senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ayy benim de düzene girer mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ben düzene değil de düzen bana girdi sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 senko said: ayy benim de düzene girer mi acaba girmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 olm öyle deme ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 pazar günü iş kitlediler :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bugün keşke evi süpürüp silsem, aylardır üşendiğim kasa temizleme işini yapsam, bulaşıkları sıfırlasam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 O iş yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 abi yds vardı bugün. bi kaç tane zor soru serpiştirmişler araya kolaydı baya. hatta 'individual' kelimesine takıntılı herhalde soruları hazırlayanlar. rahat 10 soruda karşılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 iyilik yaptım bugün kendime bol, bol sevgili günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 offf millet motoruna atlayıp cıkıyor yola nasıl özeniyorum =( özledim seni kekeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 yuzuklerin efendisi oldum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 uyuduğum için yds ye girmedim günlük. aferin benim gibi mala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 birşey kaçırmadın devam et uyumaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 zor muydu sınav ya? hiç çalışmadığımdan girmedim, en az 70 almam gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ne bilem ben valla hiç bir beklenti içinde girmedim himym ingilizcem varmış onu öğrendim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Logitech F710 mu Xbox controller mi günlük ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 xb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 nasıl bir kafa yaşıyorsam patiye girmek için paint.com yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ula etsiz cikofte bile belami silkeledi etliyi nasil yoguriy bu yigitler hll olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Babam cüzdandaki tüm parayı vermiş günlük, üzülsem mi bilemedim şimdilik kakayım paraya iyi oldu dışarı çıkmam işte dedim ay sonuna doğru herhalde üzülürüm ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 eşşek kadar adam hala babasından para alıyor günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Bana değil lan tanımadığım birine xD bana verse ne üzülecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Bugün güzel bir sunum yaptım, eve gelince uyumuşum. Çok yorgun hissediyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Nazca said: Bugün güzel bir sunum yaptım, eve gelince uyumuşum. Çok yorgun hissediyorum abi. buyur nazlıcan bi yorgunluk kahvesi iyi gider http://www.ahaber.com/wp-content/uploads/2013/10/kahve-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar