monoscope Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 sabah activia yedim öğlen yağsız çoban salata akşam 100 gr ızgara levrek yedim üstüne 180gr kadayıf yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 DOMUZ GİBİ OLURSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Garbıjlığında bi seviyesi olmalı ya. Bu ne ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 balığı yedikten sonra tartıldım 1 kilo vermiştim sabahtan bu yana acaba kadayıf bozar mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 mna bile kor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Jaegerjaquez said: fail so hardcore ahahasgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 of çok fagim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 tatlı yemeye ne gerek var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ya dayanamıyo insan bütün gün literally hiçbişey yemeyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 e abi normal öyle katı diyet olur mu yavaş yavaş azaltılır yediklerin öyle çat diye bırakırsan herşeyi patlıyosun bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ama cidden merak ediyorum yani. kalori kotan teorik olarak 500 diyelim bütün gün hiçbişey yemedin akşam 1000 kalorilik bi tatlı yedin kilo mu alıyosun sabaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 gün içinde ki aktivitelerin öenmli bide sırf yemekle olcak bişi değil her saat tartıya bakarsan bide kafayı yersin ben o yazdıklarının 4 katını falan yiyom bi öğünde almıyom kilo falan tabi abartı örnek bu birazda spor önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 diyeti 1 kere bozmadan bişi olmaz zaten haftada 1 çok abartmadan bozarsın artık diyetini lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 kızlığım bozulsa bu kadar üzülmem, bütün gün bişey yemeyip akşam gözüm dönüp ipin ucunu az bişey kaçırınca bile ağlayasım geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 7 katını yiyoruz lan senin kilo alcaz diye ahha zor işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 kardeş gün içinde hiç bişi yemediğin için akşam o tatlıyı yemek zorunda kalmışsın bunun farkında ol. eğer akşam karnın acıkıyorsa ki acıkması çok normal tatlı yerine direk protein ye. et yiyip uyu hatta. ben öyle yapıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 yogurt iyidir hocam akşam acıkmaları için içine biraz kekik kırmızı biber karabiber falan combo yapılabilir arada azcık kuruyemiş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 monoscope said: kızlığım bozulsa bu kadar üzülmem, bütün gün bişey yemeyip akşam gözüm dönüp ipin ucunu az bişey kaçırınca bile ağlayasım geliyo İmzalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ahaha abi so close... olmuş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 NolaxThensbane said: mna bile kor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 olm şaka gibi lan ahahahahha dün sabahki kilomdan 1.5 kilo eksik çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 71.5 yerine 70 mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 aramızda 1-2kg nun lafı olmaz ayıp ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar