Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 imamizer said: pazar günü hayatımın failını yaşadım. hani ayrı konu açsam 10 sayfa gider. üff ama çok feciydi. http://i.imgur.com/ylk5Ky4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Saeros said: imamizer said: hayatımın failını o kadar fail arasından seçmesi zor oldu mu LLOLLOLOPL http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2014/01/beabite.gif mayıs ortası istanbuldayım. bu işe bir son vereceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ♪ kılıçlar çekildi bu bir düello ♫ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Dworgian said: "kötü" mü bilmiyorum. zaman gösterecek valla. galiba iyi oluyor da tam emin değilim. karar mercii ben olmadığım için =) codda prestij 10 olunca tekmeyi vurmuşlar abimize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 SAYIN TASINDI, LÜTFEN KENDİNİZE GELİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 adama vursam geri sekicem ya atıp tutuyor burada arkadaş. hem dalga geçilecek konu mu bu çok ayıp :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 abi sen beni yanlış anladın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 anlatsana abi çok özelin değilse merak ettim bak şimdi ciddi bir şey mi yoksa geçici bir durum mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 @gold yok paşam sadece hani ortalıkta sakız yapmamak lazım konuyu @bingildak bir ara anlatırım da öm ile fln gerekirse. ulu orta yazmıyım şimdi. ama geçici değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 hayırlısı ya üzme kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 sagol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 konuyu bilmiyorum ama alem göt olmuş illa yamuk yapan kılkuyruklar çıkar, umursama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ahaha yok o kadar ağır gitmeyelim abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 eski yazdıklarımı atıcaktım kesip öyle atayım dedim üşendim yakayım bari dedim bütün ev duman oldu inşallah komşular dumanı görüp itfaiye çağırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 şömineli eve taşınıp şömineye atıcam bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 CİDDİ OLAMAAZZSSIAANN??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 hala tütüyolar yan odada çok heyecanlı bi deneyim oldu benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kime yazmıştın onları seni hınzır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 şiirbaz mı olcan lan başımıza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 yıllar sonra, izmir'deki evinin çatı katındaki sandıktan çıkacaktı el yazmaların ve ben onları senin "kendi sesini bulmaya çalışırken duyduğu sancılar" sürecin diye basacaktım. naptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 o kadar karizmatik şeyler değil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 entelektüel sermayeni yaktın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 günlük, 2 konu var arz edeceğim.. 1- hatun vardı takip ettiğim Tr ölçüleirne göre oldukça güzel bir kız ve erkeklerle arasında görünmez duvar çekmiş. bu her halinden anlaşılıyordu. meğersem kız nişanlısından ayrılmış, sorunlar yaşamış, hamile kalıp çocuk dahi aldırmış. yeminle flash tv de sandım kendimi bi an. sonra olabilir lan dedim hayat bu. az önce öğrendim kız nişanlanmış. bilmem onun adına sevindim ya, umarım iyi olur. 2- sistem bir elbise dikmiş ve bize o elbiseyi giymemizi istiyor. kimimize bol geliyor kimimize dar geliyor. ama tek tip düşünceyi bize dayatmış. bu hayatın her alanında neredeyse bu şekilde. iş ortamında, ailede, sokakta, dışarda vs vs farklı bir şey yaptın mı hemen hesap soruluyor ve sistemi sorguladığın zaman çok kötü bir ley yapmışssın gibi ötekileştirilip, yalnız kalıyorsun. ve azıcık sesin gür çıktı mı ya da dik durdun mu vakit geçmeden enseye tokadı yiyorsun ve boynun bükülüyor yeniden. sorgulama yasak, eleştiri yasak. yakında nefes almayı da yasak edecekler diye korkuyorum günlük. bu aralar doluyum, öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar