örnek olay ver. tarafsiz anlat ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bana mudurum sesini yukseltsin 3dk sonra ayrilirim isten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 mobbing kelimesini, aşk kelimesi gibi biraz sündürdü çalışanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 KuddusiMavra said: -mezun olduğun okul ile sana mobbing yapan dallamanın okullarını kıyasladığında, daha doğrusu eğitim durumunuzu karşılaştırdığında senin okulun-eğitimin ondan daha mı fazla? budur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abi müdürün ses yükseltmesi nedir ya. lise stayla. torna tesviye atolyesinde bile anca çıraklara ses yükseltiyor usta başı. büyük problem yaratır firma başına normalde o ses yükseltme olayı. mobbing konusuna gelince, mobbing hakaret değildir. "gizli" psikolojik baskı en doğru tanımı olur sanırım mobbing'in. misal yaptığın bir işle ilgili olarak sürekli aaa çok pahalıya yaptırmışsın onu şu paraya yaptırırdım ben diyen müdür yada normalde imkansız zamanda imkansızı isteyen, yapamadığını / yarım yaptığını söylediğinde ohooo en baştan söylesen ben işte bilmem kimle hallettirirdim diyen müdür mobbing yapıyordur. vay ibneye bak hohoho diye dalga geçen adam, yada bağıran çağıran üst yetkili en düz tabirle şahsına hakaretten ve çalışan haklarından dava edebilirsin. mobbing değil bu onun işleyişi bambaşka diye biliyorum bu tarz şikayetlerde vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 mobbing dediğiniz ayak kaydırmadır beyler. bunu da yapmanın bir çok yolu var. patrona senin arkandan sayar döker, patronun önünde seni türlü şekillerde küçük düşürür, seni sürekli eleştirerek işten soğumanı sağlar....amaç ayak kaydırmadır işte. ya senin kendiliğinden çekip gitmeni sağlamak için (ki çoğu mobbing aslında bu amaca hizmet etmek içindir ve yine çoğu patronun bilgisi dahilindedir)veya müdür kötü niyetli ise seni yanlış yapmaya zorlayıp işten çıkartabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 mobbing ayak kaydırma demek değildir. yine hatalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yavhehe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 çeto ve internet terminolojisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bilmemek değil, öğrenmemek ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 he canım, sen benim gibi 20 sene çalış, birkaç mobing yaşa, ondan sonra belki öğrenirsin neyin ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abi sen yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ahahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 mobbingi en çok bana soracaksınız en çok bana ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 çeto büyükburç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yok canım, yanlış anlayacak bir şey yok. mobingin ne olduğunu ya yaşayarak öğreneceksiniz ya da kavurmaya soracaksınız. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 abi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar