kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 hiiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 neti brütü ne karıştırıyonuz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 ben net 12 alıyorum, patron çocuğuyum zorunuza gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 8 az mı geldi 12 ye çıkardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 hakem heyeti hell yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 kermit gitme abi saçma sapan olur orada 2.4e ye hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 deadwoll said: Yok yaşar gayet. Bilmiyorum sizde nasılda evden işe işten eve bi hayat sıkıcı oluyor genelde. Ekstra gezmek için, ne bileyim başka ülkelere geçmek için falan yetmez o para. Kira ve gündelik yaşama anca yeter, belki yetmez bile azıcık lüks yaşıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 5.6 net TR da alsam çiçek gibi yaşarım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 isviçreyi diyorum abi ben kaldı ki o parayla ankarada yaşıyorum zorlanarak ajfgashldasf nası yaşıyorum lan ben dedim şuan kendime afgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Türkiye'deki 3000 - 4000 lira bandındaki alım gücüne eşit 2400 euro'nun alım gücü aşağı yukarı. Kültür harcamaları ve alkol daha ucuz, kiralar daha pahalı. Bu arada biliyorsundur, Avrupa'da yaşıyorken avrupayı gezmek çok çok ucuz. Hostelde kalırım diyen adam için tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 wastyrx said: isviçreyi diyorum abi ben kaldı ki o parayla ankarada yaşıyorum zorlanarak ajfgashldasf nası yaşıyorum lan ben dedim şuan kendime afgasd tmm işte. burada kalsın 5.6k alsın yaşasın diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Yemek sonrası vücudun sapıtmasının sebebi belli oldu. Postprandial hipoglisemi sfgdsf. Tam bir entel hastalığı ismi. Ama fakir hastalığı lan direk. Fakir fakir aç gezip sonra birden yemek yiye yiye bozmuşum vücudu. Potansiyel diabet adayıymışım, diabetli gibi diyetime dikkat edicem. Le fu. -Ben süper sağlıklı bi adamdım, beni hep stres bozdu ya- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Babama LED tv alıp kurdum sadsfsdjfgkj çok sevindi lan adam. ;___; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 2. tabakları istememeliydim. soda pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 aquila said: ahahahaha cinlilerle iyi anlasmak mi lalasidfasdfa lan çağırdılar iş görüşmesin 2. adımı için allahın jiang ı ile görüşcem tip verin çinliyle anlaşmak adına asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 ni hao chicken ro mein frayd rays fayf dala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 abv neyse hayırlı cumalar der girerim içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 horigato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 sürekli insanlarla içli dışlıyım sürekli bi meşgulüm falan şu aralar kafayı düzenleyecek vaktim olmadı rahat rahat oturamadım evde kafa dinleyemedim haliyle en sonunda patladım bugün hiç hoş değildi yarın da ders var yine neyse sonra haftasonu rahatım en azından biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Ankaraya gidip Melihi dusurup gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Çok feci ikilemlerdeyim. Böyle bir düşündüğüm şeyin tam zıttını düşünmem ve sonra esas o düşüncemin hatalı olduğuna inanmam fln 3 dkk sürüo. Süper kafalar bunlar. Net bi adamdım ben ya. Şu sınav bi geçsin. Bakalım görürüz anya mı konya mı. Hayır allahtan sakinleştirici almadan duruyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 otu azalt dworgian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 hah bu şeye benzedi. ankarada böyle kılabbır zamanlarda gece araba aldığım için alkol alamayıp 3 ila 5 şişe arası redbull içerdim. bir gece titreme geldi çöktüm piste resmen. millet de şeker su getirdi. yok almadım ondan diyorum, inandıramadım kimseyi. ot içmiyorum desem de aynısı olacak ama valla içmiyorum :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 son 45-50 gündür şantiyede çalışıyorum baya sahadayım günde 13-15km falan yürüyorum.pantolon bedenim 36dan 33e falan düştü ama kilo hala aynı = yani işten önce 91-90 arasıydı simdi 87-88 oldum;yediklerime dikkat falanda ediyorum ya ekmek yemiyorum öğünlerde,içeceklere şeker atmıyorum,günde 1.5lt ice tea içiyorum yakın zamanda şunuda kesicem. ben niye kilo veremiyorum = öyle pantullar götümden düşünce ben bi 10 kilo verdim diye sevinmiştim ama baktım totalde 4-5 kilo gitmiş,görenler falan baya kilo vermişsin ooo falanda diye gazladılar gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Motoru laptopla takasladık üstüne para verdik ben anlamadım bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar