SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 NolaxThensbane said: hay mk sende mi sigıl Dur lan sana da artık hatunun akrabalarından fln bişeyler ayarlıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 olm anlaştınız mı kim varsa everiyor etrafta aaaaaa!!! sen o işi ayarla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Bizim saykodelik şarkılar acaipmiş he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Part time diye askere gidene kadar işe girdim.Konuşulan şartlarla çalışma şartları bambaşka çıktı. Haftalık 4 gün çalışcam 3 gün off diye konuştuk, 1 ay oldu her hafta 5 gün çalıştım. 34 saat diye konuştuk. Daha 38 saatten aşağı düşemedim.Mesai ücreti de yok. Bugün 8 saat gözüküyor, ben 12 saat çalışıyorum. 2tane molamız var. 2-3gün hariç diğer 2.molalarımı kullanamadım. Satış elemanı olarak girdim. Satışlarım da iyi ama depodan çıkamıyorum. Bugün kavga etmez ve bu ay sonunu getirirsem iyidir. Daha saymadığım bi ton şey var. 1dk geciktiğim için azar işitip süremden 10dk geçmesine rağmen çıkıyorum diyince yine azar işitmem gibi.Ya da hergün en az 45dk fazladan çalışmam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 is hayatina hos geldin. 7 ayda yasadiklarim roman olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ne biçim yerlerde çalışıyorsunuz abi siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Ya abi istanbulda kariyer yaptim 1.5 sene. Sadece calistim. Boyum kadar cvim var. Kodumunun izmirine dondum is bulamiyorum ve gorusmeler cok cok iyi geciyor. aklima tek gelen sebep askerlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 MrLevie said: oğlum askere gitmeden iş aramayın lan=/ yok ya beni de çok korkuttular, askere gitmeden iş bulamazsın vs diye. alakası yokmuş, çatır cutur bulunuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Selcuk sana pis girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 askerlik sebeplerden sadece biri ama seni görüşmeye çağırıyorlarsa onu bilerek çağırıyodur. asıl sebep senin ilgili iş için overqualified olman bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 1 yıl önce mezun olduğum okula perşembe günü konuşmacı olarak gidicem. LAN BEN 1 YIL ÖNCE VİZELERİ DERT EDİYODUM NOLDU Bİ ANDA ÜHÜHÜH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 2.5 ay oldu snırım, 2.5 aydır 4 kişiye google docs nedir, nasıl çalışır anlatamadım. proje dersi güyya da çok sövesim var çok. halen diyorki, emre yaa 4 kişi aynı anda nasıl yazalım oraya. biz senın gibi gece tek kimse yokken yazmıyoruz. sorsan tr nın en iyi üniversitelerinden birinde okuyorlar. bundan sonra proje mroje yok. ben varım, tek yapıcam herşeyi gerilirsem kendime gerilecem. yeter ulan, birisi çalışmaz, birisi anlamaz, birisinin excuse u bitmez.fikri var açıklaması yok falan filan. geçen dönem birisi de gelmiş diyorki " arkadaşlar ben hukuk okuyorum zamanım yok" haha, sende suç yok yavrum, olay tamamen seni dünyaya getirenlerin suçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 sakin panpa sikinti yapma boyle failleri kendine belediye resmen skor olarak onde olan takım gibi zaman kazanmaya yonelik hareketler icinde ulan ya bi yer goster calisalim ya da sal gitsin bizi baska kuruma yakındır ben de dellenirim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 sütlüce'de oturuyorum. tek güzel yanı 24 saat kelle paça çorbası içme imkanı. biraz önce içtim geldim, çok fena ağırlık çöktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 AtlaraFisildayan said: 2.5 ay oldu snırım, 2.5 aydır 4 kişiye google docs nedir, nasıl çalışır anlatamadım. proje dersi güyya da çok sövesim var çok. halen diyorki, emre yaa 4 kişi aynı anda nasıl yazalım oraya. biz senın gibi gece tek kimse yokken yazmıyoruz. sorsan tr nın en iyi üniversitelerinden birinde okuyorlar. bundan sonra proje mroje yok. ben varım, tek yapıcam herşeyi gerilirsem kendime gerilecem. yeter ulan, birisi çalışmaz, birisi anlamaz, birisinin excuse u bitmez.fikri var açıklaması yok falan filan. geçen dönem birisi de gelmiş diyorki " arkadaşlar ben hukuk okuyorum zamanım yok" haha, sende suç yok yavrum, olay tamamen seni dünyaya getirenlerin suçu. ahahah benim lisans projesi gibi olmuş. Excel VBA + GAMS çalıştırarak bir optimizasyon yazılımı yapıcaz, 6 kişiyiz. Dedim ben tek başıma kaldıramam, şunlar bir doz öğrensin bir katkıda bulunsun, VBA macro kursuna yazıldık. velhasıl, ben yazdım tüm projeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 projelerin is yapmayan adami benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bekarlık selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 hayırdır abi kötü bir şey olmadı di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 "kötü" mü bilmiyorum. zaman gösterecek valla. galiba iyi oluyor da tam emin değilim. karar mercii ben olmadığım için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 pazar günü hayatımın failını yaşadım. hani ayrı konu açsam 10 sayfa gider. üff ama çok feciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 aç konuyu olm muhabbet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 imamizer said: hayatımın failını o kadar fail arasından seçmesi zor oldu mu LLOLLOLOPL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 yok yok açmam. ama fenaydı baya böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kızın yanında osurdun mu? sessiz ve hırpalayıcı bi osuruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 rezillik varsa açsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar