Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ya birde plazma istemediğimin sebebi şu kalıcı lekelerin oluşması. yoksa başka bişi diyil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Burning olayına çok takılmayın. Plazmalara 200 saat civarı rodaj çekin birde aynı kanalda 4-5 saat durmazsan bir yanık olmuşuyor. Oluşan yanıklarında %95'i geçici yanık dediğimiz yanıklar. Yani ekran yıkama ile yarım saatte kendiliğinden geçen yanıklar. Ben 6 aydır kullanıyorum daha hiç yanık oluşmadı. Panasonic plazmanın devi ancak fiyatları öyle böyle değil. Aşırı şişirme fiyatları var. LG 670s al. İnanılmaz bir f/p ürünü. Normal göz ile asla farkı anlayamazsın. Sadece Calman gibi benchmark - tweak programlarında veri olarak farkını görürsün. Pany 50" giriş seviyesi st ler 4.5k civarı satılıyordu, şuanki fiyatı ne bilmiyorum. Bu parayı vereceğine 60" lg al keyfine bak. TV dediğin büyük olur. Ben 2.4 metre izleme mesafesinden 60" izliyorum. 65 olsa onu alırdım. Salona girdiğin zaman tv'de evin bir bireyi gibi duruyor. Selam verip koltuğuna oturuyorsun, görmemek mümkün değil =) Bazı arkadaşlar 4-5 bin liraya 47" en üst düzey tv ler tercih ediyorlar. Bence tamamen hata. 47" üst düzey alacağına 55-60" orta düzey al. Sen arkadaşlarına sinema keyfi yaparken kimse sana tv'nin spec lerini sormuyor. Ekran küçük mü büyük mü seyir zevki budur. O yüzden orta seviye düşünenler için kaçınılmaz tercih plazmadır. Ha ben 8-10 lira sony-sharp led lere para verebiilyiorum diyorsan o zaman ok. Birde dediğim gibi; şu aralar tv ye büyük para yatırmama zamanı. Geçiş dönemi yaşanıyor, oled amoled 2k-4k tv ler 2-3 max 4 yıla herkesin alabileceği fiyatlara inecek. O zamana kadar düşük fiyatlı f/p büyük ekran bir plazma ile keyfini çat. 3-4 yıl sonra yeni teknolojiye para yatırırız. Bir kaçta casp koyim ama ayfon 4 kamerası tırtingo. ben magic kumanda hediyesi ile birlikte 2400 civarı almıştım. Güzel kampanyaydı. Son olarak bir tips verim; mağazada incelediğiniz televizyonlar eve bambaşka olarak geliyor bunu unutmayın. Mağazalarda her plazma aşırı karanlık soluk gözükür, mağaza aydınlatması aşırı yüksek olduğu için led lerin yanında çok dandik gözükürler. Mağazalar led'leri mağaza modunda yani vivid kullanırlar ve aşırı parlaktırlar. Evinize getirdiğinizde asla o modda kullanamazsınız gözünüz erir. Mesala ben 670s ilk incelediğimde renkları aşırı soluk ve parlak değil gibi duruyordu. Ama eve getirince panel aydınlatma contras hepsini kısmak zorunda kaldım. Mağazada gördüğünüzle evde ki bambaşka tv http://i.hizliresim.com/eXoznj.jpg http://i.hizliresim.com/x3a4Xr.jpg http://i.hizliresim.com/xYlo2j.jpg http://i.hizliresim.com/xEqjnq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 selam alırken baya bi araştırmıştım bende, Plazmalar görüntüyü daha doğal ve iyi veriyor. Ancak ev ışık alıyorsa, çok fena yapıyor dediler ondan vazcaymıştım. 