Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mobbing Yapan Müdür

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

bence sen mobbinging anlamını bilmiyorsun ve ne derece ciddi olan birşey olduğundan haberdar değilsin. ota boka mobbing demeyin.

kızmış işte müdür, ya da sürekli kızıyor.

ama sana parmakla gösterip "hohahaha ibneye bakın lan" diye herkesin ortasında dalga geçiyorsa bu mobbingdir. gidip kan alabilirsin.

her kızmaya, azara mobbing demeyin. sonra siz rezil olursunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

birkaç kez yaşadım aynı sıkıntıyı. işine yarayacak önerilerim olabilir.
şu sorulara cevap alabilir miyim?
-kaç yaşlarında?
-sen kaç yaşındasın?
-kaç senedir çalışıyorsun orada?
-satış,planlama,artık hangi iş ile uğraşıyorsunuz o konuda ki hedeflerine ulaştın mı geçtiğimiz sene?
-firma geneli ulaştı mı?
-bu mobbing yapan dallama hedeflerine ulaştı mı?
-senden başka senin pozisyonunda kaç kişi var?
-maaş+prim mi çalışıyorsun?
-hangi sektörde çalışıyorsunuz?
-mezun olduğun okul ile sana mobbing yapan dallamanın okullarını kıyasladığında, daha doğrusu eğitim durumunuzu karşılaştırdığında senin okulun-eğitimin ondan daha mı fazla?
Sosyal ağlarda paylaş

abi müdürün ses yükseltmesi nedir ya. lise stayla.

torna tesviye atolyesinde bile anca çıraklara ses yükseltiyor usta başı. büyük problem yaratır firma başına normalde o ses yükseltme olayı.

mobbing konusuna gelince, mobbing hakaret değildir.

"gizli" psikolojik baskı en doğru tanımı olur sanırım mobbing'in.

misal yaptığın bir işle ilgili olarak sürekli aaa çok pahalıya yaptırmışsın onu şu paraya yaptırırdım ben diyen müdür

yada normalde imkansız zamanda imkansızı isteyen, yapamadığını / yarım yaptığını söylediğinde ohooo en baştan söylesen ben işte bilmem kimle hallettirirdim diyen müdür mobbing yapıyordur.

vay ibneye bak hohoho diye dalga geçen adam, yada bağıran çağıran üst yetkili en düz tabirle şahsına hakaretten ve çalışan haklarından dava edebilirsin. mobbing değil bu onun işleyişi bambaşka diye biliyorum bu tarz şikayetlerde vs.
Sosyal ağlarda paylaş

mobbing dediğiniz ayak kaydırmadır beyler.
bunu da yapmanın bir çok yolu var.
patrona senin arkandan sayar döker, patronun önünde seni türlü şekillerde küçük düşürür, seni sürekli eleştirerek işten soğumanı sağlar....amaç ayak kaydırmadır işte. ya senin kendiliğinden çekip gitmeni sağlamak için (ki çoğu mobbing aslında bu amaca hizmet etmek içindir ve yine çoğu patronun bilgisi dahilindedir)veya müdür kötü niyetli ise seni yanlış yapmaya zorlayıp işten çıkartabilmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...