Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ortalama bir kumar sitesi maliyeti


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Bitcoin ile oynanabilecek , içinde dice,poker,blackjack,slots olacak şekilde bir site , yaklaşık olarak ne kadara mal olur? Ben bir fiyat aldım (2000 dolar) ama ne kadar doğru değil bilemediğim için kazıklanıyor muyum lan ben? Diye size geliim soriim istedim.

Ayrıca internet sitesi işlerinden falan hiç anlamadığımdan , admin panel ile yürütmeye çalışıcam , bi sıkıntı falan olursa diye birilerinin durması gerekicek , %10 falan geliri oraya akıtıcam sırf teknik destek açısından , diyorum arada yürütme ihtimallerini nasıl engelleyebilirim , sonuçta adamlar yürütse ruhum duymaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Legallik kısmıyla ben ilgilenmiyorum , resmi olarak hiç bir bağım yok siteyle :D O şekilde kurtarmayı planlıyorum.

2000 dolar düşük işte ama adama parayı vermedende 'sen bi yap beğenirsem veririm paranı' diyemediğin için , verip ondan sonra tırt bişi çıkmasından da korkuyorum ,

0nun dışında alıp gitme ihtimali çok düşük gibi , zira refler ortada baya sağlam işler yapmış daha önce , sanırım düşük olma sebebi , parayı verdikten 3 ay sonra 'al bitti' diyebilir öyle 2 günde yapacak gibi durmuyor , ondan dolayı ucuz olabilir.

Bi de tabii arada yürütülmesin konusu var , ondan daha çok korkuyorum açıkcası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben parayı hafiften hafiften pokerstarsa yatırmaya başladım bile :D

Paticik nl holdem poker buluşması düzenlesek gelen çıkar mı acaba? Bu cumartesi akşam falan yapsak çok mu kısa sürede haber vermiş oluyoruz? Online bile yapılabilir aslında :D adsfadsf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...