55" Led tv aldım, 2.6k ya falan, 1 sene öncekisi samsung modellerinden. bi çift lafım var şimdi, 1-) geçen senenin ürünlerini almakta fayda var, ucuz oluyolar bulabilirsen. Bişi farketmio zaten görüntüde öle çok. 2-)HZ olayına çok takılmamak lazım, benimkinin öle çok yüksek değil, PS takıyorum sorun olmuo. tek sıkıntım şu, 1080p aşşası görüntü olduğunda, hoş olmuyor. e her stream dizininde 1080p sini bulamıosun o biraz dert sdsfs. Ben memnunum LED den. ucuz bulursan yapıştır bide aslında LED tv ler LED tv değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Selam, Panasonic TR GT60 serisi plasmaları getirmiyeceğini söylediği anda hemen son kalan 42GT50'lerden birini kapmışım iyi ki :D Kişisel görüşüm giriş model olan ST satıldığı için Panasonic plasmayı tercih etmemek olurdu. VT serisi alabilsek keşke :( Bu arada Panasonic plasma üretimini bitirdi, biliyorsunuz sanırım ;) Ocak ayı gibi mi ne üretim duracaktı. Support devam. OLED gibi yeni teknolojilere yatırım yapacaklarmış. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://www.teknosa.com/urunler/110012622/lg-60ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv 60PH670S şu an 2500TL. İhtiyacım yok ama az daha alacaktım hadi dedim masraf açma. Worlde de 100TL hediye puan veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 toshiba al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Bosver televizyonu, gel 3500 liralik hosting vereyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 DA2019 said: http://www.teknosa.com/urunler/110012622/lg-60ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv 60PH670S şu an 2500TL. İhtiyacım yok ama az daha alacaktım hadi dedim masraf açma. Worlde de 100TL hediye puan veriyorlar. http://www.kliksa.com/urun/lg-60ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv/901791979 said: Kliksa dan 60 ph670 modelini 2.222 tl. Facebook tan beğenince 200 tl anında indirim, 100 tl bonus ve 76 tl avantajix kullanılıyor. diyolar dh'de. lan alsammı acaba ya. birisi beni led yerine plazma almam için cesaretlendirsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 bir önceki sayfada olan eşek kadar paragrafı olan ss li yazımı oku alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 sen yetkili bi abiye benziyorsun alıcam bunu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 TV yi en çok bana soracaksınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 imamizer said: DA2019 said: http://www.teknosa.com/urunler/110012622/lg-60ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv 60PH670S şu an 2500TL. İhtiyacım yok ama az daha alacaktım hadi dedim masraf açma. Worlde de 100TL hediye puan veriyorlar. http://www.kliksa.com/urun/lg-60ph670s-dvb-s-3d-fhd-smart-plazma-tv/901791979 said: Kliksa dan 60 ph670 modelini 2.222 tl. Facebook tan beğenince 200 tl anında indirim, 100 tl bonus ve 76 tl avantajix kullanılıyor. diyolar dh'de. lan alsammı acaba ya. birisi beni led yerine plazma almam için cesaretlendirsin lütfen. Valla ben az daha cumartesi vatandan 2700 TLye alacaktım. Sağol imam. İyi oldu bu. :) Cihaz fiyat performansta 10 numara abi. Al bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 DA2019 said: alıntılayım da mesaj gitsin. kilksadaki üründe 3D Gözlük ve Pentouch Pen ayrı olarak satılmaktadır diyor. sihirli kumanda bulunuyor. aynı tv nin teknosa fiyatı 2489 tl ama gözlük, pentouch pen var mı göremedim. sormak lazım. ben şahsen 3d olayını pek tutmadığımdan/tv lerde pek verimli bulmadığımdan gözlükle ilgilenmiyorum. kalem olayı ise benim için komple gereksiz bi zımbırtı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 O da saçma. 3D gözlüğü falan yanında geliyor olması lazım. Kliksa onu ayrı satıp ordan mı kar ediyor yani. Akıllı kumanda zaten kutudan çıkıyor. Teknosa fiyatı da iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 3d gözlük ve pentouch her yerde ayrı satılıyor onlar opsiyonel. Pentouch geç zaten çok gereksiz. Bazı yerler +1 gözlük diyor ama o gözlük zaten tv fiyatına dahil edilmiş oluyor. 3d gözlük istiyorsan ez cool var 70tl civarı almıştım tanesini. lg gözlüğünden daha kaliteli. lg nin kendi gözlükleri 150tl civarı neyse gözlüğe çok takılma magic kumanda hediye olarak geliyor zaten. hepsinde var. Şu tv yi 3-4 ay önce bangır bangır meşhur forumda kaçırmayın diye ilanını yaptık. İlk alanlardanım. f/p ürünü olarak bu büyüklükte daha iyisi yok. O zamanlar teknosada 60" + LG BH6730T 5+1 ses sistemi ile 2800tl ye almıştık. Ses sitemini açmadan sıfır şekilde 700tl ye satmıştım tv 2100e gelmişti. 60" 2100tl ve çok iyi performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 stormeagle said: 3d gözlük ve pentouch her yerde ayrı satılıyor onlar opsiyonel. Pentouch geç zaten çok gereksiz. Bazı yerler +1 gözlük diyor ama o gözlük zaten tv fiyatına dahil edilmiş oluyor. 3d gözlük istiyorsan ez cool var 70tl civarı almıştım tanesini. lg gözlüğünden daha kaliteli. lg nin kendi gözlükleri 150tl civarı neyse gözlüğe çok takılma magic kumanda hediye olarak geliyor zaten. hepsinde var. Şu tv yi 3-4 ay önce bangır bangır meşhur forumda kaçırmayın diye ilanını yaptık. İlk alanlardanım. f/p ürünü olarak bu büyüklükte daha iyisi yok. O zamanlar teknosada 60" + LG BH6730T 5+1 ses sistemi ile 2800tl ye almıştık. Ses sitemini açmadan sıfır şekilde 700tl ye satmıştım tv 2100e gelmişti. 60" 2100tl ve çok iyi performans. Bende nisan da ev acacagim. Alayim bir plazma olsun bitsin. Bilgiler icin tesrkkur edrriz. Yine danisirim sana almadan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 malum dolar ben ilahım diyor, üst tier plasmalar uçmuş durumda fiyatları, fiyat sıkıntısı olursa sharp Aquos Q serisine bakmadan almayın derim LED TV. Sharp Quattron Technology info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 ben bugün teknosaya uğradım. tüm tv erde aynı video oynuyordu. bi animasyondu. ledlerle kıyaslayınca parlaklık namına öyle aşırı fark yoktu aydınlık mağaza ortamına rağmen ama abi plazmada pixeller titriyordu, görüntü geçişlerinde resmen o tarma hızından kaynaklanan ekranın ortasındaki o anlık çizgi gibi ayrım belli oluyordu. diğer ledler akıyordu görüntü ama asdfghjk çok moralim bozuldu. bakamadım daha fazla. baya bi tereddüte düşürdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 önceki sayfalarda da belirttim dünyanın en iyi plasmasını bile mağazada incelediğin takdirde çok rezalet gibi gözüküyor. Aşırı spot ışık altında çoklu hdmi dağıtıcı ile rodaj yapılmamış vivid ayarlarda sergilendiği takdirde çok berbat gözüküyor. Ev ortamında ne kadar farklı olduğunu anlayabilirsin anca. 2.200tl gibi bir fiyata düşmüş ve yeni tv düşünüyorsan bu fiyata durman bile hata. Bu konuda ben dahil ilk 3-4 kişi bu ürünü aldık. Daha sonra referanslar ile belki 100 kişi bu tv den aldı. Bir tane olumsuz yorum göremezsin incele derim. Eğer alırsan storm demişti harbi dersin =) Şu videoyu dl edip bakabilirsin, mağazada gördüğün görüntü ile alakası yoktur https://mega.co.nz/#!N1dyzKjY!8cjDdOu3RGZNWvCvwxoliqpcdvbs_J9P05D5bpDa4TQ http://forum.donanimhaber.com/m_79540603/f_//tm.htm#79540603 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar