Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Evet bu akşam 21.35'te Gladyatör var TRT 1'de. Edit: Saati koymamışız :) [signature][hline]Fecondation under control of the King [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 14 Eylül 2004 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 [signature][hline]we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 14 Eylül 2004 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yahangi birini seyretcem bu kanallarin yaptiğida ayip ya (:[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Ben cnbc-e'ye bakacağım valla :) TR dublajlı olmasa izlerdim tabii :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ya bugün akşam tam olarak neler var izlenebilecek. biri tam listesini yapsa. benim bilidiğim bi swordfish var.bide gladiator. başka?[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Uzak var bide trt2 de moviemax de Akrep Gral var sonra Cnbce de Las Vegas var dizi Swordfish, Gladiator vs vs yani anliyacağin var oğlu var[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Uzak'ı sinemada izlemek gibi büyük bir hata yapmıştım :(.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 LAs Vegası izlerim gerisi alakadar etmez. Nasıl olsa diğerlerinin reklam arası kadar birşey CNBC-e de diziler. heheheh pek afişlik bir laf ettim beee.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Gladiator'u izliim ailemce, nasıl olsa dizilerin gece tekrarı var cnbc-e'de.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Kaçırılmamalı.. Maximus! Maximus! Maximus!..[signature][hline]_.: System of a Down :._ We don't give a damn about your world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 heh şansa bakın ki dün gladiator'ü ailecek izlemiştik, pek komik oldu.. :) swordfish'e de geçen hafta bakmıştık, öyle bir ayarlamışlar ki..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bu mu swordfish mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 sowrdfish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 abi o ilk savaş sahnesi nedir öyle[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 "Buz tutmuş, kılıcımı çekemiyorum." Ne yapacağız şimdi? * Dan! * Ahah koptum ya :D[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 obarey!.. My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 14 Eylül 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 eh bu filimde bitti bu tür filimler bana zararlı çok zorluyor beni[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Şu filmler şöyle bitmesin ya. Braveheart bir, Gladiator iki, Troy üç. Moral bozuyorlar, hepsi LotR gibi bitsin.[signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 15 Eylül 2004 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 braveheart üstüne yok o konuda tokat üstüne tokat atıyor film bütün film boyunca kalbin ağrıyor suratın çarpık bir şekilde izliyorsun[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 en azından kişiler gerçek olaylar nekadar gerçek birara araştırmıştım ama benzer bir hikayesi vardı[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: Azmodai, 15 Eylül 2004 04:04 tarihinde demiş ki: bide son samurai ceksinler tamam. artik ziril ziril aglariz. ciddiyim braveheart, ustune gladyator, ustune son samurai, zirlamayan adami vurmak lazim. ehueh. lol bu arada gladiator'e karşı swordfish diyen insanları eklemek lazım vurulacaklar listesine.. :-p esasen şu yazdığın listeye rurouni kenshin ova'larını da eklemek gerek, gözlerimi yaşarttı o da. sinema filmini adamakıllı çevirseler bunların arasında en iyisi bile olur derim ben..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Maximusun savaşmadan önce bi avuc toprağı alıp ellerine sürmesine hasta oldum :) frp de kullanmayan ne olsun.. MAXİMUS! MAXİMUS! MAXİMUS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ben 2 gün izinliyim, eu2 den vakit kalırsa shogun diye bir dizi satın aldım, sağlam diyor herkes, elimde 46 ya kadar kenshin var 34 ü izledim en son ve gaz oluyordu giderek artan bir eğride. Şimdi kenshin + shogun izler sonra gidip son samurayı alırsam eğer, akşam benden para istemeye kalkacak herhangi bir otopark mafyasına gözü kapalı dalarım. Zarar valla[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 oo shogun dvd setini ben de aldım, süperdir çocuktum ben, trt'de eskiden dizi olarak verilirdi o shogun, kaçırmadan izlerdik her bölümünü Aui Skinoske süper bir adamdı, zamanında mahallede birçok Bruce Lee (tabi buruşli diye okunurdu) ve bir çok Skinoske vardı :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 said: BlackRose, 15 Eylül 2004 12:51 tarihinde demiş ki: zamanında mahallede birçok Bruce Lee (tabi buruşli diye okunurdu) ve bir çok Skinoske vardı :D ehe :) anılarım depreşti[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar