Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #9

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Türkiye'deki 3000 - 4000 lira bandındaki alım gücüne eşit 2400 euro'nun alım gücü aşağı yukarı. Kültür harcamaları ve alkol daha ucuz, kiralar daha pahalı.

Bu arada biliyorsundur, Avrupa'da yaşıyorken avrupayı gezmek çok çok ucuz. Hostelde kalırım diyen adam için tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Yemek sonrası vücudun sapıtmasının sebebi belli oldu. Postprandial hipoglisemi sfgdsf. Tam bir entel hastalığı ismi. Ama fakir hastalığı lan direk. Fakir fakir aç gezip sonra birden yemek yiye yiye bozmuşum vücudu.

Potansiyel diabet adayıymışım, diabetli gibi diyetime dikkat edicem. Le fu.

-Ben süper sağlıklı bi adamdım, beni hep stres bozdu ya-
Sosyal ağlarda paylaş

sürekli insanlarla içli dışlıyım sürekli bi meşgulüm falan şu aralar
kafayı düzenleyecek vaktim olmadı rahat rahat oturamadım evde kafa dinleyemedim
haliyle en sonunda patladım bugün hiç hoş değildi
yarın da ders var yine
neyse sonra haftasonu rahatım en azından biraz
Sosyal ağlarda paylaş

Çok feci ikilemlerdeyim. Böyle bir düşündüğüm şeyin tam zıttını düşünmem ve sonra esas o düşüncemin hatalı olduğuna inanmam fln 3 dkk sürüo. Süper kafalar bunlar. Net bi adamdım ben ya. Şu sınav bi geçsin. Bakalım görürüz anya mı konya mı. Hayır allahtan sakinleştirici almadan duruyorum şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

hah bu şeye benzedi.

ankarada böyle kılabbır zamanlarda gece araba aldığım için alkol alamayıp 3 ila 5 şişe arası redbull içerdim. bir gece titreme geldi çöktüm piste resmen. millet de şeker su getirdi. yok almadım ondan diyorum, inandıramadım kimseyi.

ot içmiyorum desem de aynısı olacak ama valla içmiyorum :|
Sosyal ağlarda paylaş

son 45-50 gündür şantiyede çalışıyorum baya sahadayım günde 13-15km falan yürüyorum.pantolon bedenim 36dan 33e falan düştü ama kilo hala aynı = yani işten önce 91-90 arasıydı simdi 87-88 oldum;yediklerime dikkat falanda ediyorum ya ekmek yemiyorum öğünlerde,içeceklere şeker atmıyorum,günde 1.5lt ice tea içiyorum yakın zamanda şunuda kesicem.
ben niye kilo veremiyorum = öyle pantullar götümden düşünce ben bi 10 kilo verdim diye sevinmiştim ama baktım totalde 4-5 kilo gitmiş,görenler falan baya kilo vermişsin ooo falanda diye gazladılar gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...